• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

Gelen maili okurken kalbim sıkıştı resmen yaa şuan nefes almakta zorlanıyorum aman Allah'ım nasıl birşey ya. Üstelik annesi de yardım ve yataklık ediyormuş offff... Tabi ki boşancaksın ve bir daha yüzlerine bakmayacaksın mahkemeye başvur hemen tabiri caizse donuna kadar al görsün o anasıda gününü. Töbe töbe yarabbim sen koru yaa..:47:

aklıma takılan bikaç sey oldu.iki yıldır beraberler beş altı olmus o sakın yırmı otuz olmasın.bunun yanında size kıyamıyor pekala siz nasıl hamıle kaldınız kıyamıyor ya size :27:

Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..:19:

Pardon da o zaman resmen güle güle yani. Bu evliliğin toparlanacak bir tarafı yok. Koca da seviyorum diyor gidip fantezi bahanesi ile aldatıyor.

Düzenini bozmak istemediği için toparlamaya çalışmış. Birçok aldatan erkek gibi.

evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim

Eşyalar tutmuyor kayınvaliden haberi yok ama koca itiraf ediyor sen hala düşünüyorsun? Saçmalama Allah aşkına yaaa 5-6 defa cinsel fanteziler için yaşamışmışta sende affedebilirmiymişsinde vıdıvıdı. Affedersen daha fazlasını yaşarsın onu söyleyim sana.

bu kız kocasını affedicek bende akşam nişanlımın başının etini yicem bak böyle erkekler var diye, şiştim gene

Evlilikmiş, sevgiymiş, emekmiş. Tükürürüm öyle işin içine.
Fakat bebeği aldır diyenleri anlamıyorum, anlayamıyorum... O sabinin günahı ne?
Bunu kolaylıkla yazabilenler sanırım hiç evlat hasreti, acısı, sevgisi bilmeyenler.
Yanılıyorsam affola. Ben ki karnımda ölen yavrumu aldırmak durumunda kaldım bunca zamana rağmen acısı hala kor yüreğimde.
Kaldı ki atan bir kalbi kendi ellerimle durdurmak olacak iş değil.
Bunun kararı bana düşmez ama sakın pişman olacağınız, geri dönüşü olmayan bir şey yapmayın.
Birde bu mevzu yıl sonu gerçekleşmiş neredeyse 2 hafta oluyor öyle değil mi?
Peki bu zaman zarfında hala aynı evi mi paylaşıyorsunuz?
Paylaşıyorsanız buna nasıl tahammül ediyorsunuz çok merak ettim.
Bence aynaya bakmaya çekinmekten öte o adamla aynı evi paylaşmaktan tiksinmelisiniz.

Konu sahibesinin ve affet eşini diyenlerin şunu kendine sorması lazım?

Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın AMA;

Sizler eşlerinizi aldatsanız hemde kocanızla yattığınız yatakta,eşinizle yaşamadığınız fantezileri yaşamak adına..Olayın devamı ne olurdu?

a) Eşiniz sizi ve sevgilinizi öldürebilirdi.

b) Eşiniz sizi kapının önüne koyardı.Bütün çevrenizde adınız afedersiniz O.... ya çıkardı.

c) İyi ihtimalle dayak ve hakaretle kurtulabilirdiniz.

d) Kocanız gelen mailde evinizin eşyalarının renginin yanlış olduğuna takılırdı.Sizde defalarca özür diler sadece 5-6 seferdi dersiniz.Oda karımı seviyorum ayrılmak çok zor olur affetsem mi acaba diye düşünmeye başlar..

Bakın hanımlar Türkiyede bu sorunun cevabı hep aynı şıklar A,B,C..Türkiye'de hiç D şıkkı olmaz.

Ama kadınlar bu durumla karşı karşıya kaldıklarında çevrelerindeki,ailelerindeki herkes hep D şıkkını yapmasını bekler.Ve onu kimse anlamaz.

Karar tabiki sizin..Ama benim midem bunu asla kaldıramazdı

çok doğru söylüyorsun her söylediğine katılıyorum ve bende konu sahibine kaldırabileceksen affet dedim.çünkü o zaten affetmek istiyor yani sadece içini rahatlatmak istiyor bence...boşanmak aklının ucundan bile geçmiyor...ne diyelim affetsin o zaman:32::32: ha birde bebek var kadın hamile o ne olacak:44::44: amaaan bence boşuna yazıyoruz gibime geliyor:19: hatun kocasıyla mutlu mesut yaşayacak biz elimizi yorduğumuzla kalacağız bence:19:

canım bak benim babamla annemi babannem ve dedem denilen adi insanlar ayırdı. hem de ona başka bir kadın bularak! annem yine de her şeyi sineye çekti on yıl dayandı. annemde şu an ileri derecede şeker hastalığı oluşu bir sürü de hastalık. bu adamı affedersen yine yine yine yapacak farkında mısın! fantazileri varmış madem neden senle evlenmiş seviyormuş madem neden seni aldatmış lütfen bu kadar kör olma daha gencecik kızsın hayatını ziyan etme. sen onu affedersen o her defasında senden güç bulcak eğer miden ve gururun kaldırıyorsa devam et konduramıyorum diyorsun ama yapıyor işte

İsterseniz bana vicdansız deyin ama olması gereken "bence" budur.
Öyle bir adama o bebek fazla..Bu benim nacizane fikrim ben olsam o bebeği aldırmak zorunda kalabilirdim..Bi de ben babasıyım diye ortalıklarda dolaşacak öyle mi...

Bu nasıl bir insanlıktır yaa,nasıl bir vicdandır bu erkeklerde ki..Canım çok geçmiş olsun ama adam itiraf ta etmiş bir de senin yatağında Allahım kabullenilebilir bişey değil...

Senin yapacağın tek şey karşısında dimdik durup kendinden ödün vermemek...Allah yardımcın olsun...

kızlar yormayın kendinizi konu sahibi saat 12:00 den beri bişey yazmıyor . O kararını vermiş yandaş arıyor midesi kaldırmış demek üzülmenize deymez bırakın bence.
Doğumdan sonra yeni başlık açarsa şaşmam kocam eski sevgilisi ile kaçtı nasıl geri döndürebilirim diye

kızlar yormayın kendinizi konu sahibi saat 12:00 den beri bişey yazmıyor . O kararını vermiş yandaş arıyor midesi kaldırmış demek üzülmenize deymez bırakın bence.
Doğumdan sonra yeni başlık açarsa şaşmam kocam eski sevgilisi ile kaçtı nasıl geri döndürebilirim diye
:46::46::46::46:

İsterseniz bana vicdansız deyin ama olması gereken "bence" budur.
Öyle bir adama o bebek fazla..Bu benim nacizane fikrim ben olsam o bebeği aldırmak zorunda kalabilirdim..Bi de ben babasıyım diye ortalıklarda dolaşacak öyle mi...

Bu nasıl bir insanlıktır yaa,nasıl bir vicdandır bu erkeklerde ki..Canım çok geçmiş olsun ama adam itiraf ta etmiş bir de senin yatağında Allahım kabullenilebilir bişey değil...

Senin yapacağın tek şey karşısında dimdik durup kendinden ödün vermemek...Allah yardımcın olsun...

Evet o adam baba olmayı kesinlikle hak etmiyor, ama savunmasız her şeyden bihaber bir meleğin hakkı olan hayat nasıl elinden alınır ki?

konu sahibi yorumları okuyunca kendinden geçti galiba girip girip çıkıyo ama ne yazacağını bilmiyor. :12:

Eşin 6-7 kere yapmış kesinlikle affetmelisin
Hatasını anlamış zaten senide seviyormuş..
Adamın bi günahı yok fantazi aramış...
Bence akşam git ve eşine teşekkür et 9-10 kere yapmadığın için sağol aşkım de..
Boşanmakta istemiyorsun...Peki ne istiyorsun?
Kendi yatağında eşin bi başkasıyla sevişmiş,ama sen mobilyaların rengine takılmışsın.
Adam ağzıyla itiraf etmiş zaten...
Kusura bakmayın ama sen ve senin gibi zihniyetler bi kere değil sürekli aldatılmaya mahkumsunuz..

Son düzenleme:
aklıma takılan bikaç sey oldu.iki yıldır beraberler beş altı olmus o sakın yırmı otuz olmasın.bunun yanında size kıyamıyor pekala siz nasıl hamıle kaldınız kıyamıyor ya size :27:

yook arkadasim 30 olmus olsaydi kocasina daha cok tepki verirdi 5 - 6 neki affedilir. hamile kalmasi oda ayri bir fantazii herhalde.. allahim yaa daha neler okuyacagizz... besi altisi mi kalmis allah askina.. normal bir insan kocasini biriyle konusurken yakalasin adami öldürmekten beter ediyor kalmiski yani birde cinsel iliski..

Son düzenleme:
Hani büyüklerimizdir, eski topraktır derizya ..Bizim toplumumuz maalesef ''kocasız kalma '' durumunu ölmekle aynı sanıyor.

Başlıca söylenecek olanlar aynen şunlardan ibarettir zira her aile için geçerli değildir;

*erkektir yapar, hangi erkek yapmıyor ki ?
*erkektir kızım, elinin kiridir.
*Görmezden geleceksin, susacaksın eğer susmazsan gözünün içine baka baka aldatır !
*dul kalmak kolay mı sanıyorsun ? (sanki aldatılmayı sineye çekmek kolay )
*çocukların var nereye gideceksin?
*çocuklarını babasız mı bırakacaksın ? (çocukları babasız bırakan anneymiş gibi yuhalanırcasına !)
*kocana kadınlık yapsaydın gözü dışarıda olmazdı ( en can alıcı laf )
*Bizim kocalarımızda vakti zamanında yaptı ama bak biz kazandık eşlerimiz yanımızda (sorsan adamın yaşı gelmiş 70'e yaş yetmiş iş bitmiş misali istesede aldatamaz )
*Tilkinin (koca) dönüp dolaşacapı yer kürkçü dükkanıdır ..(hani diyorum yüzsen derisini boynuna dolarsın, belirli bir hava katar en azından )
*Sabret kızım, dua et kızım, namaz kıl kızım, abdestsiz gezme kızım ..(eh dogru bunların hepsi zor anımızda yapmamız gereken dini vecibeler iki dua edeceğiz herif şaaaap kapımızda )
*sakın kocanı o kıza kaptırma, savaş ve kazan...Elalem der ki ; dul kadın, sahipsiz, kadın ...(e hani namaz kıl, dua et diyen aile büyükleri kimsesizlerin kimsesizi ALLAH niye diyemiyor peki o vakit? )

Aslında yazılacak çok şey var zira aklıma geleni bu kadar..

BAŞKA NE DİYİLİRKİ ..ALKIŞLIYORUM

boşanmaya niyeti yok..aldatılmaya sineye çekmeye niyetli bi kadın..bide aşktan bahsediyor..midem bulandı yaa..

numaratör takılı değil ya bu adamda,

5-6 kez olmuş başka olmamış..
demek 5-6 ya kadar normal,daha üstü sakıncalı..:15:
1 kere bile demiyor rahatlığa bak..
yav bari 1 kez de,yalan da olsa, saygıdan..:57:

2 seneden beri ilşkisi varsa, ne demeye seninle evleniyor..
ilişkisini devam ettirdiği o kadınla evlenseymiş..
aile tam G....ş muş..senin başını neden yakıyorlar..
senin evinde buluşturacak kadar memnunlarsa o kadından
önceliği ona verselermiş, gelin etselermiş kendilerine...

kaynana ,görümce ve eş benzin döküp yakılacak insanlar..:51:

Madem kararınız ayrılmamaktı en başından ,niye buraya konu açıp,soruyorsunuz ki,insanları da geriyorsunuz..biz ne diyelim o zaman,size,eşinize ve sevgilisine,hepinize mutluluklar..

Son düzenleme:
Eşin 6-7 kere yapmış kesinlikle affetmelisin
Hatasını anlamış zaten senide seviyormuş..
Adamın bi günahı yok fantazi aramış...
Bence akşam git ve eşine teşekkür et 9-10 kere yapmadığın için sağol aşkım de..
Boşanmakta istemiyorsun...Peki ne istiyorsun?
Kendi yatağında eşin bi başkasıyla sevişmiş,ama sen mobilyaların rengine takılmışsın.
Adam ağzıyla itiraf etmiş zaten...
Kusura bakmayın ama sen ve senin gibi zihniyetler bi kere değil sürekli aldatılmaya mahkumsunuz..

Yorumlarınız için teşekkürler derdimi anlattım midesiz oldum aldatılmaya mahkum oldum fln filan başınıza gelirse anlarsınız yorumlarınız sizin olsun

Back
X