- 27 Aralık 2017
- 17
- 10
- 34
Adam belki daha sonradan nüfusuna aldı, belki konu sahibinin haberi olmadan babalık davası devam ediyordu ve kabul etmek zorunda kaldı. Olayın içeriğini bilmiyoruz hemen fake demek haftasonuna giriyoruz eglenmek için açmıştır imaları cok bosKonu bana fake geldi e devlette görünen çocuk evlilik için belge toplamaya gittiğinizde de görünüyor haftasonuna giriş yapıyoruz
Boşsa okuyun geçin benim düşüncem bu sizinkisi de bu aynı düşüncede olmak zorunda değiliz bana inandırıcı gelmediAdam belki daha sonradan nüfusuna aldı, belki konu sahibinin haberi olmadan babalık davası devam ediyordu ve kabul etmek zorunda kaldı. Olayın içeriğini bilmiyoruz hemen fake demek haftasonuna giriyoruz eglenmek için açmıştır imaları cok bos
Mahkeme talep edersiniz iddialarda ya da ekran görüntüsünü alın, onu unutması kendi hatası . Kendi sorumluluğunda ortak yaşam alanında kendi açmış sonuçta açık bırakmış. Çoçuklar açısından yaşları uygunsa zaten pedogog çocuklarla görüişmede bulunacak. Gerekli bilgileri baba korkusu küfür şiddet bilgisi işlenecek. Gördüğünüz şiddet durumu için hemen rapor düzenlettirin. Eğer can güvenliğiniz ilgili bir durum mevcut ise çoçuğunuz ve sizin için Alo 183 ile görüşün . En yakın kolluk birimini yollayarak gerekli tedbirleri aldırabilirsiniz. Şönim ile .Hiçbir hakim çoçuğun yararına görmediği halde kolay kolay velayeti ekonomik durum nedeniyle babaya vermez. Gerekli ekonomik tedbirleri babadan talep eder. Çoçuklarınızın yaşı erkek sınır 11 olmadığı sürece (sosyal hizmetler ilgilenir 11 yaş üstü ile) can güvenliği sıkıntısı da var gözüküyor Şönimden destek alabilirsiniz. Kadın konukevinde barınma ve gerekli tedbir ve destekler isteyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.
Devletin sığınma evleri var asla sizi bulamaz KorkmaMerhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.
Adımlarınızı çok sağlam ve dikkatli atmaniz gerek okurken çok üzüldün gerçekten aileden önce bence bir avukatla görüşün yaşadıklarınızı anlatın bir yol cizin ama telefonda değil yüzyüze yapın telefonda görürse gene size şiddet uygular çok dikkat edinMerhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.
Katılıyorum. Böyle karmaşık ve risk teşkil eden durumlar için çıkın Esra Erol’a mal adamlar utançtan 4 dönüyor, size destekte olurlaroooo, insanın aklı almayacak türden, film gibi dizi gibi çok uçuk bir olayın içinde kalmışsınız... tehdir var cebir var hakaret var nitelikli dolandırıcılık var... allah yardımcınız olsun, sizi esra erol kurtarır ciddi söylüyorum
Sizin için çok üzüldümMerhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.
Zaten yeterince sorunlu bir evliliğiniz var gizlediği çocuğu hiç karıştırma bile mahkemede direk devlete sığın derim ben koruma kararı falan aldırMerhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.