Yani konu sahibi "ben zıttırı burcuyum o yüzden rahatsız oluyorum bu yatirimlardan" filan demese en fazla bence adam doğru yatırım yapıyor ama mutlaka kontrol altında tut filan derdim de şu durumda konu sahibi elinde avucunda ne varsa kontrolünü bu adama verebilir, hatta hiç karisilmasa daha hayırlıdır gibi sanki bu koşullardaİlk defa karısina sormadan yatırım yapan bu adama kizamadim. Ben ve eşimde mühendisisiz bizim de var böyle değişik hayallerimiz. Bence zeytin ekmek bir ulkeye yapılacak en güzel yatirimlardan biri hem çocuklar için hem geleceğimiz için enişte beyi tebrik ederim .
Bir derdim varda dört yıl sonra ilk defa bir enisteyi tebrik ettim .
Bu burçlarla ilgili geçen bir fizik profesörü birsry diyormuş . Burçların hayatınızı etkileme ihtimali ebenizin sizi doğum sırasında uyguladığı kuvvet doğrultusunda olacak etkilerden daha düşük diyeYani konu sahibi "zıttırı burcuyum o yüzden borçtan korkuyorum" filan demese en azından elleme doğru yatırım yapıyor ama mutlaka kontrol altında tut filan derdim de bence konu sahibi elinde avucunda ne varsa kontrolünü bu adama verebilir bu koşullarda
Şu astroloji işini pek kurcalamak istemiyorum çünkü şahsen kendi hayatımda insan seçip eleme konusunda inanılmaz işime yarıyorBu burçlarla ilgili geçen bir fizik profesörü birsry diyormuş . Burçların hayatınızı etkileme ihtimali ebenizin sizi doğum sırasında uyguladığı kuvvet doğrultusunda olacak etkilerden daha düşük diye
Tamam burçlara inanmaya saygı duyuyorum ama bence insanlar son yıllarda bu konuyu çok başka seviyeye getirdi . Hareket ederken , yatırım yaparken kişisel astrolog falan bunlar çok normal gelmiyor . Genel olarak bakarsın iyidir hoştur da fazlası da zarar
Şu sitede 10 yıldır gördüğüm duyduğum kocalar içinde en alfası budur sanırım...
Hem finansal ve stratejik zekasi yüksek , hem ailesine sadık, hem çalışkan, hem ileri görüşlü,hem de belli ki sosyal ve psikolojik olarak da çok güçlü bir adam...
"Baba" dedigin işte tam böyle olur...
Kaç çocuğun var bilmiyorum bacım, ama hevesin varsa bu adamdan hiç korkmadan daha doğur derim , senin de çocuklarının da sırtı kolay kolay yere gelmez...
Küçük kızımız dehb’li ve konuşma apraksisi var. Özel eğitim ve terapi alıyor. Çok şükür günden güne çok daha iyiye gidiyor. Tabi hayatın ne getireceği belli olmaz. Zaten bir b planı yapıp, onun geleceğini kolaylaştıracak hamleler yapmıştık. Bu bahçe işi plan dahilinde değildi sadeceanadan babadan gelir getiren mülk kalmasi en cok cocuklarinziin isine yarayacak. adam her haftasonu gidecek degil ya, duzene oturduktan sonra bunlarin da mevsimi var. yine eski duzeninize geleceksiniz. ozel gereksinimleri olan cocugunuzun durumu ne bilmiyorum ama dünyanın binbir türlü hali var. onlar yetiskin olduktan sonra öte aleme göcerseniz kardesler arsayi kiraya verip ozel gereksinimli cocugunuza ödeme yaparlar, sizden kalan uc kurus yetim aylığı haric gelen yuklu para onun da isini cok kolaylastirir.
bence esiniz en cok küçük çocugunzuu dusunerek bu yatirimi yapmis. çünkü dunyanin birbir türlü hali var ve ölüm herkes icin. allah korusun size bir sey olsa şu bahce destek olacak çocuklara.
sizin paranızı da sömürmemis adam, kendi birikiminden yapiyor. bence destek olun kocaniza.
uydum akilli, gaza gelip bir islere girisip eline yüzüne bulastiran - uc gun hevesini alip dördüncü gün birakan karakterde biri degilse muhendis adam elbet ölçüp bicip yapmıştır böyle bir yatirim
Zaten şu ana kadar hayatımızda kredisiz bir dönemimiz hiç olmadı. Artık kredi ihtiyacımız olmaz derken başa sarmış gibi olduk. Bu yüzden bunalmış hissediyorum galibaMantıklı yatırımlar ve girişimlerde bulunduğu için ben de kızamadım.
Ama tabii ki ortak karar almakta fayda var, sonuçta aile bütçesi ile alakalı bir durum.
Biraz akışına bırakın derim, burada ne dertler var, insanlar kumar borçları ile ne hallere geliyorlar.
En azından sizin eşiniz çocuklarının geleceğini inşa etmek için uğraşıyor. Öyle düşünün.
Borç zor bu zamanda, o yüzden kredi çekmek gerekecek olan hususlar ve diğer konular hakkında eşiniz ile oturup konuşmanız ve fikirlerinizi onunla paylaşmanız gerek.
Sizin kafanızdan geçenleri o tahmin edemez, o yüzden tartışmak yerine ılımlı şekilde konuşarak çözülemeyecek şeyler değil.
Burçlarla çok ilgili değilimdir ama kendi burcumun tüm özelliklerini taşıyorum. Kurs, özel ders ödemeleri için bile tablo yaparım aman atlamayalım diye. Borcum olması huzursuz ediyor beni görüyorum ki bazı insanlar girişimci ruhlu oluyor ve borç olayını daha iyi bir standarta ulaşmak için basamak olarak görüyor. Doğru bir tespit yapmışsınız yatırım işinden hiç anlamıyorum maalesefYani konu sahibi "ben zıttırı burcuyum o yüzden rahatsız oluyorum bu yatirimlardan" filan demese en fazla bence adam doğru yatırım yapıyor ama mutlaka kontrol altında tut filan derdim de şu durumda konu sahibi elinde avucunda ne varsa kontrolünü bu adama verebilir, hatta hiç karisilmasa daha hayırlıdır gibi sanki bu koşullarda
Yorumsuz kalma sebebim öncekilerin hep küçük arsalar oluşuydu. 2 dönüm bahçe, 380 m2 arsa vs. Bu kadar büyük çaplı bir yatırıma cesaret edebileceğini düşünmemiştim açıkçası.Eşin daha önce sana söylemiş yorumsuz kalmışsın,belki bu yüzden artık söylemiyordur?
Değil çocukların,çocuklarının torunları bile rahat eder şuan bi zeytinlik ne kadar kar ettiriyor biliyor musun.
Eşine çokta kızma güzel iş yapıyor. Sizi düşünüyor.
Haklısınız ama zaten bizim bahçe içinde bir yayla evimiz var. O evin bile bahçe işleri çok zorluyor bizi. Gübreleme, çapalama vs tüm işlerle kendimizi ilgileniyoruz. Artık o işler de bana kalır sanırımSize sormadan yapması hoş değil tabi, sonuçta ailesiniz,ortak ksrar şart. Ancak hayır diyeceğinizi bildiği için sormamayı tercih etmiş belli ki. Böyle bir yatırımı eşim yapsa, her haftasonumu o arazilerde geçirirsim gibi geliyor. Özellikle de zeytin olması beni ekstra heveslendirirdi sanırım çünkü zeytin çok kıymetli. Siz de çocuklarınızı alıp eşinizle bu süreçte orada vakit geçirmeyi deneseniz? Hem doğada olmak çocuklara çok iyi gelir bence. Evde yapabileceğiniz bir çok etkinlikten daha faydalı olabilir.
3 çocuğumuz ve Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Dahasına enerjimiz kalmadı maalesef. Ama iyi bir babadır bunu inkar edemem. Hele ki en küçük kızımızla ilgilenmek için iş sonrası eve gelir birlikte etkinlik yapar oynarız, işi varsa o uyuduktan sonra fabrikaya geri döner. Hakkını asla yiyemem. Ama artık yaş alıyoruz, bu koşturma, çocukların kursları etüdleri bir de kredi borcu gibi mesuliyetler de eklenirse hastalanmasından da korkuyorum. Geçmişte stresli ve boş koşturmacalı bir döneminde ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Tekrar eder diye de korkuyorumŞu sitede 10 yıldır gördüğüm duyduğum kocalar içinde en alfası budur sanırım...
Hem finansal ve stratejik zekasi yüksek , hem ailesine sadık, hem çalışkan, hem ileri görüşlü,hem de belli ki sosyal ve psikolojik olarak da çok güçlü bir adam...
"Baba" dedigin işte tam böyle olur...
Kaç çocuğun var bilmiyorum bacım, ama hevesin varsa bu adamdan hiç korkmadan daha doğur derim , senin de çocuklarının da sırtı kolay kolay yere gelmez...
Krediyi ödeme gücü olanlar için krediyle toprak veya mülk almanin tam zamanı şu an gerçekten...Yorumsuz kalma sebebim öncekilerin hep küçük arsalar oluşuydu. 2 dönüm bahçe, 380 m2 arsa vs. Bu kadar büyük çaplı bir yatırıma cesaret edebileceğini düşünmemiştim açıkçası.
İyi düşünün iyi olsun, açıkhavada severek toprakla uğraşan insanin sağlığı kolay kolay yıkılmaz, ekonomik olarak da rasyonel bir planı mutlaka vardır diye düşünüyorum, işler kötüye giderse bile elinizdeki iki maaş ve önceki gayrimenkuller hep garantiniz olacak.3 çocuğumuz ve Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Dahasına enerjimiz kalmadı maalesef. Ama iyi bir babadır bunu inkar edemem. Hele ki en küçük kızımızla ilgilenmek için iş sonrası eve gelir birlikte etkinlik yapar oynarız, işi varsa o uyuduktan sonra fabrikaya geri döner. Hakkını asla yiyemem. Ama artık yaş alıyoruz, bu koşturma, çocukların kursları etüdleri bir de kredi borcu gibi mesuliyetler de eklenirse hastalanmasından da korkuyorum. Geçmişte stresli ve boş koşturmacalı bir döneminde ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Tekrar eder diye de korkuyorum
Kendine güveniyor demek ki.Yorumsuz kalma sebebim öncekilerin hep küçük arsalar oluşuydu. 2 dönüm bahçe, 380 m2 arsa vs. Bu kadar büyük çaplı bir yatırıma cesaret edebileceğini düşünmemiştim açıkçası.
Onu ben de diyecektim. Keşke benimki de böyle şeyler yapsa. Ama benim ki bana sormadan sadece market alışverişi yaparBenim kocamda öyle biri olsa keşke diyorum
Hayır kesinlikle beni kısıtlamaz o konuda hakkını yiyemem de ben kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum. Adamın kafası bu şekilde çalışıyor maalesef. Her ay kenara attığım altınlarım var çok bir meblağ tutmaz ama onu bile alıp bana arsa tarla almak istiyor. Valla zarar edersin böyle beni dinle diye beni bile tarla almaya ikna etme çabalarında :)
Evet valla hiç tutumlu değil. Yarınını düşünmüyor desem yeridir.Onu ben de diyecektim. Keşke benimki de böyle şeyler yapsa. Ama benim ki bana sormadan sadece market alışverişi yapar
Benimki de öyle. Tek derdi yemek yemekBenim kocamda öyle biri olsa keşke diyorum
Evet valla hiç tutumlu değil. Yarınını düşünmüyor desem yeridir.
Benimki de muhendis guya, butun gun koltukta yatsa sikayet etmez, bilgisayar muhendisi, yazilim da biliyor. Bitcoin,yazilim bisey yap arastirsana, millet koseyi dondu diyorum ,maasim yetiyor diyor.Birde genel olarak sanırım mühendislerin böyle hayalleri oluyor . Benim eşim de şimdiki işinden önce süt ürünleri fabrikalarının projelerini yapıyordu bazen yaz aksamlari oturur çiftlik kurarız . Ben diyorum ki sen eskiden yaşasan derebeyi olurdun herhaldeköy hayatını hiç yaşamadım ama düşününce bana çok güzel geliyor uzalardaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?