Eşimin bana sormadan yatırım yapması

Yani konu sahibi "ben zıttırı burcuyum o yüzden rahatsız oluyorum bu yatirimlardan" filan demese en fazla bence adam doğru yatırım yapıyor ama mutlaka kontrol altında tut filan derdim de şu durumda konu sahibi elinde avucunda ne varsa kontrolünü bu adama verebilir, hatta hiç karisilmasa daha hayırlıdır gibi sanki bu koşullarda

Son düzenleme:
Bu burçlarla ilgili geçen bir fizik profesörü birsry diyormuş . Burçların hayatınızı etkileme ihtimali ebenizin sizi doğum sırasında uyguladığı kuvvet doğrultusunda olacak etkilerden daha düşük diye

Tamam burçlara inanmaya saygı duyuyorum ama bence insanlar son yıllarda bu konuyu çok başka seviyeye getirdi . Hareket ederken , yatırım yaparken kişisel astrolog falan bunlar çok normal gelmiyor . Genel olarak bakarsın iyidir hoştur da fazlası da zarar

Şu astroloji işini pek kurcalamak istemiyorum çünkü şahsen kendi hayatımda insan seçip eleme konusunda inanılmaz işime yarıyor Astroloji bir bilim olmayabilir ama benim için sosyal yaşamda bu anlamda tıpkı bir bilim kesinliğinde doğru çalışıyor

Kimseye laf söyletmem ,bir zodyak bir de metafizik benim kırmızı çizgim

Kesinlikle katiliyorum, adam alfanin dibi. Stratejik dusunme desen var, babalik desen var, su adama 10 cocuk dogur, 10'unu da ihya edene kadar ici rahat etmez.

Küçük kızımız dehb’li ve konuşma apraksisi var. Özel eğitim ve terapi alıyor. Çok şükür günden güne çok daha iyiye gidiyor. Tabi hayatın ne getireceği belli olmaz. Zaten bir b planı yapıp, onun geleceğini kolaylaştıracak hamleler yapmıştık. Bu bahçe işi plan dahilinde değildi sadece

Zaten şu ana kadar hayatımızda kredisiz bir dönemimiz hiç olmadı. Artık kredi ihtiyacımız olmaz derken başa sarmış gibi olduk. Bu yüzden bunalmış hissediyorum galiba

Burçlarla çok ilgili değilimdir ama kendi burcumun tüm özelliklerini taşıyorum. Kurs, özel ders ödemeleri için bile tablo yaparım aman atlamayalım diye. Borcum olması huzursuz ediyor beni görüyorum ki bazı insanlar girişimci ruhlu oluyor ve borç olayını daha iyi bir standarta ulaşmak için basamak olarak görüyor. Doğru bir tespit yapmışsınız yatırım işinden hiç anlamıyorum maalesef

Yorumsuz kalma sebebim öncekilerin hep küçük arsalar oluşuydu. 2 dönüm bahçe, 380 m2 arsa vs. Bu kadar büyük çaplı bir yatırıma cesaret edebileceğini düşünmemiştim açıkçası.

Haklısınız ama zaten bizim bahçe içinde bir yayla evimiz var. O evin bile bahçe işleri çok zorluyor bizi. Gübreleme, çapalama vs tüm işlerle kendimizi ilgileniyoruz. Artık o işler de bana kalır sanırım

3 çocuğumuz ve Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Dahasına enerjimiz kalmadı maalesef. Ama iyi bir babadır bunu inkar edemem. Hele ki en küçük kızımızla ilgilenmek için iş sonrası eve gelir birlikte etkinlik yapar oynarız, işi varsa o uyuduktan sonra fabrikaya geri döner. Hakkını asla yiyemem. Ama artık yaş alıyoruz, bu koşturma, çocukların kursları etüdleri bir de kredi borcu gibi mesuliyetler de eklenirse hastalanmasından da korkuyorum. Geçmişte stresli ve boş koşturmacalı bir döneminde ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Tekrar eder diye de korkuyorum

Yorumsuz kalma sebebim öncekilerin hep küçük arsalar oluşuydu. 2 dönüm bahçe, 380 m2 arsa vs. Bu kadar büyük çaplı bir yatırıma cesaret edebileceğini düşünmemiştim açıkçası.
Krediyi ödeme gücü olanlar için krediyle toprak veya mülk almanin tam zamanı şu an gerçekten...

Düşük riskle yüksek kazanç görünce miktarı da büyütmüş doğal olarak ve bence çok da iyi yapmış...

Ailenize hayırlı olsun, sağlıkla sefasını sürün, gönül koymayın eşinize , beraberce tadını çıkarın isterim...

İyi düşünün iyi olsun, açıkhavada severek toprakla uğraşan insanin sağlığı kolay kolay yıkılmaz, ekonomik olarak da rasyonel bir planı mutlaka vardır diye düşünüyorum, işler kötüye giderse bile elinizdeki iki maaş ve önceki gayrimenkuller hep garantiniz olacak.

Kendine güveniyor demek ki.
Boşverin kumar oynamıyor,içkiye,karıya kıza para yedirmiyor ya.
Ama eşinize söyleyin elbette. Benimde haberim olsun,beraber karar verelim diye konuşun.

Sizi afedersin mal yerine koymuş.Kaç yıllık karısına sormadan böyle işlere girişmesi ne bileyim.Beraber konuşsaydınız öyle o kararı alsaydı sizi de ikna etmeye çalışsaydı daha iyi olabilirdi.Gizli saklı olmasına çok kızmanız lazım.Evet iyi bir yatırım yapmış çalıp çıpmamış ama tavrı kötü

Bizim evin finansal sorumlusu annemdir mesela.Hiç satılmaz dediğimiz bir gayrimenkulumuz için alıcı çıktı, babam eve gelip ilk anneme anlattı o istemese farklı yatırıma dönüştürmezdi o parayı.Bir evin ekonomisi kadından sorulmalı bence.

Haftasonları az zaman ayırması da mecburi , adam almış artık görüşme vs. yapması lazım.Emek olmadan yemek olmuyor.

Affınıza sığınıyorum. Aklıma binbir gece dizisindeki replik geldi. Bana sormadan yalı almışsın çok kızgınım

Benim kocamda öyle biri olsa keşke diyorum
Onu ben de diyecektim. Keşke benimki de böyle şeyler yapsa. Ama benim ki bana sormadan sadece market alışverişi yapar
Evet valla hiç tutumlu değil. Yarınını düşünmüyor desem yeridir.

Benimki de muhendis guya, butun gun koltukta yatsa sikayet etmez, bilgisayar muhendisi, yazilim da biliyor. Bitcoin,yazilim bisey yap arastirsana, millet koseyi dondu diyorum ,maasim yetiyor diyor. bir muhendise gore dusuk maas aliyor bu arada, evden calisiyor diye is de degistirmiyor. Neyse ya moralim bozuldu yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…