esimin bana olan guvenini sarstim..

çok geçmiş olsun,bak çok fena komşumuz kadın var,kocası aldatıyor,o kadına gelinleri demişki,abla pazar paralarından para bırıktırdım,halı alalım,görümce olan komşu tamam dıyor,gidip alıyorlar,gidiyor kardeşine diyorki sneın cebınden çalıp halı aldı bak ispat,bu parayı nerde bulacak,hiç unutmam ben 20 yaşındayım,o adam karısı çok dövdu,dışarı attı,boşandılar,diğer pislik kadında hep kocasının ıhanetleri ile bilmıyomruş gıbı yaşadı,rica edıyorum evliler,kocanızla aranızda olanlar kocanızla kalsın,yapmayın,anlatmayın,hırsızlık değil yaptığın,ama fenalık,artnıyet var,samımı değil,o adam sneı aslada sana yar olmaz artık,suçlusun

siz evlilikte daha tecrübelisiniz evleneli bir sene bile olmayan birinin oyununa gelmişsiniz .Şimdi kocasının gözünde o bir melek siz ise güvenilmezsiniz .
Özür dileyin

Allah kahretmesin ki cok pismqnim kopek gibi...
Esim ozrumu beklemis am a yapamam our dilersem artik ever Sen yaptin artik sana guvenmiyorum olacak...
farkındasın değilmi yanlışının... evet eve giren para ortaktır kimin kazandığı önemli değildir ama gizli iş yapmak eve haram sokmaktır.. hani eşin sorumsuzdur evine bakmaz seni zor durumda bırakabilme ihtimali vardır falan kendin için üç beş kuruş kenara bırakırsın bunu anlarım ama eşin eve bakıyor ihtiyaçları karşılıyorsa gizli iş yapmak hırsızlıktır.. senin sıkıntın başta yani eşin senin ihtiyaçların olduğunu düşünmemiş sana para bırakmamışsa açıkça konuşmalısın belki düşünemiyor ata erkil bir toplumdan geliyoruz erkeklerin zihniyeti bu açmak lazım kafalarını,, ya herşeyi tamam ne ihtiyacı olacakki bile diye düşünebilir saçma ama onların kafaları tek düze bilirsin..
açıkça konuş ve özür dile özür dilersen düşmezsin yükselirsin.. eltini allaha havale ettim zaten

Eşten habersiz 1 kuruş dahi para almak iyi değil

eşiniz haklı.
yapılan şeyin adı hırsızlık eşiniz olsa bile.
bir kadın kendini niye bu duruma düşürür?
elti de dost mu düşman mı belli değil, birine böyle bir akıl verilir mi?
siz eğer harçlıksız kalıyorsanız eşinize makul bir dille bu durumu anlatıp tasarruf yapma amaçlı belli miktarlarda harçlık talep edebilirdiniz, ancak adamın cebine el atmak allah muhafaza çok aşağılayıcı.

özür dileyin gönlünü alın ama haberiniz olsun eşiniz her gece cebindeki parayı sayıp yatacak ve 1 kuruş eksilse sizden bilecek. para için evlilik sarsmaya değer mi?
kendi param olsun derseniz girer bir işe çalışırsınız, yaparsınız tasarrufunuzu.

Eşiniz size nasıl para vermiyor? aç-açıkta mı kalıyorsun?

Eltin de hiç masum değil. Koskoca evde parayı saklayacak yer bulamadın mı? Hadi eltine verdin kim emanet parayı çantasında saklar.
Bildiğin sizi oyuna getirmiş eltiniz. Yuvanızı bozmak için.
Bu kadar saf olmayın. Hatalısın tabii ki özür dileyeceksin.

Esinizin tepkisi cok buyyk olmus..hadi turkiyeye dronuyirsun ne demek? Para o kadar mi kiymetli?
Oturun konusun esinizle herhangi acil bir ihtiyac olabilir diye kenarda dursun doye ufak tefek topladim deyin..bunun guvenle alakasi yok sonuctaq hirsizlik mi yapmadiniz aldiysaniz esinizin parasindan aldiniz ikinize ait olan esit kullanima acik birsey sonucta

direk desenize böyle böyle oldu o para ayır dedi ondan yaptım diye.
ve ekleyin bana böyle böyle yap deyip arkasından neden hemen yetiştiriyor. eğer samimi olsaydı başka bi şekilde savuştururdu eltiniz. belli ki art niyet var.
ikincisi siz neden eltinize bu kadar güvenip para emanet ediyorsunuz ki ...

ayrıca eşinize çok daha derin abartılarak ve süslü püslü laflarla anlatıldığını düşünüyorum. çünkü hiç bir erkek kolay kolay hadi dön memleketine demez ..

200tl için mi seni türkiyeye göndermeye kalktı? kendini savun bu kadar ezilme yani ihtyacım vardı aldım eltime de emanet olarak bırakmıştım de. eşinin parası senin paran değil mi zaten hayret bişey.

Adamın cebinden paraları asırdın yani :) Bir de sen güvenmiyorsun demişsin saka gibi ahahah

Ben ailemden başkasının çantasının ve cüzdanının cebinin her neyse izinsiz asla kurcalanmaması gerektiğini öğrendim.
Babamın cüzdanı hep ortadadır bilir ki asla izinsiz almayız.
Yıllardır ne annemin çantasını izinsiz açarım ne de babamın cüzdanını izinsiz açarım.
Yaptığınız terbiyesizlik.
Eşinize bana para ver lazım oluyor hiç para bırakmıyorsun deseniz daha samimi olurdu.

yaptığın apaçık hırsızlık olmuş ihtiyacım var niyetiyle alsan bişey demezdim ama sen baya çalma niyetiyle almışsın. ne diyim boşanmazsınız ama eşin burnunu iyice bir sürter ve sürtmeli de çok hatalı bir davranış çünkü

yaptığın hırsızlık diyenleri anlamıyorum !
adam karısına beş kuruş vermezken onun yaptığı ne oluyor ?
zaten kadının böyle bi hakkı var dinen bile hırsızlığa girmiyor . abartmıycak şekilde 5-10 alabilir gayette .
hırsızlıkmış !
bence siz sesinizi çıkartcaktınız o sizi yollamak istediğinde
sende kocalığını yapıp harçlık bıraksaydın böyle şeylere ihtiyacım kalmazdı !
bende o parayı biriktirip acil bişeyimize lazım olur diye sakladım diyebilirdin .

ayrıca o eltinize çok güvenmeyin bence baana hiç samimi gelmedi
sizde yahu evde donunun içine sakla yine saklıycak yer bulursunuz eltinize ne diye verdiniz o saklayabiliyorda siz saklayamıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…