esimin bana olan guvenini sarstim..

Ben bu fikri sana kimin verdiğini söyle derken , normalde benim aklıma böyle şeyler gelmez uydum bir kere bir daha böyle bir şey olmaz demeni kastediyorum ki aynen böyle olmuş .Sanırım yurt dışında pek arkadaşın yok aran bozulsun istemiyorsun , sen bilirsin yine tabi.

Akidem soyle bisey desem olur my sence..
GEcen eltim kaynima sort aldi...
BEnim esim hic iyi giyinmeyi bilmez. Bende ona kazak almistim 2 gun once soyle soylesem..
KAlpim sender bu kadar para aldim dogru am a senin icon biseyler alcaktim... benim harcliklarm yetmezdi falan...

Akidem soyle bisey desem olur my sence..
GEcen eltim kaynima sort aldi...
BEnim esim hic iyi giyinmeyi bilmez. Bende ona kazak almistim 2 gun once soyle soylesem..
KAlpim sender bu kadar para aldim dogru am a senin icon biseyler alcaktim... benim harcliklarm yetmezdi falan...
Canım sen o parayla ne yapacaktın ki zaten , ya kendine ya eşine istediğin bir şey almayacak mıydın niye böyle telaş oldun ki sen . Süpriz yapacaktım dersin , durduk yere açılmasın aranız.

Keşke eltinize uymasaydınız..sizi de kendine benzetmeye çalışmış...bir de paraları ona vermeniz :KK43: neyse olan olmuş..özür dileyin eşinizden bir daha yapmayacağınıza inandırın pişman olduğunuzu belli edin..umarım düzelirsiniz...

Başkasının sahip olduğu bişeyi ondan habersiz almanın adı = hırsızlık tir.
Bu de buna bahane üretmek hem suçlu hem güçlü yanu.
Ben bu yapilana serefsizlik haysiyetsizlik te derim ama neyse.
Eşinin yerinde olsam aninda boşarim.
Hırsız bu kadinla isim olmaz..
Bu kadar net.

Ya ne varmis ki bunda tamam habersiz almak hos degil de 4 yillik karim ekini atip para aldi cebimden diye hiç de bu kadar buyutmem. Ikimizin değil mi sonucta ne var yani. Gerekli gordu ki aldi derim. 200 lirayla batacak degilim ya. Bahsi gecen paraya bak allaskina.

cep ya da cüzdan karıştırılması kabul edilemez ama artık olan olmuş. pişmansın ve de en önemlisi dersini almışsın.
burada bize anlattığın gibi eşine de anlat. bunu yaparken aklından neler geçirdiğini, nasıl pişman olduğunu anlamasını sağla ama bunları o sakinleşince yap. seni dinleyebilsin.
harçlık hoş değil ama evin bir gideri vardır ve ortaya bir para konması gerekir.
eltine de bir daha uyma. bak o kendini kurtardı.

Yaptığınızı hırsızlık olarak görmüyorum, iyi bir eylem olarak da değerlendiremem ancak size 4 yıl boyunca ekonomik şiddet uygulayan eşiniz tüm bunların sebebi. Hem evlilik dahilinde benim param onun parası ayrımı ne kadar saçma bir şey. Eşiniz, sizi kendisinden habersiz böyle işlere kalkışmak zorunda bıraktığı için utanmalı. Bence kendinize en kısa zamanda bir iş bulun.

K.bakmayin telden giriyorum bayakarisik yazilarm..

Eşinize kötü gün için biriktiriyordum ve senin ihtiyacın olduğu bir anda verip sıkıntını giderecektim deyin ve muhtemelende sizde öyle düşünmüşsünüzdür. Benim eşim maaşın tamamını bana verir ve ben borçları dağıttıktan sonra ihtiyacım olan kısmı alır bırakırıp gerisini. Eşim hep der gizliden para biriktirsene diye ama ben hiç yapamam..Karsına az para veren ve paranın hesabını soran erkeğe de gıcık oluyorum. Hata en çok eşinizde sizi buna teşfik etmiş ve saygısızca size hırsız demiş. Bence siz eşinize güvenmeyin. Bu kadar olayda hırsız deyip kapının önüne koymakla tehtit ediyorsa, hayatın binbir türlü hali var bir iftirada yandınız demektir.

Aynı durumu eltimle deil arkadaşmla yaşadm. Ama eşime söyledm bn eşimden bşi saklamam asla dediğimi söyledm eşim sewindi :21:
Sende Aklıma girdi de ve eltine at suçu . Bide duygu sömürüsü yap bna yetmiyor harçlık kişisel ihyiyaçlarımı bile alamıyorum de.
Denenmiş onanmış şmdi eşim haftalık veriyor bna :KK53::KK53:
Güven meselesine gelince eşin çok haklı. Eltin salağı bi arkadaşımın deseymiiş. Bida güvenme o kıza sakın

Öeh, kimin parasını kimden çalmışsın, o nası bi saçmalık öyle?
Ulen o para zaten aynı zamanda senin, senin olan bir şeyi çalamazsın.
Evlilikte senin paran / benim param durumu mu olurmuş?
O eve giren para ikinizin parasıdır, nerede duruyorsa ay boyunca isteyen oradan istediği kadar alır. Adamın cebinde duruyorsa, cebinden de alırsın, komodinde duruyorsa ordan da alırsın, çalmak ne demek?
Özür dilemek yerine onun boyunduruğu altında onun veridği harçlıkla yaşayan hizmetçisi olmadığını, canın istediğinde, ortak olan paradan haber vermek zorunda olmadan alabileceğini falan kendisine anlat da kaybetme seni evden kovan değerli kocanı.

Başkasının sahip olduğu bişeyi ondan habersiz almanın adı = hırsızlık tir.
Bu de buna bahane üretmek hem suçlu hem güçlü yanu.
Ben bu yapilana serefsizlik haysiyetsizlik te derim ama neyse.
Eşinin yerinde olsam aninda boşarim.
Hırsız bu kadinla isim olmaz..
Bu kadar net.

Abartma yahu niye şerefsiz olsun kadın ayıp ediyorsunuz. Eşler arası ayrım olmaz ve lazım oldukça birbirlerinin cebinden cüzdanından para alabilir. Yani biz eşimle öyleyiz. Eşin senin cüzdanını açıp para alacak sende boşayacaksın peh ufak atın bari:KK70:

Esin sana harclik vermedigi icin suclu
Sen gizli gizli esinin ceplerinden para aldigin icin suclusun
Eltin sana salak salak akillar verdigi icin suclu (muhtemelen kaynina gidip hayat pra arakliyor demis canta karistirilmasi degil bu)
Kaynin kosa kosa kardesine gidip yetistirdigi icin suclu

Kisacasi nereyi tutsan mesele elinde kalir

Ya affedilmeyecek bir hata değil. evet güven kırıcı ama öyle cek git denecek kadar abartmamak gerek. Ben olsam boşardim diyenler de büyük konuşmasın. O kadar kolay mi yuva yıkmak.

Yapacağın uc şey var:

Inkar etmek: ben kendim biriktirmistim aylarva uğraştım onun için (ustelik sana hediye alacaktim diye susleyebilirsin) bir fr hırsız mualmelesi görüyorum diyerek üste çıkacaksin

Kabullenmek: Özür dileyip bir kaç kez aldığını hata ettiğini bir daha bu htaya asla düşmeyecegini söyleyip af dinleyeceksin

Umursamamak: Hiç bir sey olammis gibi devam edeceksin. Ki bence bu en zoru

ben olsam bende guvenmem :KK57:
bu kadar basıt bı seyde bu yola basvuran daha neler yapar derım

eltin ve eşi son derece ayıp etmiş...senin nekadar ayıp ettiğini yazmıyorum bile...
eşinden özür dile bir anlık gaflete düştüm yaptım ama pişmanım de....

öncelikle sakın yalan söylemeyin eşinize. zaten güvenini kaybetmişsiniz daha kötü olur herşey
açık açık söylesenize ne olduğunu. hayat arkadaşınız o. neyden çekiniyorsunuz
ayrıca evin, sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, para almak neden?
yok karşılamıyor, ihtiyacınız varsa biriktirmek neden?
gerekli olduğunu söylediniz de hayır mı dedi?
yani benim eşim de para vermezdi eskiden ama ne istersem alırdı. bi kere kendi verdiği parayı(20tl sadece) ben gizli gizli almışım gibi davrandı. (kavga etmiştik, kızacak yer arıyordu). çok sinirlendirdi, şu an ona yüz binden fazlaya maloldu. ona verdiğim benim olan paranın tamamını aldım ondan. hesap öyle sorulmaz böyle sorulur:cool: şimdi hiç karışmıyor, ne aldığıma ne harcadığıma

yengemde bildim bileli böyle yapar..
boşanmadılar ama dayım her seferinde hırsız der :KK43: yengemin yüzü kızarmadan birdaha yapar:KK43:
özür dileyin, kendinizi nasıl affettirceksiniz bilmem ama affettirin

X