esimin bana olan guvenini sarstim..

Hade parayi aldin neden eltine veriyosun koskoca evde hic birakacak yer yokmuydu sanki....
Esine anlat durumu sana belirli bi miktar para vermesi gerektigini , seninde ihtiyaclarinin oldugunu bilmesi anlamasi lazim..
Ozaman böyle gereksiz seylerle ugrasnak zorunda kalmazsiniz...

Merhaba kizlar,

Ben 4 yildir evliyim..eltim daha 1 yili olmadi..evleneli 2 kimiz yurtdisindayiz gecen konusuyoruz...
Iste Ben dedim Ben 4 yillik evliyim Ben kocamin paralarina dokunmam oda harclik 1 ayda bit am a evin esyalarini kocam tamamlar..
Eltim Sen he kadar salaksin dedi..
Hergun al ceybinden 10 tl 5 tl o calisip sana vermiyorsa Sen al..
Benimde bu fikir hosuma gitti yaptim:KK43:(
Sonra 200 kadar para topladim...
Esim gormesin diye eltime verdim sakla dedim...
Esiminde para konusunda bana guveni sonsuzdu..
Kaynim eltimin cntasini karistrrkn bu paralar kimin diyor..
Eltimde hayatin demos..
Kaynim esime soyledi esim kuplere bindI..
Haydi bavulunu hazirla turkiyeye donuyorsun dedi bende agzimi acmadim sadece bana Sen guvenmiyorsun dedim biraktim...
Esim simdi bn sana artik nasil guvenecem diyor....
Siz para istediniz de eşiniz vermedi mi? Daha önce böyle bir sorun yaşamış olmalısınız ki böyle bir yola başvurabilesiniz,ayrıca evin eksiğini eşim tamamlar demişsiniz ,bir güzel övmüşsünüz eşinizi demekki birşeyinizi eksik etmiyor.
Yaptığınız yanlış, hem bunu yapıp hemde eltinizi olaya karıştırmanız,eltinizinde kaynınızı karıştırmış olması kötü olmuş.
Eltiniz size fikir verip sıyrılmış güzelce,oklar size dönmüş buda konunun ayrı bir boyutu bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eşiniz sizi affetmese yeri bence zira söylemeden almışsınız,size verilen paradan arttırıp biriktirmeliydiniz diye düşünüyorum illaki kenara koyacaksanız yada eşinizden biriktireceğim deyip alacaktınız.

Merhaba kizlar,

Ben 4 yildir evliyim..eltim daha 1 yili olmadi..evleneli 2 kimiz yurtdisindayiz gecen konusuyoruz...
Iste Ben dedim Ben 4 yillik evliyim Ben kocamin paralarina dokunmam oda harclik 1 ayda bit am a evin esyalarini kocam tamamlar..
Eltimde hayatin demos..
Haydi bavulunu hazirla turkiyeye donuyorsun dedi bende agzimi acmadim sadece bana Sen guvenmiyorsun dedim biraktim...
şeytan eltine uymuşsun..sakın bu eltinin bir oyunu olmasın?

Eşler arasında hırsızlık mi olurmuş. ..ben esimin cüzdanı şöyle bir kavrar içini kuruturum ama bak harçlık bırakırım haksızlık olmasın. Ne hırsızlığı allah aşkına.
Ama tabi sizin durumda yanlış anlaşılmaya musait az az alınca adam farketmemis sonra farkedilince kötü olmuş. Özür dileyin biriktiriyordum biraz daha olunca süpriz yapıp sana birikmis para verecektim deyin.

En büyük hatayı eltinle bir olup eşinin arkasından iş çevirmekle yapmışsın .
Eşin sonuçta senin diğer yarın.
Başka insanla bir olup , onu saf dışı bırakmak garip geldi ..
Para alıp , almaman konusunda bişey diyemem keza ben her ev kadınının kenarda köşede para biriktirmesini isterim.
Bu ne şekilde olur bilemem ama ..
Son olarak Eltine fazla güvenme sen .

kusura bakmayın da bende eşin cebinden izin alınmadan alınmaz diye biliyorum. annem öyle öğretti bize. kendiside almazdı. benim babamda anneme zorla isteyince para verirdi. çenesinden bıkıp kurtulmak için. ama annemin hiç izinsiz aldığını görmedim.
hırsızlık diyemem ama annem bereketi kaçar gibi birşeyler söylerdi. o da annesinden öyle görmüş.
inşaallah aranız düzelir. olayın iyi yani parayı biriktirmeniz. eşinize bu taraftan bakmasını sağlayın. sonuçta oturup başkalarıyla yememişsiniz paraları.

Yaptığınız kötü bir şey ben eşimden habersiz para almam cüzdanından
Ortada eltinizin söylediği daha farklı bir şey var bence, sonuçta ne kadar sinir bozucu da olsa boşanmaya gitmez bu olay
Oturulur bir daha yapma denir tamam denilir biter. Sonuçta para harcanmamış birikim yapılmış
Ama dediğim gibi farklı bir muhabbet dönmüş ortada ki eşin seni gönderecek kadar sinirlenmiş
Eltini korumak yerine onun sana bunu tavsiye ettiğini sende bir hata yaptığını söyle.

Bunlar nasıl koca karısının çantasını karıştırıyor birde harçlık dahi vermiyor, bunlar nasıl kadın kocasının cebinden para çalıyor hem de kendisini haklı görüyor.... Açıkçası aile yapınızı anlayamadım, zaten yurt dışında Türkçeyi de unutmuşsunuz yazdıklarınızı çözümleyemedim. Ama bu aile bu kafayla devam etmez

eşine güzelce anlat .. harçlığa ihtiyacın olduğunu aylık yada haftalık harçlığının olmadığı için eltinin gazına geldiğini anlat bir daha tekrarlamayacağına söz ver ve birdaha asla bunu yapma bu bir hırsızlıktır çünkü.

sıkma canını bi hatadır olmuş eşinede söylersin seni seviyorsa anlar zaten senin karakterini az çok biliyodur kolay değil öyle git demek seni bu yola birazda o teşvik etmiş verseydi harçlığını

Bildigin hırsızlık yapmıssın. Esın bıle olsa onun haberı olmadan yaptıgın bu seyın baska adı olamaz. Ve eşin haklı güvenmemekte

senin yaptığında doğru değil tabi ama onun yaptığı daha kötü. hem ne kadar almışsın ki üç beş kuruş onu da harcamamışsın bile biriktirmişsin. merak etme affeder seni, ufacık şey yüzünden güvenini kaybedecek değil. ama ben bu erkekleri hiç anlamıyorum, nasıl harçlık vermez ki sana, işte bu yüzden çalışmamız gerek. ev hanımlığını iş gibi görmüyorlar.

İşin aslı eşinin cebinden 3-5 kuruş almanı gerektirecek kadar seni parasız bırakıyorsa o adamdan pek eş olmaz. Ben böyle düşünüyorum öncelikle. Yazık günah ya acil hastalansan atlayıp bir taksiye binemezsin, eşin gelip alacak götürecek seni öyle mi? İnsan biraz düşünür ihtiyaç parası bırakayım diye.
Sen de bu konudaki hassasiyetini eşinle konuşarak çözmek yerine bilgisi dışında cebinden para alarak hata yapmışsın.
Bence eşine durumu anlat, neden para aldığını söyle. Eve hiç para bırakmamasının sende yarattığı etkiyi anlat. Ben olsam açık açık söylerim. Bir daha da para alma, dilin yoksa git öğren, çalış, bak gördüğün üzere kocana bile muhtaç olma.

Merhaba kizlar,

Eltimde hayatin demos..

Harclik vermiyordur ama mutfak masrafi icin bi miktr para birakilir eve sende o paradan arttirdin biriktirdim de cebinden caldigini inkqr et ... Ama yaptigin ne olursa olsun hem ayip hem gunah

X