esimin bana olan guvenini sarstim..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Merhaba kizlar,

Ben 4 yildir evliyim..eltim daha 1 yili olmadi..evleneli 2 kimiz yurtdisindayiz gecen konusuyoruz...
Iste Ben dedim Ben 4 yillik evliyim Ben kocamin paralarina dokunmam oda harclik 1 ayda bit am a evin esyalarini kocam tamamlar..
Eltim Sen he kadar salaksin dedi..
Hergun al ceybinden 10 tl 5 tl o calisip sana vermiyorsa Sen al..
Benimde bu fikir hosuma gitti yaptim(
Sonra 200 kadar para topladim...
Esim gormesin diye eltime verdim sakla dedim...
Esiminde para konusunda bana guveni sonsuzdu..
Kaynim eltimin cntasini karistrrkn bu paralar kimin diyor..
Eltimde hayatin demos..
Kaynim esime soyledi esim kuplere bindI..
Haydi bavulunu hazirla turkiyeye donuyorsun dedi bende agzimi acmadim sadece bana Sen guvenmiyorsun dedim biraktim...
Esim simdi bn sana artik nasil guvenecem diyor....

[QUOTEllml, post: 42028900, member: 120339"]Saklamak için eltiye para verilir mi?
Eltinede kocası guvenmiyor ki çantasında arama yapmış.
Yaptığın bir nevi hırsızlık.[/QUOTE]
DOgru amal esim bana hic para vermiyordu 4 yillik evliligimden bin Tom you esimde hall vakti yerinde...

Kızgınlığının geçmesini bekle ses çıkarma bir müddet , parayı biriktirmek için yaptığını söylersin ki yalan değil biriktirmişsinde
Keşke yapmasaydın .Eltinin çantasının karıştırılması olayı bana hiiç inandırıcı gelmedi.Bu arada bu hırsızlık sayılmaz , eşin ihtiyaçlarını karşılamıyorsa günlük 'ihtiyacın' olan kadarını alman helaldir.

Eltinize verme ihtiyaci neden duydunuz? Sucluluk psikolojisi cunku. Yapmamaniz gereken bisey oldugunun farkindasiniz hatanizi gizlemekle.

Esiniz hakli asla "ben ben ben" diyip durmayin haklilik ispat yarisina girmeyin. Insanlar farkli farkli esinizin gonlunu almayi en iyi siz bilirsiniz. Pisman oldugunuzu hissettirin ve sevdigi seyleri yapin ona iyi hissettirin.

Com pismanim kizlar hep susuyorum hatami kabullenirsem esim artik bana hic guvenmez be yapmm lazim..

klml .!.:
Saklamak için eltiye para verilir mi?
Eltinede kocası guvenmiyor ki çantasında arama yapmış.
Yaptığın bir nevi hırsızlık.
Anlamadigim konu but zaten neden hirsizlikki esim 4 yildir bana hic para vermedi...
Almam mi suc oldu...

Ya canım olabilir bir hata yapmışsın özür dile güzelce , eltime uydum aklıma girdi de , sana bu fikri veren o değil miydi ?

Allah kahretmesin ki cok pismqnim kopek gibi...
Esim ozrumu beklemis am a yapamam our dilersem artik ever Sen yaptin artik sana guvenmiyorum olacak...

Ya sen kusura bakma ama biraz safsın sanırım eltin seni ele veriyor çekinmiyor sen ne diye koruyorsun hala anlamış değilim
Hem acayip acayip fikirler sokuyor aklına hem zor duruma sokuyor , kusur bakma yaptığını onaylamıyorum ama birisiyle ortak bir iş yapıyorsan bu kötü bile olsa satmamalı seni.

Hırsızlık mı değil mi bilmem ama asla doğru bir davranış değil. Yazınız biraz karışık, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Eşiniz size (karı koca arasında şu lafı hiç sevmem ama) harçlık veriyor değil mi? Ev alışverişini de ayrı tutuyor. Neden bu para bana yetmiyor demek yerine böyle bir yola gittiniz?

En önemlisi bunu yaparken içiniz rahat mıydı? Ben kocayı bırakın annemin cüzdanından bozuk para almaya utanırdım. Ne olursa olsun hatalısınız.

Hatamı kabul edersem alsa güvenmez demişsiniz, böyle de güvenmez. Özür dilemek erdemdir. Hatanızı kabul edin ve yürekten özür dileyin. "özür dilerim ama sen de bana para vermiyordun" demeyin yani. Zor durumdasınız zaten daha da elti melti karıştırıp "benim değil eltinin fikri" diye savunmayin kendinizi iyice batarsınız.

[QU"akidem, post: 42028940, member: 140797"]Ya sen kusura bakma ama biraz safsın sanırım eltin seni ele veriyor çekinmiyor sen ne diye koruyorsun hala anlamış değilim
Hem acayip acayip fikirler sokuyor aklına hem zor duruma sokuyor , kusur bakma yaptığını onaylamıyorum ama birisiyle ortak bir iş yapıyorsan bu kötü bile olsa satmamalı seni.
[/QUOTE]
Ben cok safim tabiri caizse salagim..
Yapamiyorum gonlum El vermiyor...
Esimin gozunden dustum..
Con kotu dustum hemde cok kavgalar ediyorduk cokkk...
Buds tam oldu susuyorum sadexe susuyorum..

[OUE="domacica, post: 42028943, member: 615876"]Hırsızlık mı değil mi bilmem ama asla doğru bir davranış değil. Yazınız biraz karışık, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Eşiniz size (karı koca arasında şu lafı hiç sevmem ama) harçlık veriyor değil mi? Ev alışverişini de ayrı tutuyor. Neden bu para bana yetmiyor demek yerine böyle bir yola gittiniz?

En önemlisi bunu yaparken içiniz rahat mıydı? Ben kocayı bırakın annemin cüzdanından bozuk para almaya utanırdım. Ne olursa olsun hatalısınız.

Hatamı kabul edersem alsa güvenmez demişsiniz, böyle de güvenmez. Özür dilemek erdemdir. Hatanızı kabul edin ve yürekten özür dileyin. "özür dilerim ama sen de bana para vermiyordun" demeyin yani. Zor durumdasınız zaten daha da elti melti karıştırıp "benim değil eltinin fikri" diye savunmayin kendinizi iyice batarsınız.[/QUOTE]
EvetOU hence hayatim boyunca annemin esimin elimi ceybine sokmamis insanim Ben...
In an in Basil yaptim hence bilmiyorum tek bildigim pisman oldugum..

Ben bu fikri sana kimin verdiğini söyle derken , normalde benim aklıma böyle şeyler gelmez uydum bir kere bir daha böyle bir şey olmaz demeni kastediyorum ki aynen böyle olmuş .Sanırım yurt dışında pek arkadaşın yok aran bozulsun istemiyorsun , sen bilirsin yine tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…