Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Ama o bazen beni dinlemiyor konuşursan konuş diyor. Sonra akşam yanıma gelip canım büyütme ya diyor özür diliyor ben bunu çözmeye çalışıyorum..

Cunku abuk sabuk seyleri dert ediyorsunuz.
Cok yedin ben yiyemiyorum diye trip atan esimi kulagimla birak popomla dinlemem..
En azindan konusursan konus diyip size dezarj alani birakiyor.
Yeme icme sinema yuzunden adami yataktan kovaliyosunuz, bakin bu gercekten ergen gerisi davranisi ya..
Allah esinize kolaylik versin.
Insallah sabrini tuketmezsiniz.

Yani kendi ailemde ikimizin tartışmalarında onu tutuyor buna gıcık oluyorum benim annem babam damadını destekliyor yani.
Ona yedi diye küsmedim sürekli benimle dalga geçiyor sen yakında benide yersin diye psikolojimi bozuyor gıcık ediyor işte bende diyete giriyorum tan o sıralarda beni sürekli yedirmeye çalışıyor tatlı iskender fastfood sırf gıcıklığına işte, hatta iddiaya diriyor 1 ay dayanamazsın diye. O tatlı krizi ondan çıkmıştı benim elma dilim baklavayı ne kadar çok sevdiğimi biliyor gidip kaymak falanda koyuyor yanina yani sırıtarak bana bakıyor sırf gıcık etmek için.

sonra bende onu delirtmek istiyorum işte anlattığım gibi gece yatağa almadım geldi kedi gibi yalvarıyor ben ettim sen etme der gibi. Ben dayanamıyorum, sonuç o yine dalgasını geçmiş oluyor. TAM GICIK OLUYORUM

Bır kısmını okudum gerisini okumadım çünkü dert göremedim. Demekki insan dersi olmayınca da , dert bulmaya çalışıyor. Herkesin bir derdi var.
Her şeyi çok abartıyorsunuz.

Biz evin içinde argo kelime kullanırız genelde. O bana zalımın kızı der ÇİRKİN der sidikli der sümüklü der hatta bazen sen hakketten rahatsızsın diyor espriyle karışık. Psikopat der, daha çook deriz yani bunlar normal. ama kırılmayız bunları dediğimiz için tabiiki.

Eşiniz çok sabırlı adam öpün başınıza koyun
Eşim bana diyecek ki o torbayı kafana geçirmeden falan öyle triple geçirmem o işi, o ne kadar lakayıt ve çirkin bir konuşma tarzıdır.... Sürekli trip, onu yedin bunu içtin , yok alttayım yok üsttesin, büyüyün biraz...

Bebim ailem onu onunkiler beni tutar hatta kp bi tartışmad gitcek oldum onun evinde oturuyoduk o zaman sen gidemezsin o gitsin gidecekse dedi benm babam da damatcıdır annemde kıyamaz normali bu çünkü onun ailesi onu tutsa sen orda yalnız nasıl kötü hissedersin aynısı eşin için de geçerli
1. Soruna cecap her evlilik öyle valla bende eşimi istiyosam sırnaşıtım dayanamaz biz de asla küs kalamayız ben ufak tartışmada bile daha çok bağlanıyorum çok seviyorum o yüzden basit tartışmaları büyütmüyoruz hatta yeni bi kararla basit tartışmalarda daha çok yakınlaşıyoruz
2.sorunda valla o esnada farklı pozisyonları yapıyoruz ben de üsttte olurum ne var bunda sen isiyosun ki o üstte olsun her işi o yapsın da herşey karşılıklı olunca güzel biz birbirimizin hoşlandığı şeyleri yaparız minik bi dokunuş tatlı sözler fısıldama gibi yani sorunların da aslında sorun değil ki keşke her dert böyle olsa
Erkek bünyesi hızlı yakıyo sen yiyemediğin için kıskanıyosun oda yemesin istiyosun biz diyet yapıyoruz diye onlar da yapacak değil ya bende diyetteyim ama hergün sevdiğim şeyleri eşime çocuklara pişirip kendim yemiyorum ama onlara da ciğerci kedisi gibi yalanarak bakmıyorum sen bence yiyemedikçe adama sarıyosun
Bi sorun da göremedim ben ne güzel mutlusunuz işte daha ne istiyon anlamadım amaaannnn anı yaşa hayat güzel

Tamam daha fazla almayayım.....

Ben de kızgın kalamam hemen barışırım. Eşim üstelik kilolu sürekli yemek yiyerek sağlığını tehlikeye attığından dolayı kızıyorum ama hemen gönlümü alıyor diye dert etmiyorum. Onun da aklı var yani ne yapayım. Köpek değil ki git deyince gitsin yapma deyince uslu uslu otursun. Ya da çocuğunuz değil bu yaştan sonra adamı terbiye etmeye çalışmayın. Baklava yemek istemiş sağlık sorunu da yokmuş yemiş işte. Altta olmak istemiş olmuş. Madem istediklerinize karşı saygılısınız sıkmıyorsunuz birbirinizi bunları neden kafana takıyorsun? Ayrıca her hareketinin kendi istediğin gibi olması şart mı, olmayınca da neden adamı cezalandırıyorsun? Koskoca adam yani neyi isteyip istemediğine karar verebilir. Bilmiyorum belki sorunun kendi içinde sana göre önemli ama yazdıklarından ben sana köle olmasını bekleyen bir koca istediğini ve yapmayınca da adamı cinsellikle cezalandırmaya çalıştığını anlıyorum. Kaprisli ve çocuk kafasında bir insan canlandı gözümde.

Sadece birinci maddeye göz attım. Siz diyet yapıyorsunuz diye eşiniz yemesin mi? Adam kilo almıyor ve tatlıyı seviyor bırak yesin.. kendinize dert mi arıyorsunuz anacım siz. Kocişimle çok iyiyiz kaynanişkomla şahaneyiz annişkomlar damatlarını aşırı sever... vallahi daraldım. Hep işsizlikten bunlar. Kendinize bi meşgale bulun kocanıza sarmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…