Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Evlilik iki farkli karakterin birlikte olmasi canim. Esini demekki degistiremiyosun yapma dedigin seyleri yapiyosa oyle cekeceksin ki anladigim kadarıyla bunlar cok da buyuk sorunlar degil biraz sen de fevrisin sanirim ufak tefek seyler icin kafaya takma diycem ama yeni evlilikte oluyor oyle seyler bi cocugunuz olsun yillar gecsin sende gulersin bu taktiklarina. Cunku evlilikte millet nelerle savasiyor.

Sizin cinsel iliskinizle esinizin has damat olmasini bi bagdastiramadim -2. Madde.
Onun disinda digerleri de bi suru bos ayrinti.
Insan kocasi yer diye kuser mi ya..
Sizde 1.80 iseniz kisa degil hatta baya uzunsunuz.
Spor yapin madem yediginiz yariyor.

Hepsini okuyamadım
Çok triplisin

İlk konunun gereksizliğini görünce gerisini okumadım bile.

Ergene bağlamış evli ama yetişkin olamamış kızçe vol 14749382. Ilk başını zoraki okudum şımarık saçma sapan davranan bir insansınız ta buradan uyuz oldum size Allah eşinizin yardımcısı olsun. Rumuzdan 92 li olduğunuzu anlamak dahi istemiyorum nolur 15 filan ol

Sizin hic erkek arkadasiniz olmadi mi ya?
Yani dua edin affettiriyor.

Ya bakın galiba ben bu yazdıklarımla sizlere şımarık egolu kendine köle arayan birisi gibi geldim. Ama kimse hala durumu anlamamış.

Bende bu sizin gördüğünüz huylardan hiçbiri yok demiyorum elbette vardır. ama benim en başından beri anlatmak istediğim şey ben eşimi seviyorum oda beni seviyor ben ona asla ne zaman nerdeysen sürekli haber ver demiyorum sürekli trip atmıyorum egomu yüceltmiyorum. Mesela o bana şunu yapma dese yapmam. Ama ben ona dediğim zaman yapıyor sonra gelip kendini affettiriyor biraz zaman sonra yine yapıyor. Yani bu bir çocuğa yalan söyleme dersin o çocuk söyler sonra sen yine uyarırsın çocuk tamam der ama yine söylemeye devam eder gibi birşey. Ego şımarma vs şöyle özetleyeyim ben eşimin yakasına yapışmıyorumki beni oraya götür şuraya götür bunu al diye. Biz karşılıklı olarak ikimizde birbirimizin isteklerini yapmaya çalışırız. Ama o bazen beni dinlemiyor konuşursan konuş diyor. Sonra akşam yanıma gelip canım büyütme ya diyor özür diliyor ben bunu çözmeye çalışıyorum..

Baştan hepsini okuyamadım Ama sonra meraktan okudum
Kocaya hitap şekilleri süper
Odun
Gıcık
Benim öküz
Avucunu yalarsın
Yolarım
Öküzün trene baktığı gibi vs vs
Eğitimli ve olgun olduğun gerçekten çok belli.....

Eşinin yerinde olsam beş dakika çekmem seni
Full kapris full trip

içim şişti

Bu adam bu tavırlara sabrediyorsa cennetlik valla.
Ben olsam sizi 10 kere boşamıştım yemek yedim diye bana trip atan biri... Ömür geçmez...

Zaten bu şekilde devam ederseniz adam bi kaç seneye ya iyice sünepe olur ya da alır pılını pırtını ardına bakmadan kaçar. Ki 2. seçenek daha makul. Sizin ergenliğinizden bıkıp etrafında ona ilgisi olan olgun bir kadın görürse ilk tercihi kesinlikle siz değil o olur.

Bi insana kendi hayatı bu kadar zindan edilmez edep yahu... Siz hangi ülkenin Premsesisiydiniz?

bencede aşırı abartı var hala sen gelişememişsin1,50 yıllık evlilikte insanlar gelişir bol bol kitap oku bence katkısı olur psikoloji ve enpati üzerine sürekli ilgiyi sen istiyorsun sanırım adamda ilgilenince boğuluyorsun sen arada kalmışsın okurken yoruldum ya laaa

çok gereksiz şeyler bence bunlar şimdi tartışmamı değilmi
anlatmak istediğiniz nedir ben anlamadım heleki ilişkiyi
anlatmana hiç anlam veremedim olması gereken herkesde olan şeyler
süresinden kısa sürmüş uzun sürmüş bizene yani anlatmışsın içini
dökmüşsün ama yorum yapılacak ne bekliyosun anlamadım ben...

sen nasıl bi modelmişsin ya
sürekli böyle cinsellikle adamı tehdit mi edeceksin?
çok acayipsin ortada bişey yokken sorun çıkarmalar falan
neyse mutluysan devam et

Yahu bu aranıpta bulunmayan bşy
Tabiki gönül alcak o eşiniz
Size kıymet veriyor
Ama böyle davranamya devam ederseniz umrunda bile olmaz
Evlilik ztn daha ciddi bişey, adama baklava kıskanclığından olay çıkarıyorsunuz, ailenizle iyi, ama yine suçlu yine suçlu
Evlilik ztn böyle şeylerin uzamaması gereken bir ilişki
Siz buldumcuk olmuşsunuz.
Çaresi ilgisizlik ve umursamamak burdan ne desek boş

O bana bişeyi yapma derse yapmam ama o yapıyor diyorsunuz. Arkadaşım sen adamdan mantıklı bişey istememişsin ki baklava yeme, börek yeme. Ne alaka? Kime ne, sizene? Evlendiniz diye midesinide mi satın aldınız?
Bende geçen yıl uzun süre diyet yaptım, bayram ziyaretlerinde kendi tabağımıda eşime verdim. Her gittiğimiz yerde 2 tabak yedi. Boşamalıydım demek ki ben onu.

Ben eşinizin yerinde olsam böyle bi sebepten bana trip atan kişiye ne kahvaltı hazırlardım ne çiçek aldırdım. Aylak küsen aylak barışır der geçerdim.
Belli ki eşiniz sizi seviyor o yüzden uğraşmış KATLANIYOR. Uzun sürmez ama merak etme, ya kendin değiş ya bu duruma kendini hazırla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…