- 21 Mayıs 2018
- 23
- -21
- 31
-
- Konu Sahibi Portalcik1992
Ben ki cinsellikten bu derece rahatsız olmam ama bu konudaki detaylar beni de rahatsız etti.. Sanki +18 roman gibi..
@Mune bu konu bence gerekli yere taşınmalı??
Fazla naz aşık usandırır.
Çok sürmez yakında eve girer girmez kendine bi uğraş bulur ve yüzünüze bile bakmaz
Yazık ben okurken acıdım adama, yok yere ziyan olmuş bir gece..
Bakın ben o örnekleri eşimi övmek için vermedim. Benim demek istediğim olay büyük yada küçük benim bazı kurallarımı taleplerimi söylemlerimi hiç kulak asmıyor. Bildiğini okuyor ama aynı zamanda benimde gönlümü almayı başarıyor bu döngü bu şekilde ona istediği zaman benim dediklerimi ciddiye almama özgürlüğüne dönüşüyor gibi hissediyorum karşı koymaya çalışıyorum cezalandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Bunun için fikir danışmak için açtım konuyu.
İlişkide elimden geldiğince ayrıntıya girmemeye çalıştım ama ufak ayrıntılar büyüyüp biriyor ve bir dertler yumağı oluyor o küçük ayrıntıyı vermeyincede derdimi anlatamıyorum belki hala da anlatamamışımdır.
Ben ilk konuyu bile yarim bıraktım.Ilk konuyu okudum diğerlerine geçme gereği bile duymadım. Eşinize birşey diyemeyeceğim ama siz bir hayli garipsiniz.
Özet, paragraf, nokta, virgül vs diyorum son olarak.
Kusura bakma istediği oyuncak alınmayanca mızmızlanan şımarık kız çocukları gibisin
Umursamıyor değilBen sizin gibi düşünmüyorum. Beni hiçbiriniz anlamadınız. benim anlatmak istediğim şey. Bazen beni kızdırıyor haksız olduğunu biliyor kendini affettiriyor. Ama sonra yine yapıyor bağırıyorum çağırıyorum tamam diyip geçiştiriyor ama bana karşı bir tavır almıyor yine sevgisini gösteriyor. Böyle olunca ben beni hiç umursamıyor gibi düşünüyorum ben yapim sonra gönlünü alırıma dönüyor olay bunu nasıl çözerim diye soruyorum. Allahım ya keşke o kadar uzun yazmasaydım baklava cinsellik yani anlatmak istediğim şeyin dışında herşey hakkında bir yorum yaptınız..
sen ciddi ciddi 26 yaşında mısın? bi şey diyeceğim alınma ama hem şımarık, hem buldumcuk, hem kaprislisin. en kötüsü de böyle olduğunun farkında bile olmaman. anlatımın, kurduğun cümleler o kadar bayağı o kadar yapay ki inanamadım yazdıklarına.
hem bizene senin kocanın sevişirken istediği pozisyonun özelliklerinden?
allah akıl fikir versin.
Pesssssssss diyorum.
1- Eşinizin ailesi ile anlaşıyorsunuz.
2- Eşiniz ailenizle anlaşıyor.Onlara karşı sevgili saygılı hatta sizden daha çok gitmek istiyor.
3- Cinsel performansı iyi. Zevk alıyorsunuz.Pardon derdiniz ne ? Adam yiyorsa yiyor sağlık problemi yoksa, kiloda almıyorsa karışmayın.. Enteresan