Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Eşin harika bir damat, sen çok sevilen bir gelinsin, yatak odanız da çok iyi. Evet "premses" sorun ne? Gereksiz onca laf kalabalığını neden okuttun bize ya?
Aynen ya.dalga geçiyor bence:))
Üniversite mezunuymussun ama hiç okul terbiyesiyle anlatmamissin.
Yazdiklarin.. ilkokul mezunu bile böyle anlatmaz yatak odasini

Bu dediğinizin aynısını ona bir keresinde söylemiştim ben şımarıkmıyım herşeyi büyütüyormuyum kaprislimiyim diye. Evet bunların hepsine sahipsin ama aynı zamanda bana çokta aşıksın dedi. ondan sona daha uzatma gereği duymadık.

Aynen ya.dalga geçiyor bence:))
Üniversite mezunuymussun ama hiç okul terbiyesiyle anlatmamissin.
Yazdiklarin.. ilkokul mezunu bile böyle anlatmaz yatak odasini
Aynen ya. Bir de yatak odasını anlatma amacı ne acaba? Konuyla uzaktan yakından alakası yok hem iğrenç hem gereksiz ayrıntı.

Gerçekten beni boğdunuz buradan ya adam iyi dayanmış buradan bakınca hiç öyle eğitimli bir tip gibi değilsiniz fazla şımarıksınız hatta siz eşinize niye elalemin dedikodusunu sevmediğini bile bile yapıyorsunuz ,siz yemiyorsunuz diye resmen adamın lokmasını niye sayıyorsunuz üstüne birde trip yok kafana atarım falan ailenin yanında bağırmalar falan zorla mı diyet yaptırıyorlar yapmayın , yatağı tehdit olarak kullanmak zaten avam bir şey kaldı ki üstte olun ne var cidden cinsellik ve sex anlayışınız ölü gibi altta yatmak mı açık konuştum kusura bakmayın bunların birini eşim yapsa o dk kapıda bulur kendini

Hepsini okudum keske okumasaymisim. Gereksiz simariklik geldi bana. Ailelerle araniz iyiymis, adam tatli yemis, babanlarin gozbebegi, seni de diger aile seviyormus, esin surekli pesindeymis sen de nazlanip cilvelesmelerini anlatiyorsun eee burda sorun ne biz neye oneri sunalim adamin cinsel zevklerini mi degistirecek burdaki yorumlar? Ayrica sen diyettesin diye milletin de diyette olmasini bekleyemezsin. Fazla ilgi sımartmis ve kendince dert(!) edinip sıkıntıdan yazmıssin...

Konu Sahibi bunu duymak istiyor sanirum sadece :)

Gerekli gereksiz herşeyi okuyabilen ben bile okuyamadım, yarıya kadar zor geldim. geldiğim noktaya kadar anladığım kısımda; etrafınızda ki herkes mükemmel, 4x4 lük aile ilişkileriniz ve eşiniz var ama siz son derece şımarıksınız. Kendi kendinize dert aramışsınız yada zaten bunların hepsi hayal ilgi çekmek için açılmış bir konu.

Kadın kocasını övmek için yazmış inat ettim sonuna kadar okudum:))
Resmen ilişkinizin tüm ayrintisinida yazmışsınız midem bulandı edep ya hu

Bakın ben o örnekleri eşimi övmek için vermedim. Benim demek istediğim olay büyük yada küçük benim bazı kurallarımı taleplerimi söylemlerimi hiç kulak asmıyor. Bildiğini okuyor ama aynı zamanda benimde gönlümü almayı başarıyor bu döngü bu şekilde ona istediği zaman benim dediklerimi ciddiye almama özgürlüğüne dönüşüyor gibi hissediyorum karşı koymaya çalışıyorum cezalandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Bunun için fikir danışmak için açtım konuyu.

İlişkide elimden geldiğince ayrıntıya girmemeye çalıştım ama ufak ayrıntılar büyüyüp biriyor ve bir dertler yumağı oluyor o küçük ayrıntıyı vermeyincede derdimi anlatamıyorum belki hala da anlatamamışımdır.

şimdi tolere edebiliyor oluşu evliliğe doyduğunda edebileceği anlamına gelmiyor. eşinizde size aşık o yüzden alttan alıyor ama bu kadar kaprisli birine uzun süre aşık kalınmaz kendinizi geliştirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…