Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

İlk konunu okudum sadece. Sen şaka mısın hava atmaya falan mı geldin? Neyine sinir oldun adamın anlamadım ki? Kıskanıyorsun galiba. Ben sana sinir oldum şimdi! Burda bu kadar sorun varken gelip peri masalı gibi bir evlilik anlatmışsın. Bu yazdıkların doğruysa, kaybol, gözüm görmesin

Okurken ben bile dayanamadim allah kocaniza sabir versin.
Siz diyettesiniz diye adam yemesin mi yani tamam cok yemis abartmis bunun icin trip atilir mi
Kendinize dert aramayin elinizdekinin kiymetini bilin bence.

Ilk maddeyi okudum hayir insan bunu neden yazar neresi sorun , valla ilk maddede bile atlaya atlaya okudum. Kac yasindaisniz merak ettim

İçimden bir ses ısrarla anlamak istemediğinizi söylüyor. Şımarık egocu prenses damgası vur bu kadar yani.

Yani kusurayın bakma ama öyle.
Konunuzun tamamın da kapris ve şımarıklık var. Biraz da gelişememişlik.
Biraz da buldumcukluk olabilir.
Yer yer basit hareketler de görebiliyoruz. Bknz, Avucunu yalarsın (cinsel terbiye metodu) adjmfbdn

Bakın ciddi anlamda gelişime ve değişime ihtiyacınız var. Umarım üzerinde düşünürsünüz.

Ramazanda oruç tutmadığını Müslüman olmadığını milletin gözüne sokmak daha mantıklı çünkü. Biz hiç irite olmadık!
Bir gayrimüslimin oruç tutmaması neden rahatsız etti ki sizi? Ki hanımefendi gayet duyarlı davranmış dininize. Aman Yarabbim yoksa yine mi mağdursunuz

adı neydi bir üye vardı o da eşiyle kavgasını barışmasını her şeyini yazardı. konu "birlikte olduk,yemek yedik,birlikte olduk..." diye giderdi. onun başka bir versiyonu musunuz siz? bu kadar ayrıntı neden? ilk maddenin yarısında bıraktım gerçi.

Devam okuyayim dedim, 1 i de tam okumamışım ikinci okuduğumuda tamamlayamadim.
Ya cinsel hayatınızi nasil bu kadar ortaya dökebiliyorsunuz. Avucunu yala eşinizi cinsellikle terbiye ediyorsunuz. Adam düşkün sizde ne yapsa bak avcunu yalarsın, almam yataga hiiii modundasin. Kitap okuyor musun cok merak ettim?

İyi de bir ısrarcı olur iki peşinden koşar üçüncüde adamı yanında bulamazsın
Beni yatak ile tehdit eden bi eşim olsa onla bir daha aynı yatakta uyumam bile
Bundan vazgeçsen iyi olur
Öyle bu gece uyuma benle falan bu bile evliliğe çok zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…