- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.192
-
- Konu Sahibi Portalcik1992
Yahu arkadaș ne diyor sen ne diyorsun
Diğer kızanlara da verdiği sakin ve alakasız cevaplara bakınca konu sahibinin hayal dünyasında yarattığı evliliği ve eşi anlattığını düşünmeye başladım.Yahu arkadaș ne diyor sen ne diyorsun
Kadin sana iyi katlaniyor demisAa nasil anlamazsın kocişi cok aşık milyonuncu belirticişs
Aynen bunu hissettim sağolun:)Anladik çok mutlusunuz çok güzel bir evliliğiniz var masallah. Eşiniz de sizin tüm simarikliklariniza katlanıyor da eee bize ne
İçimden bir ses ısrarla anlamak istemediğinizi söylüyor. Şımarık egocu prenses damgası vur bu kadar yani.
Bir gayrimüslimin oruç tutmaması neden rahatsız etti ki sizi? Ki hanımefendi gayet duyarlı davranmış dininize. Aman Yarabbim yoksa yine mi mağdursunuzRamazanda oruç tutmadığını Müslüman olmadığını milletin gözüne sokmak daha mantıklı çünkü. Biz hiç irite olmadık!
Ya bak biz evlenmeden önce konuşurduk mesela sen neye hayır diyemezsin seni nasıl ikna ederim diye birbirmize söylemiştik komiklik olsun diye gençlik işte. O bana cinsellik dedi bununla bana herşeyi yaptırabilirsin herhalde diye bunu bana o verdi yani o anda öyle ağızdan çıkmış olabilir ama işe yarıyomu yarıyor. Bende ona demişti beni nasıl ikna edebileceğini neye hayır diyeceğimi söylemiştim buda onu kullanıyor mesela. Bekarken söylenmiş şeyler işte şuan gülüp geçiyoruz ama hala uyguluyoruz :)