Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

İşin özü herkes tarafından haksız olduğunuz anlaşılmıştır . Değişir degışmezsıniz sıze kalmış.. Ama bende size soyleyeyım evlılıgınız hep boyle gitmez kendınıze gelın derım..

hepsini okuyamadım. ay aşkım boyle dedi aşkım böyle dedi. ozet geçin.
ama ana tema: ne bu şımarıklık?

sen nasıl bi modelmişsin ya
sürekli böyle cinsellikle adamı tehdit mi edeceksin?
çok acayipsin ortada bişey yokken sorun çıkarmalar falan
neyse mutluysan devam et

Ya bak biz evlenmeden önce konuşurduk mesela sen neye hayır diyemezsin seni nasıl ikna ederim diye birbirmize söylemiştik komiklik olsun diye gençlik işte. O bana cinsellik dedi bununla bana herşeyi yaptırabilirsin herhalde diye bunu bana o verdi yani o anda öyle ağızdan çıkmış olabilir ama işe yarıyomu yarıyor. Bende ona demişti beni nasıl ikna edebileceğini neye hayır diyeceğimi söylemiştim buda onu kullanıyor mesela. Bekarken söylenmiş şeyler işte şuan gülüp geçiyoruz ama hala uyguluyoruz :)

1.burda trip atması gereken kocanız..yiyo ve kilo almıyo diye remen surat yapmışsınız adama..
alttan almış ama nereye kadar alttan alır bilinmez..

2.burda sinirlenecek ne var anlamadım.adam o pozisyonu seviyor demek ki.10 dk sonra da sizin sevdiğiniz pozisyona geçin.

2 olayda da sorun edilecek bir durum yok.siz biraz sorun yaratmaya meyillisiniz bence.

Ufak tefek tartışmalarda pek kızmaz sesini yükseltmez ama gerçekten canı sıkıldığında yada kızdığında bağırmaz ama belli eder o anki surat ifadesinden susmam gerektiğini anlarım konu kapanır.

Ya canım bi meşgale bul kendine adamı rahat bırak böyle giderse dayanamaz kaçar gider iyiliğin için söylüyorum bulmuşsun işte doğru insanı böyle saçma şeylerle kaybetme
Ve bizde konuştuk bu konuları ve iyi oluyo tartışma olmaması için gerekli bence

Ilk baslarda eve gecip film indirme muhabetinden sonrasini okuyamadim
Adam sizi gercekten cok seviyor yoksa evlat olsa sevilmez denen cinssiniz
Yine bir adama acidigim konu okudum

Biz evlenmek istediğimizde okul yeni bitmişti iş güç tam rayına girmemişti. Ben annem aracılığıyla babama ilettiğimde babam çok kızdı asla olmaz getirme bile tanışmam ben şimdi kimseyle senin daha yaşın kaç falan tavrındaydı. Ben olanları eşime anlattım ağlayarak böyle böyle diye. Sonra bu bir ara benim telefonumdan babamın numarasını almış gizlice açmış konuşmuş demiş efendim böyle böyle. Babam dövmek için çağırmış bunu bizim mahallede bir kahveye. Buda gitmiş ama dövmediler nasıl oldu bende anlamadım hala tam orada ne konuştular ne ettiler tamamen anlatmıyor ikiside. Sevmeyen adam dayak yiyeceğini bile bile zamanında böyle bir hareket yapmazdı herhalde.

Ikisini bagdastiramadim.
Dert diye zirvaliklari okuduk iyi mi ?
Bir premses daha

okuduğum en değişik en ilginç en şımarıklık için açılmış konu sanırım. meraktan hepsini okudum hadi bütün tripleri nazlanmaları geçtim de biz sizin neden yatak odası rutininizi bilmek zorunda kaldık ki bu kadar nazlanmaya bu ilişki nereye gider bilmiyorum. allah sabır versin ne diyim. ben okurken bunaldım. yanlış yoldasın. az büyüyün bence.

Yahu arkadaș ne diyor sen ne diyorsun

Ya bide sacma bi duyar kasicam ama musluman degilim oruc tutmam ama ben bile ramazanda bu kadar milletin gozune baklava kaymak vs vs sokmam yahu
Irite oldum okurken
Ramazanda oruç tutmadığını Müslüman olmadığını milletin gözüne sokmak daha mantıklı çünkü. Biz hiç irite olmadık!

He bir de ne dicem şimdi bir bu üye bir de doğumgününde şımaran üyenin kocalarına sabırlar diledik ama erkekler de bilerek böyleleriyle evleniyor ya valla bak.
Erkeklerin evlenmeye yanaşmadığı kadın türünü düşünün zeki filan işte başka türlü düşünmeyin neyse onunla baş edemeyeceği için bir alt sürümü tercih ediyorlar bunları zaptetmek daha kolay yani :)
Hani Türk kadını kezbandır muhabbetini de yapıyorlar ya hah nedeni bu tür sürümlerin olması ha ben size kezban demiyorum ama bazı many.k erkekler kafayı kadınlara takıp da aşağılamaya girişince bu modelleri baz alıyorlar ama ne hikmetse gidip bunlarla evleniyorlar

Adamin her hareketinin gozunuze batmasi cok tuhaf. Resmen kendisini affettirmesine sinir oluyosunuz.

Ilk olayda evet haklisiniz sinalemaya gidicektiniz ama gidemediniz. Ailenizin yaninda yeter cok yedi verme demeniz cok kotu bence. Esinize siz diyebilirdiniz kalkalim diye. Sinemaya gidemediginiz icin haklisiniz ama adami yataga sokmicak kadar degil. Valla me guzel hemen sabahina kahvalti cicek vs yapmis. Siz aksam kizdiginizi unuttugunuz icin bide cicek aldigi yuridugu icin gicil olmussunuz. Napsaydi hic bisey yok gibi mi otursaydi.

Halisahasi haftada 1se karismayin bence. Rahatsiz oldugunuz arkadaslari olabilir benim esimin cevresindede var oyle tipler ama ben esimi taniyorum. Kime uyar kime uymaz biliyorum. Sizde onlar oldugunda gitmeni iatemiyorum dersiniz olur biter. Cinsselligide su gun bu gun diye kendinizi sartlamayin bence. Adam halisahadan gelmis aklindan cikmis demekki keyfi yok. Siz isteyincede elinden geleni yapmis zaten.

Alta gecmek istemesiyle ilgili olan konuya gelince de esinizde sizde pozisyon isteyin arkaniza gelsin ustunuze gelsin capraz durun bs acik acik anlatmiyim simdi. En sonda alta gecsin. Siz ona sen istiyosun diye yapiyoruz aslinda yorulmuyosun demek yerine. Once su pozisyonu yapalim mi o pozisyonda devam etmek istiyorum bi sure diyebilirsin. Anlayis gostericegini dusunuyorum eşinin. Onunda gonlu olsun yani o alttayken bitirin iliskiyi. Bence sizi ustunde gormek vucudunuzu seyretmek hosuna gidiyo. He siz o pozisyonu hic sevmiyosanizda esinize en bu pozisyonda kuruyorum canim yaniyo yada ben zevk alamiyorum bu pozisyonda dersiniz. Ayda yilda bir yaparsiniz

Yani adamin tek hatasi sinemayi unutmasi bence. Onuda evde sinema ambiyansi kurarak affettirmis kendini. Ben olsam burda indirmistim yelkenleri suya. Cunku bi erkegin hatasının farknda olup bunu telafi etmeye calismasi cok sık gorulen bisey degil. Esim yapmis olsa bunu ben hemen yanina kıvrılır yaa bide ilk izledigimiz filmi acmis der oper koklardim.
Onun disinda siz adamin herseyinden kil kapiyosunuz. Cok ustune gidiyosunuz. Fazla triplisiniz anlicaginiz. Valla adama sasirdim sizi cok seviyo belli ki.

Bana tebrik hepsini okudummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…