Eşimin bana karşı davranışları çıldırıcam:(

Fazla naz aşık usandırır.
Çok sürmez yakında eve girer girmez kendine bi uğraş bulur ve yüzünüze bile bakmaz
Yazık ben okurken acıdım adama, yok yere ziyan olmuş bir gece..

Beni sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Akşam işten geliyor çok önemli bir maç falan yoksa televizyonu açtırmıyorum beraber yemek yiyoruz muhabbet ediyoruz. Bana uyuyor hiç tepki vermiyor. Program yapıyorum şuraya gidelim şunu yapalım diye aklına yatıyor genelde tamam diyor. Bazen akşam yemek yapamıyorum geliyor bakıyor evde yemek yok çıkıyoruz dışarda yiyoruz. bu yönlerden tamam okey benimle uyumu çok iyi. Ama benim anlatmak istediğim şey bazen çok kızıyorum sende insansın sende bana kız bir tepki ver birşey yap gıcık gıcık sırıtıyor çiçekle yemekle falan kendini affettiriyor. Bana çok kızdığı bir anım sadece bir gün trafikte arabayı çarptık bu indi arabadan adamla konuşuyor polis falan geldi onlarda bizi haklı buldu ama adam hatalı olmasına rağmen üste çıkmaya çalışınca ben dayanamadım arabanın kapısını açıp indim adama doğru bağırdım söylendim tam o sıra çok sinirlendi ya sen niye çıkıyorsun karışma diye bana çok sert bağırdı geç içeri otur falan gibi. onun dışından bağırıp çağırmasını hatırlamıyorum

Bakın ben o örnekleri eşimi övmek için vermedim. Benim demek istediğim olay büyük yada küçük benim bazı kurallarımı taleplerimi söylemlerimi hiç kulak asmıyor. Bildiğini okuyor ama aynı zamanda benimde gönlümü almayı başarıyor bu döngü bu şekilde ona istediği zaman benim dediklerimi ciddiye almama özgürlüğüne dönüşüyor gibi hissediyorum karşı koymaya çalışıyorum cezalandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Bunun için fikir danışmak için açtım konuyu.

İlişkide elimden geldiğince ayrıntıya girmemeye çalıştım ama ufak ayrıntılar büyüyüp biriyor ve bir dertler yumağı oluyor o küçük ayrıntıyı vermeyincede derdimi anlatamıyorum belki hala da anlatamamışımdır.

Asla cezalandırma yapmayın evlilik bir yarış değil.Gün gelir 10 yıl sonra 5 yıl sonra eşiniz sıkıldım triplerinden cezalarından diyebilir.Zannediyorsunuz ki eşiniz ile iletişim ödül ceza şeklinde güzel ilerliyor.Ama sayılı günlerdir bu şekilde randıman alamazsınız ilişkiden.

Kesinlikle ayrıntılara girerek sizin özel cinsel birlikteliğinizdeki cilveleşmeleri (size göre talepleriniz ve cezalarınız) yazmışssınız.Şimdi ne desek uygun kaçmaz klavyeden tanıyamayız sizi ama nasıl göründüğünüzü belirteyim.Şımarık,egolu bir bayan.Eşiniz sizin oyuncağınız,taleplerinizi karşılamak zorunda olan uşağınız değil.Ayrı bir birey.Onu olduğu gibi at gözlüklerini de çıkararak sevin.Dünyanın en zor şeyi nedir biliyormusunuz? İstekleriniz ve çıkarlarınıza göre değil kendi isteklerine göre hareket eden bir insanı olduğu gibi sevmek. Değiştirmeden, onun mutluluğuyla mutlu olarak.Nacizane tavsiyem yarışı bırakın.Daha olgun,egolardan arınmış bir evililik sürdürün.

Kusura bakma istediği oyuncak alınmayanca mızmızlanan şımarık kız çocukları gibisin

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Beni hiçbiriniz anlamadınız. benim anlatmak istediğim şey. Bazen beni kızdırıyor haksız olduğunu biliyor kendini affettiriyor. Ama sonra yine yapıyor bağırıyorum çağırıyorum tamam diyip geçiştiriyor ama bana karşı bir tavır almıyor yine sevgisini gösteriyor. Böyle olunca ben beni hiç umursamıyor gibi düşünüyorum ben yapim sonra gönlünü alırıma dönüyor olay bunu nasıl çözerim diye soruyorum. Allahım ya keşke o kadar uzun yazmasaydım baklava cinsellik yani anlatmak istediğim şeyin dışında herşey hakkında bir yorum yaptınız..

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Beni hiçbiriniz anlamadınız. benim anlatmak istediğim şey. Bazen beni kızdırıyor haksız olduğunu biliyor kendini affettiriyor. Ama sonra yine yapıyor bağırıyorum çağırıyorum tamam diyip geçiştiriyor ama bana karşı bir tavır almıyor yine sevgisini gösteriyor. Böyle olunca ben beni hiç umursamıyor gibi düşünüyorum ben yapim sonra gönlünü alırıma dönüyor olay bunu nasıl çözerim diye soruyorum. Allahım ya keşke o kadar uzun yazmasaydım baklava cinsellik yani anlatmak istediğim şeyin dışında herşey hakkında bir yorum yaptınız..
Umursamıyor değil
Bu durumun senin için ciddi bir sorun olduğunun farkında değil çünkü net bi şekilde kendini ifade etmek yerine trip atıyosun mızmızlanıyorsun
Adam sonra ufak jestlerle gönlünü alıyor önemsemediğinden değil
Belliki yapısı bu sorun olarak görmüyor ama sen surat astığın için gönlünü almaya çalışıyor
Böyle devam edersen zamanla bu durumlarda görmezden gelinen olursun

sen ciddi ciddi 26 yaşında mısın? bi şey diyeceğim alınma ama hem şımarık, hem buldumcuk, hem kaprislisin. en kötüsü de böyle olduğunun farkında bile olmaman. anlatımın, kurduğun cümleler o kadar bayağı o kadar yapay ki inanamadım yazdıklarına.
hem bizene senin kocanın sevişirken istediği pozisyonun özelliklerinden?
allah akıl fikir versin.

sen ciddi ciddi 26 yaşında mısın? bi şey diyeceğim alınma ama hem şımarık, hem buldumcuk, hem kaprislisin. en kötüsü de böyle olduğunun farkında bile olmaman. anlatımın, kurduğun cümleler o kadar bayağı o kadar yapay ki inanamadım yazdıklarına.
hem bizene senin kocanın sevişirken istediği pozisyonun özelliklerinden?
allah akıl fikir versin.

:KK9::KK9::KK9:

Pesssssssss diyorum.

1- Eşinizin ailesi ile anlaşıyorsunuz.
2- Eşiniz ailenizle anlaşıyor.Onlara karşı sevgili saygılı hatta sizden daha çok gitmek istiyor.
3- Cinsel performansı iyi. Zevk alıyorsunuz.Pardon derdiniz ne ? Adam yiyorsa yiyor sağlık problemi yoksa, kiloda almıyorsa karışmayın.. Enteresan

Derdim şu, Yapma dediğim hoşlanmadığım şeylerin hepsini genelde yapıyor ama sonra ne yapıyorsa yapıyor kendini affettiriyor bana. Hediye çiçek iltifat artık nasıl olursa. Ama sonra yine yapıyor. Bu bu şekilde devam ediyor. Bana karşı saygısızlığı sevgisizliği bir kötü sözü yok hepsi için allaha şükrediyorum tamam. Ama bu bahsettiğim şeyin önlemini almaya çalışıyorum yapamıyorum. Yani dediğim gibi akşamdan na yapacaksa yapıyor kızacağımı bile bile ondan sonra kendini affettiriyor. Bende affetmeden duramıyorum. O beni seviyor bende onu seviyorum...

Hiçbirimiz anlamadıysak sorun sizde olabilir mi :işsiz: Sanki biraz abartma huyunuz var. 2 satırlık yazıyı destana dönüştürmüşsünüz bu bir. Söylediğiniz dertlerinizde de dert niteliği taşır birşey göremedim. Senin ailenle eşinin arası iyi eşinin ailesiyle senin aran iyi. E eşin de sana karşı iyi. Yok baklava yedi yok alta geçti. Sanırım braz da bencillik var sizde. Çünkü aynı şeyeri yapmak isteyip de yapamadığınızda sizi kızdırıyor haksız oluyor?? Bir zaman sonra o bağırmalarınıza çağırmalarınıza gönlünüzü almak şeklinde değil de umursamaz yaklaşırsa boşa tükettiğinizi anlarsınız.

X