• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Her insan acıyı farkli yaşar. Bebeğiniz için üzüldüm,Allah sabır versin. Ama insan haftada bir anne,baba,yada evlâd mezarına gidebilir.
Dedem öldüğünde halam ve eniştem hergun mezara gittiler.belki aylarca halam öyle mutlu oluyordu. Babaannem de gitti.
Kızım ölümden döndü, hastaydı ona birşey olsa bende haftada bir giderdim. Birbirimize saygı duymak zorundayız. Hele ki esimizse
Sizi kirdiysam ne olur kusura bakmayın, kırmak gibi bir niyetim yoktu.

Estağfurullah rica ederim , ben de kayıplarınız için üzüldüm , Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin inşallah. Kızınız için de çok büyük geçmiş olsun , Rabbim bir daha yaşatmasın .

Benim eşim de babasıni kaybedeli 10 ay oldu , üzerine 5 aylık bebegimizi kaybettik, geçtiğimiz subat ayina kadar her hafta babasının mezarina giderdi , annesi tek yasayan bir kadın, her hafta gitmek istedi annesine de , cinnetim den önce 2 güne bir gitmeye kadar düşürdü haftaliktan , azalacağı yerde acısı katlanarak artti maalesef , hala olmuş benim acim vardi der , ben çözemedim , sanki benim acim yokmus gibi davrandi bu süreçte, benim ki hala daha duzelmedi şu virus sebebi ile az geri durdu mezarliktan ve annesine gitmekten ama normale dönerse durum kaldığı yerden devam diye düşünüyorum, bu arada her hafta mezarlığa gitmeyi normal gören bir eş ve annesi vardi karsimda , tabiki de baslarda normal ama 8 ay geçmiş üzerinden her haftada gidilmez daha taze tutar acıni dedikce bilendi bir de bana.
Sizinde başınız sağolsun destek aramissiniz bulsmamissiniz 😔

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Çok zor bir insansınız siz. 2 hafta önce babasını kaybetmiş adam kardeşine sarılıyor diye şikayetleniyorsunuz. Daha önce de kayınvalideniz kayınbabanız telefon ediyorlar diye rahatsızdınız. Bakın demek ki ciddi bir şeymiş ki telefon ediyorlarmış, biraz özeleştiri yapın.

Sizinde başınız sağolsun destek aramissiniz bulsmamissiniz 😔
Çok teşekkür ederim , herkes bir şekilde acılarını yaşıyor , yasını tutuyor , kimi aylarca yıllarca sürüyor , süreçler çok zor inanın , ben gecenin bir yarısı bağıra bağıra ağladığımı bilirim , kendimi işime aileme verdim bu süreçte , eşim ise daha yeni yeni toparlanıyor kaybedilen hiç incitmemiş baba olunca , inanın benim bile aklıma geldikçe kayın pederimin neşeli halleri ben bile ağlıyorum:( özlüyorum çünkü.

Siz ciddi misiniz gercekten? Boyle bir durumda alinganlik nasil gdi akliniza? Adam babasini yeni kaybetmis, kardeslerine sarilacak tabi ki. Ortak gecmisleri var. Size sarilmamasinin nedeni fazla beklentiye girdiginizi anlamis olmasi olabilir. Bir de bebegini ozleyecegini soyleyen adama kapris de neyin nesi Allah askina. Benim de esim ilk seyahatinde ben simdi oglumu cok ozlucem, nasil gidicem nasil dayanicam demisti. Bundan guzel ne olabilir. Sevineceginize, bana niye demedi demek de hay Allahim. Size ne desem bilemedim. Esinize sabir dilerim.

Çok teşekkür ederim , herkes bir şekilde acılarını yaşıyor , yasını tutuyor , kimi aylarca yıllarca sürüyor , süreçler çok zor inanın , ben gecenin bir yarısı bağıra bağıra ağladığımı bilirim , kendimi işime aileme verdim bu süreçte , eşim ise daha yeni yeni toparlanıyor kaybedilen hiç incitmemiş baba olunca , inanın benim bile aklıma geldikçe kayın pederimin neşeli halleri ben bile ağlıyorum:( özlüyorum çünkü.
Eşinizin de başı sağolsun,Burdakiler gibi değilim ben sanirim kardeşim ve bsbam ölümcül olabilecek kazadan döndü bir sene babam yatağa bağımlı oldu eşim hicbir şekilde gidip gelmeme maddi destek olmam konusunda yanımızda olmadı yinede eşimin bu süre zarfında sarılması güç oldu bana kin tutmadım,,ayrıca eşimin babası öldü bende ona sarıldım o bana sarıldı destek olduk iyi kötü sarılmak iyi geliyor insana bilemedim

Zor bir dönemden geçiyor biraz anlayış rica ederim..
Babasını kaybetmiş ve onun babası sonuçta sizin değil. Kardeşleri de aynı acıyı paylaştığı için onlara daha çok sarılması çok doğal değil mi?
Allah korusun ama benim babama birşey olsa sanırım bende aynı eşiniz gibi olurdum...

Benim kayinbabada iyiydi Rabbim rahmet eylesin ona ve tüm ölmuslerimize,,aklıma geldikçe dua ederim arkasından.

annemi 2 gün içerisinde, aniden kaybettim. yıkamaya bile girdiğim halde o acıyı aşmam çok uzun zaman aldı. ki eşiniz cenazeye katılamamış. eğer siz anne babanızı kaybetmediyseniz onu anlamanız mümkün değil. istediğiniz kadar destek oldum diyin, onu anlayan siz değilsiniz, kardeşleri. elbette acısını onunla aynı duyguları yaşamış insanlarla daha farklı paylaşacaktır.
ben de uzun süre erkek arkadaşımla doğru düzgün iletişim kurmadım ve bu gayet normal bir şekilde karşılandı.
herkesin acısını yaşama şekli ve süresi farklı. beklentiye girmeyin ve kendi haline bırakın. aksi halde gerçekten soğur sizden.

çocuğuna bu aşırı düşkünlüğü de babası ile empati yapmasından tamamen. artık o birinin oğlu değil, sadece birinin babası. vücudunuzun yarısını kullanamadığınızı düşünün, eşiniz bunu yaşıyor şu an. o yüzden alışması için zaman gerek. bu boşluğunu da doğal olarak çocuğu ile kapatıyor.

yaşadıklarınızın çok normal olduğunu kabul edip ona göre davranın derim.

Eşinizin de başı sağolsun,Burdakiler gibi değilim ben sanirim kardeşim ve bsbam ölümcül olabilecek kazadan döndü bir sene babam yatağa bağımlı oldu eşim hicbir şekilde gidip gelmeme maddi destek olmam konusunda yanımızda olmadı yinede eşimin bu süre zarfında sarılması güç oldu bana kin tutmadım,,ayrıca eşimin babası öldü bende ona sarıldım o bana sarıldı destek olduk iyi kötü sarılmak iyi geliyor insana bilemedim

Size de çok büyük geçmiş olsun , çok üzüldüm , Rabbim yardımcınız olsun. Benim babam da şuan felçi maalesef, yaklaşık 5 ay kadar oldu bu durumu yaşayalı , bazen kocalarımız en yanımızda olması gereken zamanlarda olmuyorlar , benim eşim de babam yoğun bakıma yatalı 3 gün olmuşken ve ben hastaneye gitmek istemişken iş çıkışı , neden gidiyorsun demişti nasıl olsa göremeyeceksin demişti hala unutmam ki bu süreci daha yeni yaşayan biriydi, babasının beyin ölümü gerçekleşmesinin ardından hastanede 5 gün geceli gündüzlü kalarak yanında olmak isteyen adam beni bu noktada anlayamadı ve yalnız bırakmıştı maalesef , o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Çok zor bir insansınız siz. 2 hafta önce babasını kaybetmiş adam kardeşine sarılıyor diye şikayetleniyorsunuz. Daha önce de kayınvalideniz kayınbabanız telefon ediyorlar diye rahatsızdınız. Bakın demek ki ciddi bir şeymiş ki telefon ediyorlarmış, biraz özeleştiri yapın.

Evet bende o konusunu okumustum. Türkiye'den aramışlar, baban hasta demişler ve konu sahibi sinirlenmiş. En ufak şeyde ariyorlar halbuki öyle büyük bir hasta da değilmiş yazmis. Ne acı ki adamcağız gerçekten hastaymış durduk yere aramamislar ki konu sahibinin şu an bu konuyu açmak yerine utanıp vicdan azabı duyması lazım. Çok acı gerçekten dün okurken utandım.
Bence konu sahibi eşini sevmiyor sevse içinde merhamet duygusu olurdu ki bir ara da patronuna birşeyler hissettiğini yazmisti. İlginç

eşiniz baba oğul ilişkisi olduğu için;
empati yapıyor baba kız olarak
kolay bir durum değil eşinizin yaşadığı
zamanla acısı derine gömülecek ama unutmayacak
Anlayışlı olmaya devam edin

Adam babasını kaybetmiş babasını.
Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz.

Daha babasını kaybedeli bir ay bile olmamış biraz bencilce düşünmüyor.musunuz

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Hiç bir yakınınızı kaybettiniz mi bilmiyorum, ama insanın anne babasını kaybedince gözü kimseyi görmüyor, sevdiğinden destek almak istemiyor, o an ona sadece kardeşleri yakın gelir çünkü aynı acıyla yanmıştır yürekleri birbirlerini sadece onlar anlar, lütfen eşinize zaman verin görünürde normal hayatına dönmüş olsada içinde yaşadığı fırtınayı tahmin edemezsiniz 1 anlığına geçtiğini sanırsınız ama geçmez.

Nasıl bir bencillik bu😠😠😠😠
Adamın dünyası sizin etrafınızda dönsün istiyorsunuz resmen. sırf şirinlik olsun diye teselli etmiş gibisiniz. Samimiyetsizliğinizi biz taa buradan anladık. Gerçekten acısına üzülseydiniz teselliyi kimde bulduğunu umursamazdınız.

Allah size vicdan versin.
Bu ne kıskançlık bu durumda bile kardeşine sarıldı bana sarilmadi diyosunuz

Back
X