• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

tüm konularini okumustum. Siz gercekten cok cok bencil bir insansiniz. Bana göre kötü kalplisinizde. Esinize samimiyetle teseli verdiginizide düsünmüyorum. Esinizi sevmediginizde anlasiliyor konularinizdan. Kayinpederinizle aranizin iyi oldugunu söylemissiniz konularinizi takip edenler bununda böyle olmadigini bilir. Dünya sizin etrafinizda dönmüyor. Yada ailesi olmayan bir adamla evlenseydiniz

O zaman bu hanım çok çetin bir hastalığın pençesinde

ben cok eski konularinida biliyorum daha cocugu olmadan. Esini Almanyada kendi yanina getirmis ve kendisini Almanya icin kullandigini düsünüyordu nasil gönderirim falan diye düsünüyordu. Bir konusunda patronuna birseyler hissetiginden bahsediyordu. Esinin ailesinden inanilmaz rahatsiz. Insanlar nefes alsa suc. Esinin kendisine kul köle olmasini ailesinden asla görüsmemesini falan istiyor herhalde ama bunlar olsa bile yine bir sorun cikaracak birine benziyor. Bencil ve empati yoksunu biri oldugu burdan anlasiliyor.

ama ekimdeki mesajında 1,5 aylık oğlum var demiş, şubatta da 5 aylık kızım var. Tek çocuğu olduğunu da söylüyor. Yani bu durumda mümkün değil.

bu tabiki mümkün degil bu konuda demek ki yalan söylüyor belki isfa olmamak icin kendince. Ama yillarca konu aciyor

ben cok eski konularinida biliyorum daha cocugu olmadan. Esini Almanyada kendi yanina getirmis ve kendisini Almanya icin kullandigini düsünüyordu nasil gönderirim falan diye düsünüyordu. Bir konusunda patronuna birseyler hissetiginden bahsediyordu. Esinin ailesinden inanilmaz rahatsiz. Insanlar nefes alsa suc. Esinin kendisine kul köle olmasini ailesinden asla görüsmemesini falan istiyor herhalde ama bunlar olsa bile yine bir sorun cikaracak birine benziyor. Bencil ve empati yoksunu biri oldugu burdan anlasiliyor.

bu tabiki mümkün degil bu konuda demek ki yalan söylüyor belki isfa olmamak icin kendince. Ama yillarca konu aciyor
Adamı Almanya'ya aldığı için kendi kafasına göre adam buna borçlu herhalde..m yazık, evlat olsa sevilmez gerçekten. Madem öyle gidip annesi babası olmayan biri ile evlenseymiş. Gerçekten kocası için çok üzüldüm... Yani kelimeler kifayetsiz

Adamı Almanya'ya aldığı için kendi kafasına göre adam buna borçlu herhalde..m yazık, evlat olsa sevilmez gerçekten. Madem öyle gidip annesi babası olmayan biri ile evlenseymiş. Gerçekten kocası için çok üzüldüm... Yani kelimeler kifayetsiz

herhalde birde kullanildiginiz düsündügün adamdan sonra niye cocuk yapiyorsun. Sürekli kötü düsünüyor insan kendinden bilir isi.

Yazik adamada cocugada

herhalde birde kullanildiginiz düsündügün adamdan sonra niye cocuk yapiyorsun. Sürekli kötü düsünüyor insan kendinden bilir isi.

Yazik adamada cocugada
Hasta biz zihinden her şey çıkabiliyor. Belki konu sahibi özde iyidir. Ama geçmiş konulari gerçekten oha dedirtiyor insana. Hele bu konusu zaten başlı başına fena.

Adami rahat birakin babasi olmus sizin triplerinizlemi ugrasicak? Tabiki 6 aylik bebege normal davranmak kolay o bebek ama siz be bekliyosunuzmi? Kardesleriyle bir degilsiniz kendinizi dusunmeyin karsinizdakini dusunun bencilligin dibi bu ben ben ben. Adamin babasi oldu size ne oluyor bukadar sizi dusunmesini gerektiren bisey degil bu

Babasının cenazesine gidememis.. ailesine destek olamıyor.. onlarin yanında olamıyor ve babası öleli henüz 2 hafta olmuş. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Ici yanıyordur adamin, siz ne derdindesiniz.

Hiç sanmıyorum ben. Dünyanın kendi etrafında dönmesini isteyen bir hanfendi gibi duruyor eski konularından. Eşinin ailesinden de hiç hoşlanmıyor. Ne yapsalar batıyor.
Eski konulara nerden bakiyorsunuz 🙈

Kardeşinde teselli bulması çok normal çünkü babaları onların
Kardeşi babasının parçası sonuçta

Back
X