• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Ben de merak edip baktım da ekimde 1,5 aylık oğlum var demiş, şubatta da 5 aylık kızım demiş. Anladığım kadarıyla milleti kekliyor.
Aaaaa Ben Bi kac hafta öncesine baktim, birde Yorumlar icinde Bitanede patronu ile ilgili Ona.
Bu Arada hoşgeldiniz

Keşke konuları açarken biraz düşünseniz de açsanız, gerçekse zaten açarken utanmanız lazım değilse diyecek söz yok.

Gerçekten çok acele ediyorsunuz
2 haftadan bahsediyoruz çok kısa bir zaman dilimi
Çocuğuna ilgi gösterip size göstermemesi olarak algilarsiniz belki ama onun içinde ne yaşadığını bilmeniz mumkun degil. Belki ölümün bile ne olduğunu bilmeyen bir çocuk onu bu ruh halinden kurtariyordur belki de kaçmaya çalışıyor duygularından baş etmeye çalışıyor. Herşey olabilir.
Herkes farklı yaşar acısını.
Benim başıma gelse sevdiğim insanin kolları da ağlarım sürekli yanımda isterim ama sevdiğim insanı biraz tanidiysam tahmin ediyorum ki o içine kapanır ve bana da saygı gösterip ona bu fırsatı tanımak düşer.
Lütfen yapmayın.
Yeterince zor bir durum yaşıyorken birde siz hayat arkadaşı olarak zorlaştırmayın
Rabbim mekanını cennet etsin

Sarılma ve cinsellik kısmından sonrasını okumadım. Adamın babası öleli 2 hafta olmuş. Sizce gereksiz bir alınganlık yapmıyor musunuz?

“Duygu sömürüsü yapan kv kp” şeklindeki acımasız konunuz ve burda “İki hafta oldu bana hala sarılmıyor” minvalinde dertleriniz çok şeyi açıklıyor aslında eşinizin tavırlarına dair.
İki hafta acıyı atlatmak için kısa bir süre.

Eşiniz bu süreçte kardeşiyle de konuşabilir, annesiyle de, duvarla da dertleşebilir. Oturup bu durumu gene kendinize döndürmeniz, pkardeşleriyle bağ kurmasını garip bulmanız(gıcık kapmanız) sizin düşünce yapınızın çok normal olmadığını gösteriyor. Eşinizin değil. Başınız sağolsun. Eşinize sabırlar size de empati diliyorum.

İki hafta çok kısa bir süre. Sizi BENCİL gördüm. Herkesin acısını yaşama şekli farklıdır. Siz ona destek oldunuz diye gelip size sirnasmasi gerekmiyor. Karşılık bekleyerek mi destek oldunuz.... Adamın babası ölmüş cenazesine gidememiş. Yazık yani şu konuyu açmanız bana göre AYİP

Ay ben sizi hatırladım, tabi size karşı soğuk duracak. 1 ay önce burda kv ve kp arayıp duygu sömürüsü yapıyor eşime bişeyleri yok hastahaneye gittik diye arıyorlar rahatsız oluyorum demiştiniz. Allahtan adamın biseyi yokmuş, 2 haftaya vefat etmiş. Siz o zaman aramalarından rahatsizdiniz, eşinizin ailesinin yanina gitmesini istemiyordunuz, ee tabi adam sizden uzak durur. Dua edin yaptıklarınızı unutabilsin. Düşünün ben bile unutmadım okuyunca kinlendim.
Çok sert😲

2 hafta olmuş ya adama destek ol tabiki ne yapsın adam cenazesine bile.gidememis psikolojisi alt üst olmuştur cinselliği şunu bunu dusunecek kafası var mı ki biraz düşünün acısı taze uzaktan bile görememiş babasını :sus::sinirli::işsiz:

bazi insan derdini paylasir, haykirir, anlatir rahatlar.. bazisi kabuguna cekilir kendi ic dunyasinda halletmeye calisir.. biraz zaman verin.. 40 i ciksin mesela.. sonra devam ederse oturup bir konusma yaparsiniz.

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Lütfen anlayışlı olun eşinize karşı hiç kolay değil ne yapsa yeridir bosverin... Başınız sağolsun

Daha iki hafta olmuş. Biraz zaman verseniz. Çocuğa verecek enerjisi var ama size verecek yok demek ki. Daha anca toparlamaya başlar. Öyle hemen 10 günde olacak iş mi?

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Evliliğinizde ÇOĞUNLUKLA sabreden taraf sizseniz yani genel olarak, böyle bir extrem durumda da sizi görmemesi normal, siz çünkü kafasında sorun yaratmayan nasılsa destek olan her halinden nasılsa anlayan iyi bir insansınız, böylesi durumlarda kırılmayacağınızı düşünüyor alt psikolojisi bence, bilerek veya size kötü bişey düşündüğünden değil. Biraz sabredin ve destek olmak derken destek anlayışınız farklı olabilir size göre siz iyi bir şey yapıyor olabilirsiniz eşinize göre bu nötr dür. İrdeleyip canınızı sıkmayın. Olağanüstü bir durumlar yaşanıyor ve geçecek öyle düşünün.

Ya bunlar var ya kocaları mezara girse rahat vermez.
Sözüm size değil. Hafta da bir babasının mezarına gidiyor diye tavır yapanlara, laf edenlere.
Sözünüz bana sanırım ,aynı mezarda benim de 5 aylık yavrum yatıyor , kaybedeli 8 ay oldu , beğenmediğiniz yorumda bahsetmiştim galiba anlamayı atlamışsınız , devamlı gitmek istemesi acısını taze tutuyor demiştim.

Sözünüz bana sanırım ,aynı mezarda benim de 5 aylık yavrum yatıyor , kaybedeli 8 ay oldu , beğenmediğiniz yorumda bahsetmiştim galiba anlamayı atlamışsınız , devamlı gitmek istemesi acısını taze tutuyor demiştim.
Her insan acıyı farkli yaşar. Bebeğiniz için üzüldüm,Allah sabır versin. Ama insan haftada bir anne,baba,yada evlâd mezarına gidebilir.
Dedem öldüğünde halam ve eniştem hergun mezara gittiler.belki aylarca halam öyle mutlu oluyordu. Babaannem de gitti.
Kızım ölümden döndü, hastaydı ona birşey olsa bende haftada bir giderdim. Birbirimize saygı duymak zorundayız. Hele ki esimizse
Sizi kirdiysam ne olur kusura bakmayın, kırmak gibi bir niyetim yoktu.

Back
X