Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Konuyu her 2 taraftan da bakınca evet maalesef kadın ve eşiniz zarar görmüş, belki karşılıklı anlatsalar her ikisi de kendince haklı.
Sizin eş olarak pek de yapabileceğiniz bir şey yok, ancak dinleyip tavsiyede bulunabilirsiniz, sizi dinler veya dinlemez orasını kendisi bilir, siz de eşinizin halinden çok etkilenmemeye çalışın, eşinizin karakterini bilmiyorum ama bazıları da eş fazla müdahil olunca benim ailem sen ne karışıyorsun diyor siz eşiniz adına öfkelenip üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

Son düzenleme:
Net vakıf degil baya bi satılmalar yaşandı bir dönem. Bizim hatunun yeğenlerine sorsak onlar daha iyi biliyordur aslında. Ama cidden ilgi alanımda değil. Kapattım bu konuyu ben kafamda
Siz vekalet alabiliyorsanız alın eşinizden, eşinizin hakkını aramaya gücü yok, sizin de yetkiniz yok. Çok hatalı olduğunuz yerler var ama bu değil ki hakkınız olanı hibe etmek zorundasınız.

Sen ne karışıyorsun demez ama fazla kurban psikolojisinde. Kendine acıma durumu var. Buda tehlikeli bir durum oluyor. Aile içinde tartışılabilir küsülebilir konuşulur bir şekilde bir yere bağlanır olay. Eşimde böyle değil. Hersey içte. Sürekli içine atmasına üzüldüğüm için onu savunmaya korumaya geçme güdüsü oluyor. Ki bunun çok yanlış olduğunu fark ettim. Dışarıya karşı birlik olabiliriz ama aile cephesinde kendi sorunlarını kendi halletmek zorunda

Siz vekalet alabiliyorsanız alın eşinizden, eşinizin hakkını aramaya gücü yok, sizin de yetkiniz yok. Çok hatalı olduğunuz yerler var ama bu değil ki hakkınız olanı hibe etmek zorundasınız.
Gerceten gercekte uğraşıp peşinden gidebileceğim konular değil. Ben kızdım benim ailem yapsa evde eşime ağlamam giderim aileme neden derim sorarım söylerim vs. Kirginligimi kızgınlığımı dilegetiririm. Ama dava açıp mal almaya çalışmam. Eşim nasıl rahat edecekse öyle yapsın. Onu koruyacak anne figürü ben değilim sonuçta

Çevresine göre düğün yaptıysa , düğünde baya takı takılmış olmalı ev alacak kadar değil sanırım
İnanır mısınız biz de düğünden önce öyle bekledik. Ama beklediğimiz gibi olmadı. Baya azdı hatta. Düğünde takı töreni yapmadık. İsteyen hediyesini keseye koydu. Düğünden sonra bir abimiz keşke tören yapsaydınız insanlar iki hediyeyle geldi. Tören olmayınca kimin ne taktığı da belli olmuyor diye yanında bilezik getiren gram çeyrek taktı dedi zenginler daha pinti oluyor demek ki dedik.

Son düzenleme:
varlıklı bir dedem vardı bize zırnık koklatmazdı ama parası hariç tüm malını bilirdik ayoll.en ücradaki arsasından evine dükkanına kadar.ev 1 di 7 oldu 10 oldu kirası 50.000 oldu yakında 100.000 olur.benim kiram zerre artmıyor çok kızgınımm çokkk

yüzde 25 i kadının oluyor.adam da sokağa atmasınlar kadıncağızı diye tamamını vermiş evin.çok da iyi yapmışş
İyi mi bilmem ama.mantikli.Kadin uzun yillar karilik etmiş, dünkü üvey ana deği,adam son üç yıldır yatalakmis, anladığım kadarıyla konu sahibinin eşini de büyütmüş ve eşi uveyi seviyormuş galiba yanlissam düzeltin. Cocukları onbesgun sığdırmamis.Evi kendi ölünce kadın sokakta kalmasın diye yapmıştır o halde.Baska evi de yoksa diğer çocuklarına kalmaz.Cocuklarin agrina gidebilir ama uzun yıllardır karısı ve yatalak eşe bakma dolayısıyla çocuklarda onbeş günün lafını etmeleri hasebiyle vicdanen ev kadinindir:)Onbeş günün lafını et sonra evlat diye hak iddia et.Durum böyleyse adam iyi yapmış.Konulari da maddiyat uzerineymis hep.Vicdanen durum böyle görünüyor.Zaten öbür türlü kadın ortada kalırdı dusunmezdi konu sahibi ve eşi sonuçta.

eski konularını da biliyorum.bu kadını devamlı eleştirdi.ev bir taneydi 7 oldu dün bugün de 10 oldu.zaten 7 evi kadının üstüne yaptıysa mahkemede 2 celsede bozulur.yüzde 75 ini alırlar kadından.ama ev bir taneyse ki ben öyle olduğuna inanıyorum o ev üvey annenin hakkıdır.ilk evlendiği yıllarda çocuğa iyi baksın diye zorla bebeğini aldırmışlar kadıncağızın.oğlu için yeni doğacak bebeğine kıyan adam 7 10 evini eşine bırakır mı ayoll?vicdanen yapmışmış bunca yıl sonra.ben inanmadımm inananlara da saygım var

Uğraşıp peşinden koşacağınız bir meblağ değil bence bu miras. Yoksa affetmezdiniz siz.

Eşinize üzülmenizi anlıyorum, yeri geliyor haksızlığa uğramış 7 kat ele dahi üzülüyoruz ama kendinizle ilgili doğru bir tespitte bulunmuşsunuz, eşinizi sevin, tavsiye verin ama koruyucu rolü üstlenmeyin, böyle yaparak bir süre sonra bir bakmışsınız eşinizin hayat arkadaşı değil ebeveyni olmuşsunuz, bu onu pasifleştirir sizi de yorar.

Takı töreni yapmak mantıklı oluyor

7 dairenin birinde oturuyorlarsa 6 dairenin tanesinin 8500 liraya kiraya verilmiş olması gerekir yaklaşık. O paraya istanbulda bile villa neyim tutulur yanılmıyorsam.

Bu yorumdan sonra güncel fiyatları merak edip ilanlara baktım . 25 bine kadar çıkmış kiralar normal apartman dairesinde ..

Bazı anne babalar kendi öz evlatlarından bile mal varlıklarını gizliyorlar . Ev alıyorlar söylemiyorlar . Arsa alıyorlar söylemiyorlar . Çocuk şans eseri sağlam kaynaktan duyuyor arsa ev aldıklarını . Haliyle net sayıyı bilememiş oluyor .
Bizzat böyle bir aile olayına çok yakınen şahit olduğum için biliyorum

Bu yorumdan sonra güncel fiyatları merak edip ilanlara baktım . 25 bine kadar çıkmış kiralar normal apartman dairesinde ..
Ya o yorum bu konuda değil. Eski konularında yapmış 50 bin kiranın üstüne yatıyor diye, 7 daire diye belirttiği yorumları da var. Sonra 10 dedi sonra ben ne bileyim dedi.

Ya o yorum bu konuda değil. Eski konularında yapmış 50 bin kiranın üstüne yatıyor diye, 7 daire diye belirttiği yorumları da var. Sonra 10 dedi sonra ben ne bileyim dedi.

Daire sayısı ya da konu sahibiyle alakalı değildi yazdığım
Yorumlarda 8 bine villa kirası yorumu vardı
8 bine normal apartman Dairesi bile bulmak imkansız gibi bir şey , onu yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…