- 11 Aralık 2018
- 39.529
- 244.777
Satışta değil vekalette istiyorlar.Mune babam geçen sene daire sattı, kardeşime başka bir yerde daire almak için, babam kimlikte 48’li; ama rapor vs istemediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satışta değil vekalette istiyorlar.Mune babam geçen sene daire sattı, kardeşime başka bir yerde daire almak için, babam kimlikte 48’li; ama rapor vs istemediler.
Annem sattı 3 yıl önce. Kimse akli kontrol falan istemedi 69 yaşındaydıSatışta değil vekalette istiyorlar.
Güzelce yorum yapayım demiştim, şunu görünce vazgeçtim.Allah başına versin
Bacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorumAma mesela şu an 1 evim var
2 çocuğum olursa bi ev daha mı almak gerek?
Eşim babasının ilk evliliğinden. Babası maddi olarak güçlü çevresi tarafından saygı duyulan biri. Eşim annesiyle büyümüş. Annesi ise mental olarak çok sağlıklı değil. Annesine o ebeveynlik yapmış anlayacağınız. Kayın pederim ise evlenmiş. Yeni bir hayat kurmuş. çocukları olmuş. Bir yerde villada hizmetçilerle geçen hayat. bir yanda normal bir mahallede ara ara zorlukla geçen hayat. Eşim babasına kardeşlerine çok düşkün bu arada. Yine allah razı olsun kayın validemin masraflarını belli ölçüde karşılamış. Hala karşılıyor. ( çalışması mümkün değil). Eşimin babası bulunduğumuz şehire yerleşti. biz de bu yaz evlendik. Kendi çevresine göre düğün yaptı. düğüne harcadığı parayla ev alınabilirdi ki daha da işimize gelirdi.
Eşim babasıyla çalışmaya başladı bu süreçte. Sözde ortak olacaklardı (komisyon usulü ). Ama kriz var, pandemi yüzünden işler kötü, ödemeler de aksaklık var denildi sürekli. Ama babanın ya da kardeşlerin hayatında bir şey değişmedi. Kendince babam birikimini kullanıyor. Borç almıştır bile dedi. Geçenlerde eşim hesap dosyasını görmüş. İş yerinde en düşük ödeme eşime yapılmış. Eşime sadece kira faturayı karşılayıp cebinde azıcık harçlık kalacak şekilde ödeme yapılırken, eşimle aynı orana sahip diğer ortağa yapılan ödeme minimum eşimin aylık olarak 6 7 katı. Bu olaylar olunca eşim söyleyınce çok üzüldüm. Ama bir şey diyemedim. Üzüldüğüm maddiyattan çok dışlanması oldu. Düşünülmemesi oldu. Eşim kendince ödeştik babamla ben de özel okula gittim vs dedi. Çok masraf yaptı bana dedi. Ki kardeşlerinin gittikleri okulların yıllık ücretleri eşimin 4 yıllık ücretinden fazladır. Eşim farkında değil mi farkında . Ama bir şey diyemiyor.
Sanırım olaylar çok taze olduğu için ben de içimi döktüm.
İçinde ki kırgın çocuk bir şey diyemiyor. Kavga etmek istemiyor. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum bende. Ben olsam hakkımı yedirmem ama ben onunla aynı yollardan geçmedim. Hep korundum kollandım ailem tarafından. Belki de kavga etse babasının onu sevmeyeceğini düşünüyordur. Şu an yeni iş bakıyor. Bir İki haftaya en azından maddi olarak bağımız kalmayacak
Kayınpederinizin yaptığı da yanlış, dostlar alışverişte görsün, çevreye el aleme annesinden ayrıyım ama çocuğuma şaşalı bir hayat yaşatıyorum diyebilmek ve caka satmak için düğün yapmak, evladını işyerine sözde ortak yapacağına yalnızca sevseydi belki eşiniz bu kadar yıkılmazdı.Sonuna kadar desteğim zaten. Hep arkasında olduğumu, daha mutlu olacaksa iş görüşmelerinde rakama takılmaması gerektiğini bir şekilde idare edeceğimizi söyledim. İlerleyebileceği kendi sektöründe bir iş bakıyor. Bulduğu anda çıkmayı planlıyor.
Yok satışta istemezler zaten. Annenden vekalet almaya kalk asla vermiyorlar rapor olmadan. Daha bugün gittim. Geçen hafta bir aylık rapor alıp vekalet çakardık, noter o raporu aldı. Bugün başka bişey için gittik, bir aylık rapor sizde zaten diye. Yok vermedi manyak adam vekaleti. Pazartesi tekrar rapor alıp tekrar gidecez.Annem sattı 3 yıl önce. Kimse akli kontrol falan istemedi 69 yaşındaydı
E çünkü ev almak kolay değil deyip çocuklarınıza ev bırakın dedin. Onlara kolay değil de bize çok kolay sankiBacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorum
20 yıl ev kredisi mi ödeyeceğim ben yaKemerleri sık. Ev alman lazımm
Lütfen ama alacaksa evleri aynı muhitten, aynı dizayn ve metrekarede alsın sonra çocuklar bana verilen ev kötü bir semtte, küçük diye şikayet ediyor.Bacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorum
Ben nüfus planlamasi yapin diyorum ayrica, her eve 1 cocuk, bakamiyosan yok cocuk, 1 cocuk olursa al bi ev, sen de kurtul ben de kurtulayim Allah askina Beni mutlaka dinleyip takip edicekseniz haber verin, surda secimlere ne kaldi, ona gore aksiyon alayimE çünkü ev almak kolay değil deyip çocuklarınıza ev bırakın dedin. Onlara kolay değil de bize çok kolay sanki
İmar barışı kapsamında çatıyı daireye çevirdiler, işlemler için babam geçen sene mimara vs vekalet verdi. İstemediler rapor. Satış vekaleti için mi istiyorlar?Satışta değil vekalette istiyorlar.
Biri bi doğur daa….. ikinciyi isticen mi bakalımAma mesela şu an 1 evim var
2 çocuğum olursa bi ev daha mı almak gerek?
Bi de aynı kattan olması lazımLütfen ama alacaksa evleri aynı muhitten, aynı dizayn ve metrekarede alsın sonra çocuklar bana verilen ev kötü bir semtte, küçük diye şikayet ediyor.
Tövbe estağfurullah bizim bir komşumuz adamcağız öldü, daha cenazesi evden çıktı, 3 kardeş ev 2 kat 2 daire, 3. bir ev yok diye bir kavgaya tutuştular, kim kimin saçını yolarsa, komşular zor ayırmıştı, o yüzden her şeyin hayırlısı.
Cumhurbaşkanı adayı olBen nüfus planlamasi yapin diyorum ayrica, her eve 1 cocuk, bakamiyosan yok cocuk, 1 cocuk olursa al bi ev, sen de kurtul ben de kurtulayim Allah askina Beni mutlaka dinleyip takip edicekseniz haber verin, surda secimlere ne kaldi, ona gore aksiyon alayim
Yoo bütün vekaletler için istiyorlar. Noterin gözünden kaçmıştır ya da çok ciddi bişey değil nasıl olsa diye umursamamıştır. Ben bugün doğalgaz aboneliği açtırma için alacaktım vermedi. İstese verirdi tabi, uyuzluk yaptı.İmar barışı kapsamında çatıyı daireye çevirdiler, işlemler için babam geçen sene mimara vs vekalet verdi. İstemediler rapor. Satış vekaleti için mi istiyorlar?
Abd’de biri köpeğine mirasını bırakmıştı. 5 milyon dolarCumhurbaşkanı adayı ol
Ben kedime bırakacam mal varlığımı, dünyanın en zengin kedisi olacak
Geliyor gelmekte olanBiri bi doğur daa….. ikinciyi isticen mi bakalım
Kedi lazim mi abla? avatara bak 2 kere.dusunCumhurbaşkanı adayı ol
Ben kedime bırakacam mal varlığımı, dünyanın en zengin kedisi olacak
Bir de senin gibi kaynanası var bütün olumlu özellikler bi anda bitti cjnsjzjdjdGeliyor gelmekte olan
Bi daha doğurmazsam yalnız gelinlerden gelin beğenirim
Yaşadığım yerde en cazip çocuk olur
Tek çocuk tek erkek
Tüm mal ona kalacak filan ohoo
Bildiğin kapış kapış gider
Kız erkek karışık çocuğu olanların içinde bile tek erkek çocuklar kapışılıyor
Hem tek çocuk hem erkek oldu mu düşünemiyorum