Kız ben konuyu okuyup güzel güzel yorum yapıyorum, altından başka şeyler çıkınca kendimi saf gibi hissediyorumEvde kilic kalkan oynuyolarmis adamla karsilikli. Bicaklarla saldiriyolarmos birbirlerine. Bu adamla bu evlilik zaten yurumez. Iyi ki cocuk olmamis. Ben olsam donerim Almanya'ya. Ne surunucem burda elin manyak herifiyle. Isini gucunu birakip gelmis.
Biliyorum anlamayacaksın açıkçası ben de anlamazdim ama Allah vermiyorsa inan bir sebebi oluyor.2 kez şahit oldum zorlamalarla olanin hüsranıni.Tup bebek olabilirse deneyin.Olmazsa bırakın akışa nasipse zaten olurdu.Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Çok sevmeme rağmen huzurlu olmama rağmen boşanmayı düşünüyorum.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
21 yaşında kendinden kac yaş küçük kızla resmi nikahsız yaşarken oğluna annelik yapmasını bekliyordu herhalde pislik herif.Kadin cocugu bastan beri istememis. Adam bu yuzden kadini kovmus. Uzun sure ayri kalmislar. Kadin Almayaya donmus
evlenirken çocuklu olduğunuzu biliyordunuz neticede. Siz anne olamamaktan ziyade kocanızın baba olmasını kıskanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla.Eşim bu konuda gayet rahat zaten bir çocuğu olduğu için. Zannedersem benim psikolojim bozuldu çünkü benim onun bukadar rahat olmasına bile tahammülüm kalmadı. Evet Çocuk herzaman mutluluk getirmez. Çocuk istemeyen veya düşünmeyen birsürü çift var. Eşimin eğer bir çocuğu olmasaydı belkide bukadar yıpranmazdım..
hayda.aaa. boşanma için sebep değilki bu.yine denersiniz,ara verin. olmazsa da olmaz,biz kadınlar neden böyleyiz,kocamz hasta olsa merhamet eder en güzel şekli ile hasta kocamıza bakarız ,ama biz hasta olsak bunu ona yapmaya hakkım yok deriz,kendinize değer verin lütfen,aşırı merhamet de maraz doğurur,herşeyi dozunda yaşayın, kendinize yeni hobiler edinin,kafanızı dağıtmaya ,atlatmaya çalışın,çabanzı buna verin,boşanmak nedir yaa.. biraz da eşler hasta karılarını çeksin bi zahmet..Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Daha 22 yaşında görünüyorsunuz.Evet olabilir önceden öyle birşey asla yoktu ama sonradan herşey daha zorlaşmaya başladı. Çıkmazdayım.. herşey gözüme batıyor.
Kendi anne baba gormemisken masum çocuktan neden rahatsız olmus kiAnne baba aile gormemis. Babaanne buyutmus. Ilk tuzum var gel diyene kosmus aile diye 20 yasinda yazik
Adam pisligin teki. Ondan gercekten sevgi gormuyo ki ona ait biseyi sevsin. Zaten kendi cocuk daha kardesi olacak yasta cocuga nasi analik yapsin kiKendi anne baba gormemisken masum çocuktan neden rahatsız olmus kiay bilemedim ya, bunun benzeri bir kuzende bende var. En azından konu sahibinin çocuğu olmamış, bizimkinde birde çocuk var. Onu da sefil ediyor salak.
Tahmin edebiliyorum durumunu şimdi... Keşke Almanya'ya döndüğü zaman adamı heryerden silip ulaşmasına engel olsaymis. Ben olsam su karakterde birisi ile sn harcamam. Birde Almanya'dan kalkıp gelmiş, tey Allah'ımAdam pisligin teki. Ondan gercekten sevgi gormuyo ki ona ait biseyi sevsin. Zaten kendi cocuk daha kardesi olacak yasta cocuga nasi analik yapsin ki
Çocuğu eski eşle bağ olarak görüyor. Eski eşinin kendinden daha avantajlı konumda olduğunu düşünüyor, tam harem kafası yaKendi anne baba gormemisken masum çocuktan neden rahatsız olmus kiay bilemedim ya, bunun benzeri bir kuzende bende var. En azından konu sahibinin çocuğu olmamış, bizimkinde birde çocuk var. Onu da sefil ediyor salak.
Demiyor ki Allah bana iyi ki nasip etmemiş, başım daha çok yanmamış...Çocuğu eski eşle bağ olarak görüyor. Eski eşinin kendinden daha avantajlı konumda olduğunu düşünüyor, tam harem kafası ya
21 yaşında kendinden kac yaş küçük kızla resmi nikahsız yaşarken oğluna annelik yapmasını bekliyordu herhalde pislik herif.
Çocuğunu düşünen ona göre olgun bu evliliği kaldıracak biriyle evlenir zaten. Derdi çocuk da değil böylelerinin.
Mantıklı?Adam pisliğin teki zaten ona söylenecek bir şey yok ancak konu sahibi çok ilginç. Mantıklı hangi kadın kendisini umursamayan adama ben kocamı seviyorum, kocamı baba yapamadığım için üzülüyorum der.
Doktor çocuğun olamaz dedi mi ? Tüp bebek denemesi olmuyor mu ?Merhabalar Hanımlar,
Aaa nerde , ne zaman ? Eski konusunda mi var ? Bazıları bile isteye kötü hayatı kendine hak görüyor.Ay olmasin tedavi falan kurtulsun bu pislik heriften. Uyusturucu kullaniyodum kafam iyiydi o donem. Yoksa evlenmezdim senle diyomus adam. Bunla cocuk mu yapilir.
İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.
Bunlar nerede yazıyor diyenler için Bknz.
Almanya'ya dönme imkanınız varsa, geri dönersiniz.
Hamile kalabiliyorsunuz demek ki kimyasal da olsa..
Her nasip vaktine esirdir
Pes etmeyin.
İyice araştırın planlı hareket edin.
En olmadı tüp bebek bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?