Eşimin Baba olması

+++
Aynisini yazacaktim, konu sahibesi bosanip ne yapacak, tek basina dimdizlak kalacak ... cocugu olmuyorsa da olmuyor duyanin sonu degil ya, adam zaten israr etmiyor bir cocugu var durum gayet ideal geldi bana.
Hayir cocugu olmuyor diye bisey de yok. Muhtemelen henuz tup bebek bile denememis. Cocuk sahibi olmayi deneyip basarisiz olma surecinin baslarindkai umutsuzluk ve depresyon surecini yasiyor bence. Boyle sacma fikirlere takilip kalmak yerine terapi alip cocuk sahibi olma surecini daha kararlilikla degerlendirmeli

O zaman şöyle düşünüyorum ben eşinizin bir başkasından çocuğu olması sizde kısskançlık oluşturmuş. Yani bir başka kadın eşinizden çocuk doğurduğu için sizde doğurmak istiyorsunuz. Bence salın biraz. Herşeyin hayırlısı.

Acaba kendinizi ister istemez eski eşle mi kıyaslıyorsunuz? Çocuğu aralarında bağ gibi görüp kıskanıyor musunuz? Kendinizi ait hissedemiyor musunuz?

bence siz şuan psikolojik olarak yıprandığınız için öyle düşünüyorsunuz. kimsenin size nispet yaptığı yok. doktora gidin tedaviye başlayın aynı zamanda psikolojinizinde iyi olması lazım bu süreçte bir psikoloğa gözükün. Çevremde çocuğu yıllarca olmayan bir kadın tam aman olmassa olmasın artık kabullendim kafasına girdi hamile kaldı. Buna benzer haberler internettede çok okudum. Pes etmeyin mutlu bir evliliğiniz varmış.

O zaman da çocuklu kadınlar gözünüze batacak. Tamam isteyip olamayınca üzücü bir durum ama çözümü boşanmak değil.

Eşinizden boşanınca yine çocuğunuz olmayacak. Bu çözüm değil ki.
Bence bu konuyu bir uzman yardımı ile çözebilirsiniz.
Boşanmak için bu sebep değil ki. Adam çocuğunu mu görmesin siz üzülmeyin diye.
Bu çocuk siz evlenmeden önce de vardı. Bence bu sorunu çözmeyi deneyin boşanmak yerine. İki kere mutsuz olabilirsiniz.
Çocuk konusunda da daha fazla araştırma yapabilirsiniz, belki de mümkündür.

Eşinizden bosanin tabi ama mesele çocuğunuzun olmaması değil ki. Neden buna bağladınız yaşadığınız sorunları?
Size herkese kötüleyen, her kavgada evden kovan, ağzına geleni söyleyen kocayi bosayin. Cocugum olmuyor diye düşünerek değil. Böyle bir evlilige iyi ki olmuyor diye bile düşünülebilir.

Evliliğiniz normal olsa eşinizin bana olması rahatsız etmezdi sizi zaten.

Çocuk için mi evlendiniz eşinizle? Eğer öyle değilse mutlu giden bir evliliği çocuğunuz olmuyor diye bozmak istemeniz bana garip geldi. Dahası eşiniz zaten babaymış mevcut bir çocuğu var yani. Psikolojik durumunuz iyi değil bence şu an için

Acaba kendinizi ister istemez eski eşle mi kıyaslıyorsunuz? Çocuğu aralarında bağ gibi görüp kıskanıyor musunuz? Kendinizi ait hissedemiyor musunuz?
Evet olabilir önceden öyle birşey asla yoktu ama sonradan herşey daha zorlaşmaya başladı. Çıkmazdayım.. herşey gözüme batıyor.

Çocuk olunca kademe atlıcam sanıyor. Değerim olacak, kafasına göre evden atamayacak, elaleme çocuğunun anasını rezil etmeyecek sanıyor. Ah be, çocuk kıymet verseydi ilk karısını neden boşasındı.

Evet olabilir önceden öyle birşey asla yoktu ama sonradan herşey daha zorlaşmaya başladı. Çıkmazdayım.. herşey gözüme batıyor.
Aynen en başta yoktu Daha en başında çocuğu istemiyosunuz diye adam sizi babanızın evine yollamış. Sonradan gözünüze batan bir şey değil yani yalan söylemeyin burda eski konularınız duruyor

Son düzenleme:
9 düsükten sonra anne olmus tanıdığim var benim.Pıhtılasma testi yaptirdiniz mi trombofili paneli ? Belki bir igne ile hallolacak problemdir problemi cözmek yerine bosanmak neden ?

İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.

Bunlar nerede yazıyor diyenler için Bknz.

Almanya'ya dönme imkanınız varsa, geri dönersiniz.

çarşı karıştı bambaşka durumlar varmış

Diğer konusunu da okudum şimdi, yaşadığı hayat hayat değil.
Hangi sebebe tutunduğu önemli değil bosanabilse yeter.

Bu muhtesem evliligi bir sehzadeyle taclandirmak istiyor neden anlamiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…