Evet yine Anne olamayacağım ama en azından sürekli Anne olamayacağım gözüme sokulmuş olmaz. Yanlış anlamayın, tabii ki eşim çocuğuna babalık yapacak buna mecbur. Ama bunu görmek bana acı vermeye başlıyor. Aynı zamanda sürekli Eşimin Ailesi bana nispet yaparmış gibi Çocuğun bebekliğinden Çocuğun annesinden vs bahsetmeleri beni artık çok yoruyor.Kocam baba olmak istiyor o yuzden bosanmak istiyor dese anlicam da siz bu wdamdan bosanica yine anne olamayacaksaniz bosanmak isteme sebebiniz ne? Ne alaka yani? Bence terapiye falan gidin.
Boşanma isteğinizin sebebini anlamadım...Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Çok sevmeme rağmen huzurlu olmama rağmen boşanmayı düşünüyorum.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Maksat acilara koşmakBoşanma isteğinizin sebebini anlamadım...
Eşiniz zaten babalığı tatmış, ikinci bir çocuk istemiyor bile olabilir.
Problem ne burada?
Eşim bu konuda gayet rahat zaten bir çocuğu olduğu için. Zannedersem benim psikolojim bozuldu çünkü benim onun bukadar rahat olmasına bile tahammülüm kalmadı. Evet Çocuk herzaman mutluluk getirmez. Çocuk istemeyen veya düşünmeyen birsürü çift var. Eşimin eğer bir çocuğu olmasaydı belkide bukadar yıpranmazdım..Çocuğunuzun olmaması yalnızca sizin değil aynı zamanda eşinizin de imtihanıdır. Bozmayın yuvanızı. Çocuk her zaman safi mutluluk getirmez bence. Belki de henüz anne olmadığım için böyle düşünüyorum. Ancak ne var ki yuvanızı bozmanın lüzumu yok.
Bence abartiyosunuz. Size coucuk istiyorum diye baski yapan bir adam yok. Siz bu cocuktan rahatsizsiniz aslinda. Derdiniz cocugun varligi.Eşim bu konuda gayet rahat zaten bir çocuğu olduğu için. Zannedersem benim psikolojim bozuldu çünkü benim onun bukadar rahat olmasına bile tahammülüm kalmadı. Evet Çocuk herzaman mutluluk getirmez. Çocuk istemeyen veya düşünmeyen birsürü çift var. Eşimin eğer bir çocuğu olmasaydı belkide bukadar yıpranmazdım..
Eşinizde sorun olabilir neden sadece kendinize yükleniyorsunuz. Eşinizin bir çocuğu olması sonradan problemler olmayacağı anlamına gelmez belki de varikosel oluştu ve sperm kalitesi düştü bilemezsiniz. Ayrıca çocuk olmuyor diye bir yuva yıkılmaz strese girmeyin buda sizi çok etkiler.Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Kocam baba olmak istiyor o yuzden bosanmak istiyor dese anlicam da siz bu wdamdan bosanica yine anne olamayacaksaniz bosanmak isteme sebebiniz ne? Ne alaka yani? Bence terapiye falan gidin.
Tıp o kadar gelişti ki doktora gitseniz ne kadar saçma şeyleri dert ediyormuşum diye üzüleceksiniz. Genetik test yaptırın, aşılama, tüp bebek. Bir sürü yöntem var. Kocanız dert etmiyor olabilir bu sizin imtihanınız olabilir. Boşanmadan önce tedaviyi deneyin bence.Merhabalar Hanımlar,
Evet yine Anne olamayacağım ama en azından sürekli Anne olamayacağım gözüme sokulmuş olmaz. Yanlış anlamayın, tabii ki eşim çocuğuna babalık yapacak buna mecbur. Ama bunu görmek bana acı vermeye başlıyor. Aynı zamanda sürekli Eşimin Ailesi bana nispet yaparmış gibi Çocuğun bebekliğinden Çocuğun annesinden vs bahsetmeleri beni artık çok yoruyor.
Benim de eşimin ilk evliliğinden bir evladı var ve benim de çocuğum olmuyor. Ama nasip kısmet işi bu. Ben de çok tedavi gördüm, çok yıprandım, neden ben diye cok sorguladım ama işte olmayınca olmuyor.Evet yine Anne olamayacağım ama en azından sürekli Anne olamayacağım gözüme sokulmuş olmaz. Yanlış anlamayın, tabii ki eşim çocuğuna babalık yapacak buna mecbur. Ama bunu görmek bana acı vermeye başlıyor. Aynı zamanda sürekli Eşimin Ailesi bana nispet yaparmış gibi Çocuğun bebekliğinden Çocuğun annesinden vs bahsetmeleri beni artık çok yoruyor.
Eşimin eğer bir çocuğu olmasaydı belkide bukadar yıpranmazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?