Eşimin Baba olması

Konu sahibi sen bu adamla evlenmek için almanya'dan mı geldin gerçekten? Hem de 21 yaşındayken.

Hamile kalabiliyorsunuz demek ki kimyasal da olsa..
Her nasip vaktine esirdir
Pes etmeyin.
İyice araştırın planlı hareket edin.
En olmadı tüp bebek bir yöntem

Bu detaylar nerede yazıyor yahu? Adam konu sahibini evden mi kovuyormus?

Belki onlar normal konuşuyordur
Sana öyle geliyordur şu an hassas olduğun için
Bilerek yapıyorlarsa da Allah’a havale et

Hem ayrıca kimyasal da olsa oluyormuş bebek
Bence genetik testlerinizi yaptırın
İyi bir tüp bebek merkezine gidip Detaylı muayene olun.

Düşükler yumurta kaynaklı ise de yumurta donasyonu yaptırırsınız.

Eşiniz sorun etmiyor sizi bu konuda incitmiyorsa boş kapris yaparak boşanmayın.

Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.

Ay baktım bakmaz olaydım. Konu sahibi arkadasim, hatta evladım bu hayatı kendine reva görme. Daha küçüksün gençsin kaç kurtar kendini. Önce hayatını düzene koy, kurtul bu adamdan.

Yine seversin, yine aşık olursun evlenirsin, evlat sahibi olursun. Bu ne acele hemde böyle bir Adam için.

Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.

İlk başta evli dahi değillermiş. Bu kimyasal gebeliklerden biri normal gebelik olsa ve devam etse; ortada nikah dahi yokmuş o zaman.

Evde kilic kalkan oynuyolarmis adamla karsilikli. Bicaklarla saldiriyolarmos birbirlerine. Bu adamla bu evlilik zaten yurumez. Iyi ki cocuk olmamis. Ben olsam donerim Almanya'ya. Ne surunucem burda elin manyak herifiyle. Isini gucunu birakip gelmis.

Canım benim herkesin çocuğu olur sen neden bu kadar ümitsizsin? Bir kadın doğum uzmanına git lütfen tıp gelişti her şekilde olur yani bir yol bulunur bu kadar ümitsiz olman beni şaşırttı

Benim esimin lakabı da katip bundan mütevellit arkadas grubumda benim de lakabım katiptir ben diyorum neden bu üyeye kendimi bu kadar yakin hissediyorum, düsünceler benziyor simdi anladım konuyla alakası yok ama nasil aynı düsünebiliyoruz hayret

Ay konu sahibi bende normal akıl vermişim.
Sorun çocuk değil ki sizde hatta çocuk olmaması bir lütuf.
Sizin bu adamla çocuk dışında bir sürü sorunlarınız var.
Adamın çocuğu olmasa bile falsosu çok , tamamen bekar olsa bile ayrıl derdim ya garip biri.
Devam edip etmemeyi iyi düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…