- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Çok sevmeme rağmen huzurlu olmama rağmen boşanmayı düşünüyorum.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu detaylar nerede yazıyor yahu? Adam konu sahibini evden mi kovuyormus?Çocuk olunca kademe atlıcam sanıyor. Değerim olacak, kafasına göre evden atamayacak, elaleme çocuğunun anasını rezil etmeyecek sanıyor. Ah be, çocuk kıymet verseydi ilk karısını neden boşasındı.
Belki onlar normal konuşuyordurEvet yine Anne olamayacağım ama en azından sürekli Anne olamayacağım gözüme sokulmuş olmaz. Yanlış anlamayın, tabii ki eşim çocuğuna babalık yapacak buna mecbur. Ama bunu görmek bana acı vermeye başlıyor. Aynı zamanda sürekli Eşimin Ailesi bana nispet yaparmış gibi Çocuğun bebekliğinden Çocuğun annesinden vs bahsetmeleri beni artık çok yoruyor.
Eşiniz sorun etmiyor sizi bu konuda incitmiyorsa boş kapris yaparak boşanmayın.Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.
Bunlar nerede yazıyor diyenler için Bknz.
Almanya'ya dönme imkanınız varsa, geri dönersiniz.
Eski konusunda.Bu detaylar nerede yazıyor yahu? Adam konu sahibini evden mi kovuyormus?
Ay baktım bakmaz olaydım. Konu sahibi arkadasim, hatta evladım bu hayatı kendine reva görme. Daha küçüksün gençsin kaç kurtar kendini. Önce hayatını düzene koy, kurtul bu adamdan.İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.
Konu sahibi sen bu adamla evlenmek için almanya'dan mı geldin gerçekten? Hem de 21 yaşındayken.
Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.
Bu konusunda da sanki tek sorun anne olamamasi gibi yazmış, millette iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor. Boşansin tabii , hem konu sahibi hemde kocası normal değil bu durumda.Eski konusunda.
Kadin cocugu bastan beri istememis. Adam bu yuzden kadini kovmus. Uzun sure ayri kalmislar. Kadin Almayaya donmusBu detaylar nerede yazıyor yahu? Adam konu sahibini evden mi kovuyormus?
Kardeşim de Hollanda'dan Almanya'ya geçti 2 ay önce, Allah korusunBen de anlayamadım, Almanyaya göçenlerin IQsu 30 puan birden düşüyor herhalde ... kendimden şüphe ediyorum şu an
Evde kilic kalkan oynuyolarmis adamla karsilikli. Bicaklarla saldiriyolarmos birbirlerine. Bu adamla bu evlilik zaten yurumez. Iyi ki cocuk olmamis. Ben olsam donerim Almanya'ya. Ne surunucem burda elin manyak herifiyle. Isini gucunu birakip gelmis.İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.
Canım benim herkesin çocuğu olur sen neden bu kadar ümitsizsin? Bir kadın doğum uzmanına git lütfen tıp gelişti her şekilde olur yani bir yol bulunur bu kadar ümitsiz olman beni şaşırttıMerhabalar Hanımlar,
O zaman çocuklu adamla ne işi varmış? Gerçekten kötü kalpliymis konu sahibi.Kadin cocugu bastan beri istememis. Adam bu yuzden kadini kovmus. Uzun sure ayri kalmislar. Kadin Almayaya donmus
Benim esimin lakabı da katip bundan mütevellit arkadas grubumda benim de lakabım katiptir ben diyorum neden bu üyeye kendimi bu kadar yakin hissediyorum, düsünceler benziyor simdi anladımBu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.
Anne baba aile gormemis. Babaanne buyutmus. Ilk tuzum var gel diyene kosmus aile diye 20 yasinda yazikO zaman çocuklu adamla ne işi varmış? Gerçekten kötü kalpliymis konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?