• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Baba olması

Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Çok sevmeme rağmen huzurlu olmama rağmen boşanmayı düşünüyorum.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi sen bu adamla evlenmek için almanya'dan mı geldin gerçekten? Hem de 21 yaşındayken.

:oha:

Hamile kalabiliyorsunuz demek ki kimyasal da olsa..
Her nasip vaktine esirdir 🙏🏻
Pes etmeyin.
İyice araştırın planlı hareket edin.
En olmadı tüp bebek bir yöntem

Çocuk olunca kademe atlıcam sanıyor. Değerim olacak, kafasına göre evden atamayacak, elaleme çocuğunun anasını rezil etmeyecek sanıyor. Ah be, çocuk kıymet verseydi ilk karısını neden boşasındı.
Bu detaylar nerede yazıyor yahu? Adam konu sahibini evden mi kovuyormus?

Evet yine Anne olamayacağım ama en azından sürekli Anne olamayacağım gözüme sokulmuş olmaz. Yanlış anlamayın, tabii ki eşim çocuğuna babalık yapacak buna mecbur. Ama bunu görmek bana acı vermeye başlıyor. Aynı zamanda sürekli Eşimin Ailesi bana nispet yaparmış gibi Çocuğun bebekliğinden Çocuğun annesinden vs bahsetmeleri beni artık çok yoruyor.
Belki onlar normal konuşuyordur
Sana öyle geliyordur şu an hassas olduğun için
Bilerek yapıyorlarsa da Allah’a havale et

Hem ayrıca kimyasal da olsa oluyormuş bebek
Bence genetik testlerinizi yaptırın
İyi bir tüp bebek merkezine gidip Detaylı muayene olun.

Düşükler yumurta kaynaklı ise de yumurta donasyonu yaptırırsınız.

Merhabalar Hanımlar,
Ben Eşimle severek evlendim. Çok şükür maddiyatımız yerinde. İkimizde çalışıyoruz. Birbirimizi hala da çok seviyoruz. Sadece bir sıkıntımız var. Maalesef ben Çocuk sahibi olamıyorum. Sürekli Kimyasal Gebelik ile sonuçlanıyor. Benim artık umudumu kalmadı. Eşimin ikinci evliliğiyim. İlk Eşinden 8 Yaşında bir Çocuğu var. Çocuğu ile çok iyi anlaşıyorum anlaşamamak gibi bir sıkıntımız yok. Fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle Çocuğunu bir arada görünce benim çocuğumun olmaması aklıma geliyor. Bu bana çok acı veriyor.. beni yıpratıyor.
Eşiniz sorun etmiyor sizi bu konuda incitmiyorsa boş kapris yaparak boşanmayın.

İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.

Bunlar nerede yazıyor diyenler için Bknz.

Almanya'ya dönme imkanınız varsa, geri dönersiniz.
Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.

İlk evliliğini, çocuğunu ve yaşını sizden gizleyen; sizinle resmi nikahla sadece 6 aydır evli olan, öncesinde dini nikah adı altında nikahsız olarak sizinle beraberlik yaşayıp, size ayrı ev dahi açmayan bu insandan ayrılmanız yararınıza olacaktır.

Ay baktım bakmaz olaydım. Konu sahibi arkadasim, hatta evladım bu hayatı kendine reva görme. Daha küçüksün gençsin kaç kurtar kendini. Önce hayatını düzene koy, kurtul bu adamdan.

Yine seversin, yine aşık olursun evlenirsin, evlat sahibi olursun. Bu ne acele hemde böyle bir Adam için.

Bu herif için mi bırakmış Almanya 'yı? Sanırım bayılıciim. Almanya'dan gelip çanta bile taşıtmaması gereken herifle evlenip bir de ağlıyor.

İlk başta evli dahi değillermiş. Bu kimyasal gebeliklerden biri normal gebelik olsa ve devam etse; ortada nikah dahi yokmuş o zaman.

Evde kilic kalkan oynuyolarmis adamla karsilikli. Bicaklarla saldiriyolarmos birbirlerine. Bu adamla bu evlilik zaten yurumez. Iyi ki cocuk olmamis. Ben olsam donerim Almanya'ya. Ne surunucem burda elin manyak herifiyle. Isini gucunu birakip gelmis.

Merhabalar Hanımlar,
Canım benim herkesin çocuğu olur sen neden bu kadar ümitsizsin? Bir kadın doğum uzmanına git lütfen tıp gelişti her şekilde olur yani bir yol bulunur bu kadar ümitsiz olman beni şaşırttı

Benim esimin lakabı da katip bundan mütevellit arkadas grubumda benim de lakabım katiptir ben diyorum neden bu üyeye kendimi bu kadar yakin hissediyorum, düsünceler benziyor simdi anladım 🤣🤣🤣 konuyla alakası yok ama nasil aynı düsünebiliyoruz hayret 🤣

Ay konu sahibi bende normal akıl vermişim.
Sorun çocuk değil ki sizde hatta çocuk olmaması bir lütuf.
Sizin bu adamla çocuk dışında bir sürü sorunlarınız var.
Adamın çocuğu olmasa bile falsosu çok , tamamen bekar olsa bile ayrıl derdim ya garip biri.
Devam edip etmemeyi iyi düsün

Back