Eşimin asistanı

Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acaba
Madem eşini başka bir kızın aramasını istemiyorsun git sen asistanı ol kocanın. Böylelikle insanların ekmek parasıylada oynamamış olursun

Anacigim ne isin var o zaman burada?
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.

Erkek asistana pek rastlamadım ama gördüğüm kadarı ile kadınlar bu işlerde cidden başarılı. Titizlik istiyor malum...

Acaba güven probleminiz mi var?
Malum eşiniz durumdan rahatsız olsa çalışanını uyarabilir. Belli bir saatten sonra rahatsız edilmek istemiyorum diyebilir. İşten çıkarmak acımasızca geldi bana.

Konu sahibi şunun farkına varmalı böyle tavır sergilemeye devam ederse, eşi etrafındaki kadınlarla eşini kıyaslamaya başlayacak yavaş yavaş ondan uzaklaşacak, eşinizle yakınlaşmak isteyen o evdeysen neden yapsın ki günün enkaz 8 saatini beraber geçiriyorlardır bir de karşınızda ki kadının özel hayatını bilmiyorsunuz. Sevgili konu sahibi otur kendini bi silkele kıskanıyorsan bile bunu açıkça belli etme, çok sorun ediyorsan iş yerine git orada ki kadınlarla tanış, onların gözünde bir duruşunuz özgüveniniz olsun sizin bu bakış açınızla tüm kadınlar tehlike arz ediyor, erkekler böyle gereksiz şeylerden hoşlanmazlar eşinizi kaybetmek istemiyorsanız bu boş kuruntulardan biran evvel uzaklaşın.

Ya tamam hepınız mukemmelsınız,ben sıze her cevapta ayrı bısey anlatmak zorunda kalıyorum,sız boyle bılın ben sızınle ugrasamıcam:)
Uslubunuz bir kadına yakışmıyor !!!
Bu yüzden buradan size beklediginiz cevaplar gelmez gelmeyecektir...

Kızlar

ya sız bısey bılmeden saldırmaya mı geldınız sorunlarınız mı var ne yasadıgımı ben bılıyorum
Her sene bir asistanıyla samimi olan kocayi bırakmazsaniz daha çok şeyler yaşarsınız, bir koca kolay bulunmuyor tabi, sizde haklısınız Asistan dediğin nedir biri gider biri gelir.

Kocaya sahip çıkalım.

Çok korktuk. Altımıza kaçırmış bile olabiliriz

Kendi özgüvensizliğiniz,kıskançlığınız ve takıntılı ruh haliniz yüzünden milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz nasıl bir vebal yüklendiğinizin farkında değilsiniz değil mi?
Sizin gibi biri yüzünden 2 ay önce gittiğim iş görüşmesinden olumsuz sonuç aldım.Verdikleri ilanda 20-35 yaş arası çalışma arkadaşı aradığını söyleyen aile lokantası işleten karı kocaydı.Adam eğitimime yönelik sorular sorarken kadın “bekar mısın,sevgilin var mı” gibi onu ilgilendirmeyen ve bir gram profesyonellik içermeyen sorular sordu.Adam onay vermişken kadın “Biz 30 yaş üzeri personel arıyoruz yalnız” dedi adamla göz göze geldiler öyle bir baktı ki kocasının gözünün içine zaten öyle bir kadınla bağlasalar da durmazdım.Ahımı aldı.Kendi özgüvensizliğini namusuyla çalışıp ekmeğinin derdinde olan insanlara yükleyen herkesi Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…