• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Burda harcayacağı vakti spor salonunda ya da bir estetisyende geçirse bir derdi kalmamıştı aslında...
Bu kafa yapısı spor salonu ve estetikle düzelmez bence hemşire. Zor ihtimal. Koca aynı koca olacak çünkü.

evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo
Neden bu kadar. Öz güvensizsiniz ?

Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
Şimdi anlaşıldı. E hanımefendi her türlü acizsiniz kusura bakmayın. Kocaya sert çıkınca düzen bozulacak tabi. Umarım ekmeğinden ettiğiniz garibanın ahı tez vakitte bulur.

Gönderdim. Gönderirim. Çok acayip.
Sen hangi sıfatla bir çalışanı gönderebiliyorsun. Hangi gerekçeyle neye istinaden?
Elin değmişsen en iyisi kocanı gönder.
Kapıyı açan olmazsa giren de olmazdı yani.
Beni istediğin saatte arayabilirsin demiş ki kız arıyor.
Arama dese aramazdı değil mi.
Karısının lafıyla çalışanlarını işten çıkaran adama da bu kadar güvenme

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.

Ay inanmıyorum ekşide yazar mısınız? Ay bana da selam gönderir misiniz entryde lütfen. Elim ayağım boşaldı ilk kez ekşi yazarı görüyorum. Keşke bi imza falan alabilseydim sizden.

Yalnız ekşide genelde kocasını bulunmaz hint kumaşı sanan, hiçbir vasfı ve uğraşı olmadığı için kocasına saran kezbanlarla dalga geçiyorlar ama yine de siz bilirsiniz.

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.

Paylaş paylaş ama konu sahibinin mesajları paylaş da linç etsinler kezban diye.

Sorun kocası değil aslında. Sorun konu sahibinin özgüveninin paspas altında olmasından kaynaklanıyor...

Çünkü problem direk karşıdaki kadınlar. Koca falan değil. Kadının düşmanı kadın diyen biri vardı burda yahu kimdi o :KK70: :KK70: :KK70:
Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendince 😀😀😀

Ay inanmıyorum ekşide yazar mısınız? Ay bana da selam gönderir misiniz entryde lütfen. Elim ayağım boşaldı ilk kez ekşi yazarı görüyorum. Keşke bi imza falan alabilseydim sizden.

Yalnız ekşide genelde kocasını bulunmaz hint kumaşı sanan, hiçbir vasfı ve uğraşı olmadığı için kocasına saran kezbanlarla dalga geçiyorlar ama yine de siz bilirsiniz.

Aynısını yazdım, yanlış sularda yüzüyor şapşik.

Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendince 😀😀😀
Yollasa nolçek ortalık çıtır pane harcına kaplı piliç dolu biri gider öbürü gelir ama konu sahibinin özgüveni gelmez...

Geçenlerde eşimi kalfa usta Seyfullah aradı saat 23 gibiydi,eşim onunla konuştu kapattıktan sonra olay çıkarttım derhal işten çıkacak ya o ya ben işte....öyle yani Ama eksik konuşmuşum...😂😂😂 çıkarmadı

Kadın kuaförü olan erkeklerin eşleri ne yapsin 😆

Back