- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.218
- 898
Bende onu dedim:)Demek ki geri gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu dedim:)Demek ki geri gelmiş.
Hayır benim kullanıcı adımı kazen değiştirdi. O hak yöneticiye ait. Ayarlarda yokSite yenilendikten sonra kaldırıldı artık geri gelmiş
Anladık ekşi yazarısınız. Mesaj alındıBir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyoAcaba güven probleminiz mi var?
Malum eşiniz durumdan rahatsız olsa çalışanını uyarabilir. Belli bir saatten sonra rahatsız edilmek istemiyorum diyebilir. İşten çıkarmak acımasızca geldi bana.
Iste tavri sonradan görmüş gibi. Hani kalite bir insana yakismaz ya oyle. Şey gibi, yaprak dökümü necla hava o kadar soguk degilken kürk giymişti. Oyle bir yakismamak yani. Anlatabildim mi?Sonradan da görmemiş. Durum çok vahim
Kudra ya, yorumunu okuyunca aynen yazdıgın cumle gectı aklımdan gıdıp ustumu degıstırıcem ben yaptım hattaÇok korktuk. Altımıza kaçırmış bile olabiliriz
Ya ben bir bucuk sene kadar önce değiştirmiştim ayarlardan ondan dolayı söyledim. Daha sonra kaldırıldığını farketmedim. Doğrudur.Hayır benim kullanıcı adımı kazen değiştirdi. O hak yöneticiye ait. Ayarlarda yok
İyi olmuş,değişmek isteyen çoktu:)Ben bugün Mune ile konuştum teknik sorunlardan dolayı uzun süredir yapılmıyormuş ama artık yapılabiliyor
Yazar mı çaylak olmasınAnladık ekşi yazarısınız. Mesaj alındı
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Evet ben de o zaman değiştirdim. Hatta kullanıcı adımın sonunda iki tane r vardı. Yönetim değiştirdi. Onlar da yılda bir kere değiştiriyorYa ben bir bucuk sene kadar önce değiştirmiştim ayarlardan ondan dolayı söyledim. Daha sonra kaldırıldığını farketmedim. Doğrudur.
Sizin egitim durumunuz ve kaliteniz nedir acaba merak ettimBir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Çaylaksa bana atsın. Ben yazarım onun yerine...Yazar mı çaylak olmasın
Kendi gözünüzle görmeye mi geldinizAnam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.
Sitede ayarlar hızlı değişiyor çok takip etmeyince geriden geldim :)Evet ben de o zaman değiştirdim. Hatta kullanıcı adımın sonunda iki tane r vardı. Yönetim değiştirdi. Onlar da yılda bir kere değiştiriyor
Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Aaa aşkım olur mu, güçleri ekmek peşindeki garibana yeter, kocişlere laf yok.Kocana soyle konusmasın, ıs dısında beni aramayın desın.
Kıza o....diyecegıne, kocana asistanların ıs dısında aramasın de.
Güven sorununuzu kocanızla çözmeniz gerekiyor.evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo