• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Anladık ekşi yazarısınız. Mesaj alındı :super: :KK48:

Acaba güven probleminiz mi var?
Malum eşiniz durumdan rahatsız olsa çalışanını uyarabilir. Belli bir saatten sonra rahatsız edilmek istemiyorum diyebilir. İşten çıkarmak acımasızca geldi bana.
evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo

Sonradan da görmemiş. Durum çok vahim :KK70:
Iste tavri sonradan görmüş gibi. Hani kalite bir insana yakismaz ya oyle. Şey gibi, yaprak dökümü necla hava o kadar soguk degilken kürk giymişti. Oyle bir yakismamak yani. Anlatabildim mi? 🤣

Ben bugün Mune ile konuştum teknik sorunlardan dolayı uzun süredir yapılmıyormuş ama artık yapılabiliyor
İyi olmuş,değişmek isteyen çoktu:)
Anında nick değişince şaşırdım,ikinci üyelik mi diye düşündüm birden.

Ya ben bir bucuk sene kadar önce değiştirmiştim ayarlardan ondan dolayı söyledim. Daha sonra kaldırıldığını farketmedim. Doğrudur.
Evet ben de o zaman değiştirdim. Hatta kullanıcı adımın sonunda iki tane r vardı. Yönetim değiştirdi. Onlar da yılda bir kere değiştiriyor

Benim eşimde işi gereği gece saatlerinde müşterileriyle görüşür,kadın erkek karışık.Hiç aklıma kötü şeyler gelmez.Nedir bu kocalara bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapmak Allah aşkına.Bi kendinize gelin dünyanın en yakışıklı en zengin en popüler kocası sizin kocanız değil merak etmeyin,olsa zaten sizinle bir evlenmezdi.

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Sizin egitim durumunuz ve kaliteniz nedir acaba merak ettim 🤔

Anam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.
Kendi gözünüzle görmeye mi geldiniz

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz

Haklısınız kadının düşmanı kadın gerçekten. Öyle ki sırf altın büllüklü kocasını kıskandığı için hemcinsini ekmeğinden eden, korona zamanlarında işsizlikte, ekonominin mok gibi olduğu şu dönemde işten çıkarmasına sebep olan kadınlar var.

Kocana soyle konusmasın, ıs dısında beni aramayın desın.
Kıza o....diyecegıne, kocana asistanların ıs dısında aramasın de.
Aaa aşkım olur mu, güçleri ekmek peşindeki garibana yeter, kocişlere laf yok.

evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo
Güven sorununuzu kocanızla çözmeniz gerekiyor.

Back