• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Saat 8'de 9'da arayıp işle ilgili bir şey soruyorsa o saate kadar çalışıyor demek ki, takıldığı yerlerde arayıp soruyor. Beni de patronum o saate kadar çalıştırsa ben de takıldıkça sorarım. Ki soruyorum da halihazırdaki işimde. Sormadan iş yapsa daha mı iyi?

Patronum hafta sonu bile beni arıyor yaw :)
Eşimin tek dedigi hafta içi torbaya mı girdi oluyor.
Hiç benim karıma bu adam asılıyor kafasında değil.
Dese agzına tıkarım o lafı.
Sen başka, o başka, sen onunla bir misin gibi saçma sapan bir laf gelmez be aklıma.
Hafta içi akşam saatleri de arıyor işlerle alakalı.
Ben de arıyorum.
Arkamdan o.... diye yaftalayan olursa alnını karışlarım onun.

Hanımlar, konu sahibine "Kocanın asistanlığını sen yap." demişsiniz ama kadın bir müşteri gelse ofise, konu sahibi ortalığı yıkar. Ya da bir kadın müşteri vs ile muhatap olması gerektiğinde "Kimsin sen? Kocamı nereden tanıyorsun? Neden kocama gülümsedin? Kocamın elini sıktın, elinş tutmak için bahane arıyorsun! Kocama mı yürüyorsun sen haağnıım?" deme potansiyeli var konu sahibinde.

Beni 7/24 elin adamları arayıp duruyor. Çok fazla erkeğin arasında çalışıyorum ve çoğu eğitimsiz. Bu yüzden gece 12de bile alakasız bir şey için bile mesaj atmadan beni arama kabalığı gösteriyorlar ve ben onların patronu değilim. Beni aramak zorunda değiller.
Artık bana bıkkıntı geldi. Sürekli söyleniyorum. Münasebetsiz saatte arayanı kapatıyorum. Eşim kızıyor bana. Kapris yapma işini yap diyor. O işten ekmek yiyorsun diyor. Lan bi rahatsız ol be kıskan accık adam diyorum.
Konu sahibini görünce ben iyice kocamdan şüphe ettim.🤣

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Ay ilahi Allahın buldumcuğu seni😀😀😀 kim ne yapsın senin sümüklü kocanı yahu

Hemen esimi arayip ona ne kadar sansli bir adam oldugunu anlatacagim :KK66: bu nasil bir rezilliktir,oturdugun yerden esinin calisanlarini isten attirmak?

ben de istiyorum eşimin çalışanını işten attırmak ama atmıyor :((((

şaka bir yana kız sadece akşam 8 de aramış

bizim evde telefon biz yatarken de çalar herkes arar, gece atlar gider o arayan kadınlarla vs vs hiç bırak bu işleri demek de aklıma gelmedi

aynı şekilde beni de ararlar , akşam 8 ne var bunda

ben de istiyorum eşimin çalışanını işten attırmak ama atmıyor :KK43:(((

şaka bir yana kız sadece akşam 8 de aramış

bizim evde telefon biz yatarken de çalar herkes arar, gece atlar gider o arayan kadınlarla vs vs hiç bırak bu işleri demek de aklıma gelmedi

aynı şekilde beni de ararlar , akşam 8 ne var bunda
Valla bak sabah 4te aradilar kalkti gitti adam ;)
İs var gidiyor,her saatte de arayabilirler nolacak yani.
Bu arkadaslar kadinsa biz neyiz benim esas cozemedigim konu o

Birbirini tanımayan insanlar için üslup herşeydir. Üslubunuz yanlış. Eşinizi kıskanabilirsiniz bu normal bir duygu. İş için bile olsa saat gözetilmesini eve iş getirilmemesini istiyor olabilirsiniz.Toplumsal empoze sebebiyle, bunu yapanın kadın olduğundan dolayı daha düşünceli davranmasını da bekleyebilirsiniz. Hatta içinizden bu söylediklerinizi de geçirebilirisiniz ama bir platform da bu üslupla konuşmamalısınız. hatanız burada :KK54:

Allah hiçbir insanı hem cahil hem de sonradan görme yapmasın, "onu gönderdim, bunu da göndericem"laflarına bakar mısınız? Konu sahibi sahi siz hem kendinizi hem de eşinizi ne sanıyorsunuz? İnsanlara rahatça o... diyebiliyorsunuz. Umarım bir gün aldığınız veballerin altında ezilmezsiniz.

Bazen hem cinslerimden utanıyorum burada kalkıp hiç tanımadığı bir kadına küfür etmek işinden etmek nasıl bir vicdandır acaba .
Gerçi vicdan da kalmamış ki..
Sonra da diyor ki 'ben ekmeğinden edecek kadar Allahsız mıyım?'. Ya nesin?

Birbirini tanımayan insanlar için üslup herşeydir. Üslubunuz yanlış. Eşinizi kıskanabilirsiniz bu normal bir duygu. İş için bile olsa saat gözetilmesini eve iş getirilmemesini istiyor olabilirsiniz.Toplumsal empoze sebebiyle, bunu yapanın kadın olduğundan dolayı daha düşünceli davranmasını da bekleyebilirsiniz. Hatta içinizden bu söylediklerinizi de geçirebilirisiniz ama bir platform da bu üslupla konuşmamalısınız. hatanız burada :KK54:
Ne kadar naziksiniz❤️
ama konu sahibinin bu nezaket dilinden anlaması mümkün değil.

İş atmak nedir? Yavşamak nedir?
Birini pipisi altından kocanızın yanında çalışıyor diye işten attırmak nedir?
Siz ayrı ilkokul 3 seviyesinde bir zekada, size uyup asistanını işten çıkartan altın çüklü kocanız ayrı bir zekada.
Biz de sizlerle aynı havaları soluyoruz.

Belkide ekmeğinden etti o kızcağızı ..
Burdaki yorumlara kızıp bile yapmış olabilir... Ağzı bozuk, düşünceleri pis geldi bana, yanlış düşündüysem Allah affetsin...
Kız belkide aman hata yapmayayım, aman işimden olmayayım diye o saatte çalışıyor ve sormak zorunda hissediyor.

Burdaki yorumlara kızıp bile yapmış olabilir... Ağzı bozuk, düşünceleri pis geldi bana, yanlış düşündüysem Allah affetsin...
Kız belkide aman hata yapmayayım, aman işimden olmayayım diye o saatte çalışıyor ve sormak zorunda hissediyor.
Şayet öyle birşey olduysa bunun vebalini veremez.
Karşı taraf çalışıp ekmeğini kazanıyor sonuçta.

Back