- 16 Temmuz 2020
- 217
- 383
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Neden ki?Ben dedim ama sevgiliniz sizden küçük olmasın dedim.
Geçen sene ki asistanı kovdurttmuş eşine. İlk sayfalarda yazıyor. Bu sefer kovdurmaya çalıştığı 2 numaraDemin baktımda öyle bişi göremedim sanki.
Neden ki?
İlkini okudum gerçi 2. vaka ne oldu acaba .Geçen sene ki asistanı kovdurttmuş eşine. İlk sayfalarda yazıyor. Bu sefer kovdurmaya çalıştığı 2 numara
Aynı kişi mi konu sahibi ile?bence hiç mahsuru yok ama abla bunu büyük takıntı haline getirmiş. Bu agresif çıkışları da ondan
2. Şu an kovdurmaya çalıştığı asistan. Dün belki banlanınca hırsını kızdan almıştırİlkini okudum gerçi 2. vaka ne oldu acaba .
Aynı kişi mi konu sahibi ile?
Ekşinin casusudur ohayır hayır değil ... konu sahibinin tek üyeliği varda bu sizi eziklemeye çalışan ablanın 3 üyeliği var
Hrşey olabilir bence.2. Şu an kovdurmaya çalıştığı asistan. Dün belki banlanınca hırsını kızdan almıştır
Ekşinin ajanı da olabilir.hayır hayır değil ... konu sahibinin tek üyeliği varda bu sizi eziklemeye çalışan ablanın 3 üyeliği var
Pek ezikleyemeden gidince içinde kalmıştırhayır hayır değil ... konu sahibinin tek üyeliği varda bu sizi eziklemeye çalışan ablanın 3 üyeliği var
Ajan değildir o ahretlik Aslında mevzu derin :)Hrşey olabilir bence.
Ekşinin ajanı da olabilir.
Bilmediğim için derin konuları ahretliğim sustum görmedim:))Ajan değildir o ahretlik Aslında mevzu derin :)
Ben de patronun mesajı sonrası ipuçlarını takip ettimBilmediğim için derin konuları ahretliğim sustum görmedim:))
Sonuçları aldın yaniBen de patronun mesajı sonrası ipuçlarını takip ettim