• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Burada goygoy yapıyoruz ama gerçekten ayıp bu yaptığınız. Ne kadar ayıp ekmeğinin peşindeki bir insana o....... demek.

Burdaki yorumlara kızıp bile yapmış olabilir... Ağzı bozuk, düşünceleri pis geldi bana, yanlış düşündüysem Allah affetsin...
Kız belkide aman hata yapmayayım, aman işimden olmayayım diye o saatte çalışıyor ve sormak zorunda hissediyor.
Evet bir de özel sektör bu her an işini kaybedebilirsin. Bahsedilen kızın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. 👍

Evet konu sahibi bütün kadınlar eşinin peşinde,
Ben tanımıyorum ama bende onun peşindeyim :KK70:

Şöyle zor bir zamanda, ülkenin hali ortadayken insanları işinden etmek ne kadar kolay sizin için, yazık vallahi.

Ayrıca "kadının düşmanı kadındır" lafını siz çok yanlış anlamışsınız.
Konunuza bakınca, kadına düşmanlık eden bir tek siz görünüyorsunuz :duduk:

Son düzenleme:
Kız sürekli soru sormak için arıyorsa ve siz bunu görerek böyle çirkin laflar ediyorsanız Allah hidayet versin size ne diyeyim. Ben de özellikle ilk işimde her şeyi sorardım aman yanlış olmasın, aman üstümde kalmasın sonra bana patlamasın iş diye. Emin olun herkes kocanızın üstüne atlamak için sırada beklemiyor. Eğer kızın işi asistanlıksa elbette her şeyi soracak, her şeyi haber verecek.

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Pardon da kocanız Brad Pitt mi bakacak herkes. Allah bilir maymun tipli biridir... Hoş gerçi brad Pitt bile olsa kimsenin namusu ortada değil ki kocanızın üstüne atlasin ona yavşasın. Bir de utanmadan işinden etmişsiniz insanları. Herkes ekmeğinin peşinde şu zamanda. Kız bir yeri anlamadiysa kime soracak ? Tabiki kocanızı arayacak. Siz böyle devam ederseniz kocanız asistanları atmak yerine sizi atar. Ve haklı da olur. Böyle vicdansız, paranoyak bir insanla evli kalmak kimse istemez.

Eğer konuyu insanları kışkırtmak için açmadıysanız düşünce yapınıza çok şaşırdım ve üzüldüm. İnsanları bu kadar kolay yaftalamak ve yok yere hayatlarıyla oynamak gerçekten size sağlıklı geliyor mu? Belki bir tedavi görmek sizi daha sağlıklı düşünmeye teşvik edebilir.

bu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
Allah aşkına işe giren herkes mı kocanıza iş atıyor ?? Hem bu nasıl tabir iş atmak yaa belki kocanız ona iş atıyordur ne biliyorsunuz ? Şaka gibisiniz gerçekten ve tanımadığınız etmediginiz insanlara bu kadar çirkin konuşacak kadar da iğrenç bir insansınız. kişi kendinden bilir işi demişler gerçi.

Bende üniversite de bir cafede muhasebecilik yapıyordum pandemiden önce. Erkek çalışanların beni 9 da aradığı da oldu, bir günde 5 defa aradığı da. Eşim hiç onlara p...nk demedi.
Gerçi sizin mantığınıza göre sıkıntı kadınlarda. Bu durumda ben o... oluyorum😁

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Eşinizi bu kadar kiskaniyorsaniz eve kapatın ozaman hiç tanımadığınız birini sırf kendi kıskanclığıniz yüzünden lekelemeye utanmiyormusunuz hic mi Allah korkusu yok sizde kadinsiniz gözünle görmediğin kulaginla duymadığın birseyi nasıl yakistiriyorsunuz yazık çok yazık. Önce siz kirli düşünceleriniz den kurtulun

Bende üniversite de bir cafede muhasebecilik yapıyordum pandemiden önce. Erkek çalışanların beni 9 da aradığı da oldu, bir günde 5 defa aradığı da. Eşim hiç onlara p...nk demedi.
Gerçi sizin mantığınıza göre sıkıntı kadınlarda. Bu durumda ben o... oluyorum😁
Kişi kendinden bilirmiş işi 😀 yazık ya bu nasıl bir beyin nasıl bir düşünme yapısı sanki kocası da. Brad Pitt

Sadece sizin sanrılarınızla, hiç tanımadığınız insanları ekmeğinden etmek ve hiç tanımadığınız bayanlara fütursuzca hakaret etmek... Kıskançlıktan körelen kalbinizin kötülüğünü açtığınız konuya o kadar illemişsiniz ki, Allah sizin gibilerden korusun. Ben ve eşim kamuda yöneticiyiz. Benim hassas noktamdır. Ne eşimin personeline karışırım ne de eşimi kendi personelime karıştırırım. Ama kamuda da üst düzey yöneticilerin eşlerinde kıskançlıklar yaşandığına, sırf eş kıskançlığı yüzünden, ahlaklı, çalışkan insanlara soruşturmalar açıldığına, mesleklerine etmeye çalışıldığına şahit oldum. Gerçekten sizin gibi bencil ve şımarık insanların sezgileri yüzünden ne hayatlar soluyor.

Back