• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
kimsenin günahını almak istemem ama tavrınız normal değil bende çok kıskancım takip edersiniz eğer ortada sorunlu bir durum varsa gereken yapılır. yoksa insanlar çalışıyor diye her gelen boyle olacak her gelene boyle yaparsanız eşinizin isine mani olursunuz. o da bıkar o yüzden mantıklı davranıp takip edin somut bir şey bulursanız o zaman hareket edin

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Herkes patronuna yaşamak için mi çalışıyor??? Edepli olun biraz bayan.. 😠

Tamam ekmeginden etmek falan doğru degil ama peki sürekli is icin arama falan isini iyi yapmak istemesinden mi yoksa yakinlik kurmak istemsinden mi bilemeyiz ki neler neler duyuyoruz kadini yüzyüze gördünüz mu

Ya cok ayıp değil mi öyle bir iğrenç hitapta bulunmak? Bende psikolojik sorunlarınız var

Tamam ekmeginden etmek falan doğru degil ama peki sürekli is icin arama falan isini iyi yapmak istemesinden mi yoksa yakinlik kurmak istemsinden mi bilemeyiz ki neler neler duyuyoruz kadini yüzyüze gördünüz mu
Adam adam olursa hiç bir şey olmaz. Kadınlar erkek avcısı değil

O değil de hepimizin gözünün önünde beyaz yakalı 1.90 boylarında fit ve çekici bir erkek belirdi..

Ama adam kesin kel ve göbekli :KK70: :KK70: :KK70:

Adamı bizim gözümüzde bile büyüttü :kızgın:
Tarifindeki gibi fit kaslı bişeyli olsa o... Lafını rahatça kullanan biriyle zaten olmaz. Tabiki kel ve fodul

Duruma ve işe bağlı, gece 12 de bile evdeki birilerini aramamız gerekiyor bazen, kimse o bana mı yavşıyor bu bana mı yavşıyor diye düşünmüyor İşine bakıyor. Böyle hayat zor olsa gerek.

Böyle zor bir dönemde kimseyi ekmeğinden etmeyin. Resmen ozguvensizsiniz. Kaldiramayacksaniz neden böyle işi olan biriyle evlendiniz. O kadının yerine siz olsaydiniz?

Asistanın işi acil konu varsa gerekirse gece 12’de bile bilgi vermektir. Asistanla yönetici birebir çalışır ve konuşur bunda tuhaf bişey yok. Devamlı birilerini hobi olarak ekmeğinden edeceğinize eşinize erkek asistan almasını söyleseydiniz, yazık.

Böyle davranışlarda bulunmamalısınız.
Tanımadığınız kadına ettiğiniz laf.

Tanımadığınız insanlar hakkında böyle konuşmamalısınız.
İş için aramış zaten.

Sizi rahatsız edecek bir durum yok.
Canınız istemeyince böyle işinden mi edeceksiniz sürekli insanları keyfî yere.

Keyfinize göre insanların ekmeğiyle oynamalısınız.
yine akil vermek yerine birini eleştirmeye gelen üye

Bakın gayet de akıl vermiş arkadaş. Almasını bilene...
Ama alıp kullanasın yoksa gökten yağsa ne fayda değil mi?

Back