- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
OlabilirBelkı gordun, retınaların gordugunu reddetti bakma diye?
En iyisi konubsahibi çalışsın eşi de evde otursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirBelkı gordun, retınaların gordugunu reddetti bakma diye?
Terbiyesizsiniz bence anlatımlarından kız işinde gücünde ama siz o..... diyorsunuz.evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo
Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Kocam benim rahatsız olacağım tarzda kadınla mesajlaşsa direk boşarım ya milletin namusuna laf atacağınıza gidin eşinize ahlak dersi verin düzgün evli barklı adam çalışanına yürüyüp karısına farklı şeyler hissettirmezKızlar sızınle asla ugrasmıcam kocalarınız bı kadınla mesajlassa ne hıssedersınız yanı bana burda gelıp kıskanmıyorum tavırları sergılemeyın,sureklı konusuyolar dıyorum her kadın bıseyler hısseder ya bunu hepımız bılıyorum bos yere durmuyorum bunun arkasında ama herkes ahlak bekcısı cıktı
Yok ayol o kadın erkeğide kıskanır gay diyeAğzınız çok bozuk yazık tanımadığınız bir kadına .Erkek bir asistan bulun kaslı adeleli ,biskolata erkeklerinden olsun ama bu sefer de eşim gay mi dersiniz bence bir psikoloğa gidin ya da boşanın .
Artık hiç birsey bana şaka gelmiyorŞaka olmalısınız
Insanlarin ekmegiyle oynarken bunu marifet gibimi goruyorsunuz. Cok ayip sizin ki kiskancligi gecmis.böyle devam ederse onuda göndericem dedim
Ya da tersi olursa ,patronunun eşini ayartan çalışanYok ayol o kadın erkeğide kıskanır gay diye
Denir mi? Bilakis demem. Adamin niyeti bozuksa görmek için güzel fırsat. Ayrica benim ne haddime diye düşünürüm birinin gelecegiyle oynamak. Hem de boyle ortada bisey olmayan bi konuda. Sırf hisleriniz yüzünden.bu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
Hayır sizin yaptiginiz normal bende hemşireyim ve çalıştığım zamanlar bir kattaki tüm hastalar benim sorumluluğunda ama bazı şeyleri doktor söylemeden yapamam prosedür gereği onaylatmam gerek yahut hastanın durumu hakkında bilgi vermem gerek üstelik en sevmediğim şeydir doktor aramak bilgi vermek ama mecburuz yani kalkıp eşi bana bir şey dese çok üzülür ağlar okkalı bir beddua ederim ..kimse kimsenin sümüklü kocasına bakacak değil yani..bakanlar vardır illaki ama kocana guveniyorsan yine sorun yok o çizgiyi koruması gereken kişi koca olacak kişi.Valla benim eşimi icapçı olduğu günler sabahlara kadar aramak zorunda kalıyor hemşire kızcağızlar ben yataktan gönderiyorum içerde konuş diye Nöbet günlerinde tatlı yapıp gönderiyorum birlikte yesinler diye konu sahibesinden öğrenmem gereken şeyler vardır belki de
Tabiki de öyle, benimkisi işin şakasıHayır sizin yaptiginiz normal bende hemşireyim ve çalıştığım zamanlar bir kattaki tüm hastalar benim sorumluluğunda ama bazı şeyleri doktor söylemeden yapamam prosedür gereği onaylatmam gerek yahut hastanın durumu hakkında bilgi vermem gerek üstelik en sevmediğim şeydir doktor aramak bilgi vermek ama mecburuz yani kalkıp eşi bana bir şey dese çok üzülür ağlar okkalı bir beddua ederim ..kimse kimsenin sümüklü kocasına bakacak değil yani..bakanlar vardır illaki ama kocana guveniyorsan yine sorun yok o çizgiyi koruması gereken kişi koca olacak kişi.