Evet evet kesin böyle bir kızdır. Nasil bir zihniyetsizliktir bu yahu. Esinize yazık iyi biriyse... birini işinden etmek, birini birseyini gormeden kufurler yagdirmak ne kadar basit ve vasat bir kişilik... Sanirim siz hic para kazanmadiniz... ne kadar zor ve zahmet emekahmetldiğinin farkina bile varamayacak kapasitede olmalisiniz. Kadin dusmani kadinla alakasi da yok. Düşüncelerin cinsiyeti olmaz. Üslûp, tavir, davranis o kadar onemlidir ki once bir bunu halledin siz. Yok onu cikarttirdim yok bunuda cikarttirayim cidden ya iyiki patron karisi olmussunuz yoksa var ya her neyseKızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Siz evlendinizmi ya siz sey degilmisiniz 45 yasindaki kadina arabasiyla carpip arabami ne hale getirdi babaaaa diye aglayan bencil üstelik carptigi kadin öldü o malina aglarken ..vijdaniniz hic yokmus yazik sirf kıskançlık yuzunden insanlari ekmeginden ediyorsunuz esinizde hanimcigin teki ne öyle oldu yolla neden siz karar veriyorsunuz ki asistanlara bence siz olun eşinizin asistani kendi deyiminizlede yavsayin rahat rahat kocaniza seviyesizsinizKızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Direk bunu dusundum ben de. Egitim ve kultur seviyesi ortada olan bir kadinin esinin isveren olmasi, daha da onemlisi hasta ruhlu karisinin lafiyla milletin ekmegiyle oynamasi cok ama cok aci. Her konuyu ciddiye almam ama ilk defa bi konu sahibine cok feci uyuz oldum. Neyse ki ucurulmus.Yazmayi dahi bilmeyen bir kadinin iyi calistigi belirtilen bir kadini isinden edecek gucte olmasi ne aci.
Bagrinin ancak.
Direk bunu dusundum ben de. Egitim ve kultur seviyesi ortada olan bir kadinin esinin isveren olmasi, daha da onemlisi hasta ruhlu karisinin lafiyla milletin ekmegiyle oynamasi cok ama cok aci. Her konuyu ciddiye almam ama ilk defa bi konu sahibine cok feci uyuz oldum. Neyse ki ucurulmus.
Mune konu sahibi neden banlandı acaba?
Siz normalmisinizki normal cevap bekliyosunuz. Gonderirim ederim burnunuz kaf daginda ama ah aliyorsunuz cikar sizden merak etmeyinYa bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?