• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Güvenmediği adamdan çocuk yapmış. Kafalar harika. Tahtı sağlamlaştırmak istedi herhalde.
Ayrıca geçen seneki kızıda hamile olduğu için artırmamıştır herhalde.
Tabi ki bu yaptiklarina asla kılıf olamaz

Eski mesajlarina bakarken gördüm o yüzden yazdim

Benim de ofiste calistigim bolumde 10 erkegin oldugu yerde 2 kadindan biri oalrak calisiyorm. Kocam, hayir calisamazsin mi demesi lazim o zaman? Gun boyu telefondayim da pandemi ile evden calismsya basladik. Gorustugum kisilet agirlikli erkek.

Uzgunum ama is hayatinds hic olmamis kadinlarin bu kiskancligina anlam veremiyorum. Kendinize mi guvenemiyorsunuz bacim, civiyan kadin karsisinda kocaniza mi yoksa ? Sorun ne ? Adamin niyeti bozuk olmasin, is yerindeki kadinlara ihtiyaci yok yapan kimlerle takiliyor oooo

İnsanları işinden etmişsiniz utanmadan marifet gibi anlatıyorsunuz. İş sizin kocanızda bitiyor yalnız. İstediği kadar gözü olsun kocanızda kocanızın niyeti yoksa kimse bir şey yapamaz. Eğer çalışıyorsanız dilerim patronunuza işle ilgili bir şey sormak durumunda kalırsınız da ne yaşattıysanız aynısı başınıza gelir

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Heee herkes kapıda senın kocama asılmak ıcın bekliyor.Yarabbım sen en ıyısını bılırsın.Git tedavı ol .

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
paylaşın ben de rezalet başlığı açarım bir tane konu sahibesi için sözlük'te. rezalet derken "tüm kadınların kocişime asılıyor olması sorunsalı" başlık olabilir aslında.

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Sırf kocasını kıskandığı için kişiliğini,karakterini bilmediği bir kadına “o...u” diyebilecek kadar düşen konu sahibinide ss almayı unutmayın emi :KK50: bu konudaki asistan kişisi siz de olabilirdiniz,sizin bir yakınınız da olabilirdi..o zaman da konu sahibini haklı bulabilecek miydiniz acaba?

Aşkım, kadın katibi olan savcı beylerin karıları netsin? :kızgın:
Ah dimi canım bi de o vardı. Ben onların yerinde olsam gece mesela bayan bir maktul var eşimi sıcak yatağından kaldırıp bağrımdan söküp almış gece gece. Vallahi bası veririm şok cihazını böğrüne böğrüne. Hadsize bak sen :KK70: :confused: :kızgın:

Tövbe yarabbim yaw. Ne günlere kaldık

Back