Eşimin asistanı

Terbiyesizsiniz bence anlatımlarından kız işinde gücünde ama siz o..... diyorsunuz.

Ağzınız çok bozuk yazık tanımadığınız bir kadına .Erkek bir asistan bulun kaslı adeleli ,biskolata erkeklerinden olsun ama bu sefer de eşim gay mi dersiniz bence bir psikoloğa gidin ya da boşanın .

Kocam benim rahatsız olacağım tarzda kadınla mesajlaşsa direk boşarım ya milletin namusuna laf atacağınıza gidin eşinize ahlak dersi verin düzgün evli barklı adam çalışanına yürüyüp karısına farklı şeyler hissettirmez

Elin bekar iş sahibi fıstık gibi kızi kim sen kimsin ? Eşin doğru söylemiş ...birde çok iğrenç bir üslubun var o ..demişsin kızın hakkına girmişsin ...güzel kız senin evli kocana niye sarksin ..sarksa sarksa senin kocan güzel kıza sarkar yani akıl var mantık var..demiştir kıza güzelim beni istediğin saatte ara sor

bu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
Denir mi? Bilakis demem. Adamin niyeti bozuksa görmek için güzel fırsat. Ayrica benim ne haddime diye düşünürüm birinin gelecegiyle oynamak. Hem de boyle ortada bisey olmayan bi konuda. Sırf hisleriniz yüzünden.

Hayır sizin yaptiginiz normal bende hemşireyim ve çalıştığım zamanlar bir kattaki tüm hastalar benim sorumluluğunda ama bazı şeyleri doktor söylemeden yapamam prosedür gereği onaylatmam gerek yahut hastanın durumu hakkında bilgi vermem gerek üstelik en sevmediğim şeydir doktor aramak bilgi vermek ama mecburuz yani kalkıp eşi bana bir şey dese çok üzülür ağlar okkalı bir beddua ederim ..kimse kimsenin sümüklü kocasına bakacak değil yani..bakanlar vardır illaki ama kocana guveniyorsan yine sorun yok o çizgiyi koruması gereken kişi koca olacak kişi.

Tabiki de öyle, benimkisi işin şakası

Siz ilk gönderdiğiniz kadınla ilgili de mi konu açmıştınız? Böyle bir konu vardı, konu sahibi ve eşinin kafesi vardı. Kadını durduk yerde ekmeğinden etmişti konu sahibi. O siz misiniz?
Değilseniz de o kişiyi bulun, bence mükemmel bir ikili olursunuz.

Neden hep bu kız arıyormuş da diğerleri aramıyormuş... Asistan olduğu için olabilir mi acaba?
Kocanız holding sahibi değilse 10 tane asistanı yoktur herhalde. 1 tane varmış, o arıyor işte.
Bu özgüvensizlikle nasıl insan ilişkileri kurabiliyorsunuz, hayatınızı, evliliğinizi nasıl yürütebiliyorsunuz hayret ediyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…