- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Çok feci beyin sulanması oldu hatta kanama geçiriyorum galibaBen tıklamaya korktum, kornealarım ahirette hesap sormasın 'sen bize neler izlettin' demesinler diye bakmadım.
Cok mu feci
Şuan sizi bekliyor ekşi sözlük hayranları,yorum yaparken siz hep «anam» diye cümleye girin herşeye ışık tutar,aydın olur, ayol aktivist oldum diye sevineceksiniz zaten.. 3 5kelime bilenlerden 1 kelime daha artınız var ....tebriklerBir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Konuma bekliyorum
Teşekkür ederim bu bile yeterli olduYoruma yapmayi isterdim ama o konulara hicbir yakinligim yok maalesef.
Bu karşılık videolar atılmıştı bizim evin tapusu da bende ama kiracı oturuyor dikkat et diyeayyyyy ölecem bu neee ahahahaha
Allah napmasın ya
Geçen Pintereste görmüştüm nerden geldi diye gülmüştüm bu güne nasipmişAllah napmasın ya
HahahaahahahBu karşılık videolar atılmıştı bizim evin tapusu da bende ama kiracı oturuyor dikkat et diye
Vallahi cuk oturdu. Ben bunu kullanırımGeçen Pintereste görmüştüm nerden geldi diye gülmüştüm bu güne nasipmiş
Yurttaki dolabın içine yoğurdumu bırakıp kimsenin yememesini temenni ediyorumdur
Kullan kullan hepimize yeterVallahi cuk oturdu. Ben bunu kullanırım
Hahahaha harika fikirYurttaki dolabın içine yoğurdumu bırakıp kimsenin yememesini temenni ediyorumdur
Hamileymiş konu sahibiDıger resmı ekleyemedım bı turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?