Kocanı cam fanusa koyarak vitrin süsü yapabilirsin. Senin kendine güvenin yok haksız yere insanları ekmeğinden edene kadar özgüven için terapi alabilirsin.burdakı hiçkimse kocasını kıskanmıyo demekki çok güzel,ben boş yere kıskanmıyorum okumayan varsa bidaha okusun,sürekli emojiler gönderiyo ve sabah akşam ariyo,hasta değilim merak etmeyin bende neyin ne oldugunun farkındayım
Sanırım aşık oldum. Tapu devri için ne lazım?
Bu benim başıma geldi geçenlerde maalesef..Yedi yıl çalıştığım kuruma nikah işlemlerini haber vermeye gittim, hocam siz bekar mıydınız dediler, öyle mesafemi koruyup sadece işimi yapan biriydim. Buna rağmen biri çıkıp gece müdürü aradım diye namusuma laf etse üzülürdüm mesela.
Ne biliyim ya, benim biraz sinirlerim bozuldu galiba konuyu okuyunca.
Geçen farkettim artık o tenekelerinde 0,5 litresinide işten çıkarmışlar tam 5 litre değil yani ,baskı var yani...ben hep 50 liralık alıyorum sorun değil
Uslubunuz yerlerde 'yavşamak' , 'iş atmak ' şeklinde ifade edeceğinize daha farklı kelimeler kullansanız belki de bu kadar tepki almazsınız.bu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
Haklı tabi kız.asistanlara bunu gönderin
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Özellikle şikayet etmemiştim. Herşey onunla güzeldi..Tüh ya banlandı, eğleniyorduk.
Emojılı mesaj atman lazım.Sanırım aşık oldum. Tapu devri için ne lazım?
Yapma yangın yapma...Emojılı mesaj atman lazım.
Anca oyle olur.. Baska yolu yok...Yapma yangın yapma...
Bence siz işsizsiniz o yüzden sardınız diğer kadınlara..Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Benim actigim konu bu kadar konuşulmadısizi son actigim konuya davet ediyorum o güzel yorumlarınızı benim içine yaparmisiniz teşekkürler
Ben tıklamaya korktum, kornealarım ahirette hesap sormasın 'sen bize neler izlettin' demesinler diye bakmadım.O neydi öylene izledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?