• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

burdakı hiçkimse kocasını kıskanmıyo demekki çok güzel,ben boş yere kıskanmıyorum okumayan varsa bidaha okusun,sürekli emojiler gönderiyo ve sabah akşam ariyo,hasta değilim merak etmeyin bende neyin ne oldugunun farkındayım
Kocanı cam fanusa koyarak vitrin süsü yapabilirsin. Senin kendine güvenin yok haksız yere insanları ekmeğinden edene kadar özgüven için terapi alabilirsin.

Yedi yıl çalıştığım kuruma nikah işlemlerini haber vermeye gittim, hocam siz bekar mıydınız dediler, öyle mesafemi koruyup sadece işimi yapan biriydim. Buna rağmen biri çıkıp gece müdürü aradım diye namusuma laf etse üzülürdüm mesela.
Ne biliyim ya, benim biraz sinirlerim bozuldu galiba konuyu okuyunca.
Bu benim başıma geldi geçenlerde maalesef..

Durumu maddi olarak bozuk olan bir iş arkadaşıma aracımı yeni aldığım dönemde bana ücret karşılığı pratik yaptırmasını istedim..

Akşamına yabancı bir tel aradı. Arayan iş arkadaşının eşiymiş Sen utanmıyor musun benim kocama asılmaya. Bekar direksiyon hocası mı kalmadı memlekette deyince. Direk kendisini avukatıma yönlendirdim...

Oluyor maalesef böyle şeyler

Gelen kişiler eşinizi sürekli arıyorsa emojiler atıp duruyorsa eşinize sarkıyorsa sizin dediğiniz gibi. Ozaman kusura bakmayın ben o kadınlarda değil kocamda suç ararım. Her geleni atmakla çare bulamazsınız. O yüzü kocanız veriyor. Bu kadar kıskançsanız erkek çalıştırın da sürekli birilerini işinden etmeyin yazık.

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.

Ben de ekşi yazarıyım ne oluyor ekşiye yazınca? Orası yüksek zeka divanı falan mı? Burdan daha çok cahil var orda. Ekşide yazarım demenin bir yolu bu herhalde çok bişeymiş gibi.

Benim actigim konu bu kadar konuşulmadı 😔😁 sizi son actigim konuya davet ediyorum o güzel yorumlarınızı benim içine yaparmisiniz teşekkürler 😏

Ne hissederseniz açıkça yazan diyen sizsiniz, herkes de hatalı olduğunuzu söylüyor işte. Sırf siz kıskançsınız diye bir hemcinsinize hakaret etmeye, onu işten çıkarttırmaya hakkınız yok. Madem eşinize bu kadar güveniyorsunuz ve sizi çok seviyor kim ne yaparsa yapsın gözü sizden başkasını görmez değil mi? O zaman ne bu özgüvensizlik. Çok rahatsızsa eşiniz uyarsın çalışanını. Adamı iyice havaya sokmuşsunuz.

2020nın etkısınde kalmiş garibim az kaldı bıtecek inşallah herkes normalesecek inşallah

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Bence siz işsizsiniz o yüzden sardınız diğer kadınlara..

Back