• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Yaw biz haftasonu sahaya gidiyoruz ek mseaiye müdür 19 da arıyor acil iş olunca. WhatsApp grupları gece bile aktif...

Özetle hepimiz aranıyoruz :kızgın:
Yedi yıl çalıştığım kuruma nikah işlemlerini haber vermeye gittim, hocam siz bekar mıydınız dediler, öyle mesafemi koruyup sadece işimi yapan biriydim. Buna rağmen biri çıkıp gece müdürü aradım diye namusuma laf etse üzülürdüm mesela.
Ne biliyim ya, benim biraz sinirlerim bozuldu galiba konuyu okuyunca.

Ben anladım. Sizin koca biraz tekinsiz bi adam di mi? Güvenmiyorsunuz. İşini düzgün yapmaya çalışan bir kadına bile asılabileceğini, kadının attığı emojiye anlam yükleyip kadına asılabileceğini düşünüyorsunuz. Böyle hayat geçmez. Kocayı değiştirin kafanız huzura ersin. Yoksa onu bunu işten çıkarmakla bitmez bu iş. Ayşe olmaz Fatma olur. İş yerinden bulmaz sokaktan bulur.

Kusura bakmayın da sürekli arıyo dediğiniz kadın iş için arıyo. İş için aramasaydı daha farklı diyaloglar olurdu. Kıskanmakla haklısınız benim de kocamın öyle bi işi olsaydı aklımda acabalarla gezerdim ama ortada bişey yokken de böyle davranmanız saçma olmuş biraz. Madem bu kadar rahatsızsınız durumdan, eşinizin asistanı siz olun.

evet evet 40 lı yaşlarda sizin afra tafranız yerine kölelik yapan asistanlar daha cazip gelebilir insanlara . siz sıkmak yerine mutlu edin eşinizi eşiniz namuslu bir insan sa zaten yerini bilir ama öyle deyilse zaten yapacak hiç bir şey yok ayrıca insanların işine sebep olmayın . yada erkek çalıştırsın eşiniz !

Back