Sizin yatacak yeriniz yokYaw biz haftasonu sahaya gidiyoruz ek mseaiye müdür 19 da arıyor acil iş olunca. WhatsApp grupları gece bile aktif...
Özetle hepimiz aranıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yatacak yeriniz yokYaw biz haftasonu sahaya gidiyoruz ek mseaiye müdür 19 da arıyor acil iş olunca. WhatsApp grupları gece bile aktif...
Yedi yıl çalıştığım kuruma nikah işlemlerini haber vermeye gittim, hocam siz bekar mıydınız dediler, öyle mesafemi koruyup sadece işimi yapan biriydim. Buna rağmen biri çıkıp gece müdürü aradım diye namusuma laf etse üzülürdüm mesela.Yaw biz haftasonu sahaya gidiyoruz ek mseaiye müdür 19 da arıyor acil iş olunca. WhatsApp grupları gece bile aktif...
Vallahi haykırarak güldüm... Ağlanacak halimize gülüyoruz işteBir kere bir yürüyüşte bir kadın hepimiz o...yuz diye pankart açmıştı. Aklıma o geldi
Doblo tipli koca betimlemesine baa yıl dııımmmDoblo tipli kocalarınızı çok abartmayın yahu
Benim eşim kadın iş arkadaşıyla dün 11 de telefonlaştı.
Patron olmadığı için işten de çıkarttıramadım. Napsam ki?
asistanlara bunu gönderin
Konu sahibin eşiyse mesela kendini işten çıkaracak mecburen ,giren çıkan belli değil çünkü...Kadın kuaförü olan erkeklerin eşleri ne yapsin
ben hep 50 liralık alıyorum sorun değilMillet geçim derdinde yag tenekesi olmus 70tl kadın kocama yavsadı kafaaında
Kendi de ne dediğini bilmiyo ki ilk başta iş için aradığına eminim diyodu . Sonra kıvırdı böyleYalandan is ile ilgili aradiklarini nasil anladiniz? Esiniz mi söyledi
İşten kovuldunSanırım aşık oldum. Tapu devri için ne lazım?
ben hep 50 liralık alıyorum sorun değil
Yağuşuklu irkek. Bakma aşık olursunbu ne lo