Ilk bulusmayi daha erken saate almaya calisan erkek

Ben buna hic katilmiyorum. Netten, kaliteli insanlarla tanistigim cok oldu ama benim onlari istemedigim. Cok fazla sosyallesen biri degilim disarda biriyle tanisma olasiligim cok az. Tanistiklariminda baska sorunlari oluyor. Yani illa disarda tanistin diye adam daha iyi diye bir sey yok malesef. Ayni adamlar disarda kol geziyor. Bu arada DM filan degil. Muslumanlara özel ciddi bir arkadaslik sitesi. Bahsettigim kiside 40 yasinda 2 cocuklu bir adam. Ben bu sekilde ciddi iliski yasadigimda oldu. Ama boyle tipleri ayiklamak gerekiyor iste. Bunu normal tanissaydimda yapardim.
netten kaliteli biriyle tanisilir belki ama yollari var. ben bu forum sitesinde pek cok kaliteli kadinla arkadaslik yaptim, bazilariyla bulustum. neden çünkü bu site fikirlerimizi hayatimizi görüşlerimizi yazdığımız bir site. once fikrini - personasini begenirsin kisinin sonra arkadaslik yaparsin. yani benzer bir sitede yillardir görüşüp yakin hissettigin biriyle evet olabilir.
bazi uygulamalar var insanlarla kendi hayatinin akışında cat diye tanisiyorsun / bu vesileyle denk gelip sonradan devam ettigin biri olabilir. ben gönüllü turist gezdiririm mesela - sevgilim yolu oradan gecen turistleri evinde bedava agirlardi. ayni site vasitasiyla o trye gelince siteden eşleştik - harika bir gün gecirdik sonra devami geldi simdi buraya göçtü vs. buna da tamamen okeyim.
memurlar sitesi, hukuk sitesi, dil ogrenim sitesi falan gibi bir yerde soruna yardimci olmak icin yazistigin kisiyle de bir "tesekkur kahvesi" icersin..buna da heyecanlanirsin.
internet öcüdür demiyorum
ama dmden yazan tanimadigin etmedigin adamlar zaten öcüdür. sen de bu kadar supheci biriysen ne isin olur?
muslumanlara ozel tanisma sitesi dedigin kaydolurken hadis ayet mi soruyorlar? evlilik vaadiyle kandirilmalari kolay olur diye nice çakal o sitede geziyordur. arkadaslik sitesi sonucta saat 15.10da sana yazar 16da baskasina.

netten kaliteli biriyle tanisilir belki ama yollari var. ben bu forum sitesinde pek cok kaliteli kadinla arkadaslik yaptim, bazilariyla bulustum. neden çünkü bu site fikirlerimizi hayatimizi görüşlerimizi yazdığımız bir site. once fikrini - personasini begenirsin kisinin sonra arkadaslik yaparsin. yani benzer bir sitede yillardir görüşüp yakin hissettigin biriyle evet olabilir.
bazi uygulamalar var insanlarla kendi hayatinin akışında cat diye tanisiyorsun / bu vesileyle denk gelip sonradan devam ettigin biri olabilir. ben gönüllü turist gezdiririm mesela - sevgilim yolu oradan gecen turistleri evinde bedava agirlardi. ayni site vasitasiyla o trye gelince siteden eşleştik - harika bir gün gecirdik sonra devami geldi simdi buraya göçtü vs. buna da tamamen okeyim.
memurlar sitesi, hukuk sitesi, dil ogrenim sitesi falan gibi bir yerde soruna yardimci olmak icin yazistigin kisiyle de bir "tesekkur kahvesi" icersin..buna da heyecanlanirsin.
internet öcüdür demiyorum
ama dmden yazan tanimadigin etmedigin adamlar zaten öcüdür. sen de bu kadar supheci biriysen ne isin olur?
muslumanlara ozel tanisma sitesi dedigin kaydolurken hadis ayet mi soruyorlar? evlilik vaadiyle kandirilmalari kolay olur diye nice çakal o sitede geziyordur. arkadaslik sitesi sonucta saat 15.10da sana yazar 16da baskasina.
Ya hadi insan heyecanlanmaz, sürekli yaptığı bir şeydir tabi ki normal. Yine de önceden akşam diye sözleşip sonra kadın mesaj atınca (kendisi bile zahmet edip yazmamış), ya bu ara çok sosyal hayatım oldu alsam eve erken gideyim gel öğlen buluşalım demek çok ayıp. Bu kadın aynı gün öğlen müsait olmak zorunda mı? Ya da çok sosyallestin diye bu kadının vaktiyle mi telafi edecek, gitsin hırbo arkadaşlarıyla planını değiştirsin bi zahmet 😅 Kadının da hemen dünden hazır koşa koşa geleceğini düşünmüş olması ve o ozguven baya midemi bulandırdı. Yoksa ben zaten çok resmi ilişkiler kurmam, önceden konuşup gündüz bi kahve denirse oh ne güzel akşam yemeği olsa beğenmesem de kalkmak zor diye sevinirim. Bence tavır çok pis.

Polis ve askerler çok tehlikeli. Evliler ya da ayrı yaşıyorlar genellikle. Çoğunun tek derdi cinsellik. Beleş s..ks. kadınların duygularını sömürüyor bu tayfa. Ben olsam uzak dururdum. Zaten psikolojileri de çoğunun bozuktur. İyiler evlenmiş oluyor. İyi adamı zaten karısı niye boşasın dimi?

Bu adam yüzde yüz evli ya da sevgilisi var. Hiçbir erkek aile toplantısını bahane etmez. Koşa koşa gelir normal şartlar altında.

Yaaa sizinki minik tatlı bir yalan olmuş bence 🥰🥲
Evet canım aynen öyle oldu iyi ki de oldu evlendik şimdi ❤️ bunu da nasıl öğrenmiştim biliyor musun yanımda Turkcell‘i aramıştım onlar bilgi verdiginde doğum yılını söylediğinde bir yıl eksik söyledi ve ben şok olmuştum sonra o da 2 dakika sonra anladığımı fark edince bembeyaz oldu ve o gün biraz tartışmıştık sonra açık açık söylemişti tabii o zaman yaklaşık bir yıl olmuştu ve ben zaten aşık olmuştum hani senin kesinlikle kendinden küçük biriyle konuşmayacağına emin olduğum için böyle bir şey yaptım demişti çünkü bir kaç kişi ortak tanidigimiz vardı sanırım onlardan duymuş böyle bir şey olmuştu işte inşallah zengin oluruz öyle denir ya😃💕🌹

Valla direk e devletten bekarlığına dair ss isteyin artık öyle bi devirdeyiz ki gerçekten buna ihtiyaç duyuluyor. Ne güzel eski kimliklerde bekar veya evli ibaresi vardı.. bu güvensizlikte acil tekrar dönülmeli.
Ss olmaz photoshopla hallediliyor.

Yanınızdayken açtırın hanımlar :D

Evet canım aynen öyle oldu iyi ki de oldu evlendik şimdi ❤️ bunu da nasıl öğrenmiştim biliyor musun yanımda Turkcell‘i aramıştım onlar bilgi verdiginde doğum yılını söylediğinde bir yıl eksik söyledi ve ben şok olmuştum sonra o da 2 dakika sonra anladığımı fark edince bembeyaz oldu ve o gün biraz tartışmıştık sonra açık açık söylemişti tabii o zaman yaklaşık bir yıl olmuştu ve ben zaten aşık olmuştum hani senin kesinlikle kendinden küçük biriyle konuşmayacağına emin olduğum için böyle bir şey yaptım demişti çünkü bir kaç kişi ortak tanidigimiz vardı sanırım onlardan duymuş böyle bir şey olmuştu işte inşallah zengin oluruz öyle denir ya😃💕🌹
Rabbim hanenizde huzur,bereket,mutluluk eksik etmesinin ✨💖🥰

Back
X