- 17 Ağustos 2011
- 24.351
- 153.255
- 798
netten kaliteli biriyle tanisilir belki ama yollari var. ben bu forum sitesinde pek cok kaliteli kadinla arkadaslik yaptim, bazilariyla bulustum. neden çünkü bu site fikirlerimizi hayatimizi görüşlerimizi yazdığımız bir site. once fikrini - personasini begenirsin kisinin sonra arkadaslik yaparsin. yani benzer bir sitede yillardir görüşüp yakin hissettigin biriyle evet olabilir.Ben buna hic katilmiyorum. Netten, kaliteli insanlarla tanistigim cok oldu ama benim onlari istemedigim. Cok fazla sosyallesen biri degilim disarda biriyle tanisma olasiligim cok az. Tanistiklariminda baska sorunlari oluyor. Yani illa disarda tanistin diye adam daha iyi diye bir sey yok malesef. Ayni adamlar disarda kol geziyor. Bu arada DM filan degil. Muslumanlara özel ciddi bir arkadaslik sitesi. Bahsettigim kiside 40 yasinda 2 cocuklu bir adam. Ben bu sekilde ciddi iliski yasadigimda oldu. Ama boyle tipleri ayiklamak gerekiyor iste. Bunu normal tanissaydimda yapardim.
bazi uygulamalar var insanlarla kendi hayatinin akışında cat diye tanisiyorsun / bu vesileyle denk gelip sonradan devam ettigin biri olabilir. ben gönüllü turist gezdiririm mesela - sevgilim yolu oradan gecen turistleri evinde bedava agirlardi. ayni site vasitasiyla o trye gelince siteden eşleştik - harika bir gün gecirdik sonra devami geldi simdi buraya göçtü vs. buna da tamamen okeyim.
memurlar sitesi, hukuk sitesi, dil ogrenim sitesi falan gibi bir yerde soruna yardimci olmak icin yazistigin kisiyle de bir "tesekkur kahvesi" icersin..buna da heyecanlanirsin.
internet öcüdür demiyorum
ama dmden yazan tanimadigin etmedigin adamlar zaten öcüdür. sen de bu kadar supheci biriysen ne isin olur?
muslumanlara ozel tanisma sitesi dedigin kaydolurken hadis ayet mi soruyorlar? evlilik vaadiyle kandirilmalari kolay olur diye nice çakal o sitede geziyordur. arkadaslik sitesi sonucta saat 15.10da sana yazar 16da baskasina.