Ahhahahaahhahahah evet aynen bende oyle oldumAşkım aile toplantısı diyorum neden inanmıyorsun ? Bu arada gerçekte ayy iyi ki yazdın mı dediprenses erkeklerden nefret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhahahaahhahahah evet aynen bende oyle oldumAşkım aile toplantısı diyorum neden inanmıyorsun ? Bu arada gerçekte ayy iyi ki yazdın mı dediprenses erkeklerden nefret
Gülebilirsin hiç sorun değil.Ahhahaha ay kusura bakma güldüğüm icin. Aslinda sinirleniyorum. Bende 10 gun kadar konustum aynen. Kizz ama ben onu reddetip engelledim isimi saglama almak icinAma sende muhtesem yapmissin yaaaaa yemin ederim gurur duydum seninle
Yani bilmiyorum, gorusmeli konusmayida oglen yaptigi icin inanmadim. Hic olmazsa hatir icin bir kere aksam gelebilirdi.Çok acele engelemissiniz. Ilk bulusmada bende oglen saat’ini tercih ederdim evli de degilim.
Etrafta güvenilir erkek kalmadigi için boyle düsüncelere giriyoruz malesef anliyorum sizi.
Yurt disinda yasiyorum, ama buradada cookkk var evli zampara. Hem guya polis memuru gecede calisiyomus. Neden aksam 18:00 olmasinki?Yanii kendimden örnek alayım benim için de saat önemli ve erkene alabilirim ama evli değilim çok ön yargılı yaklaştınız diyeceğim ama tr şartları normal
Ahahah ya guldurdunuz kizlar beni ya. Soylemesende anladimmmmmmmm emin olsöylememeliyim. Söylememeliyim.
Ben yurtdışında hiç yaşamadan bilir gibi yorum yapamam o yüzden haklı olabilirsiniz ben bilsem bile haklı olabilirsiniz bu evliler neler yapıyor da hiçbir şey olmuyor ben şok oluyorumYurt disinda yasiyorum, ama buradada cookkk var evli zampara. Hem guya polis memuru gecede calisiyomus. Neden aksam 18:00 olmasinki?
Sana katılıyorumBir halt cevirdigine kesin emin oldum şu an.Simdi bir yorum yapardım ama genelleme gibi olmasın diye yapmayacağım. Gereksiz linçle ugrasamayacagim![]()
Evet cok amotordu cidden. Yani birisi beni gormeye misafirlige gelecek filan diye zirvalayinca tiksindim. Birde bana 15:30 demesemi? HahaahhaahahahEvli veya değil. Araya başka plan sıkıştırmış size de yalanları sıkmış akıllıHa evliyse de biraz amatör sanırım
![]()
Turk bir adamdi zaten… yani aslinda diger milletlerde yapiyor. Erkek heryerde erkek.Ben yurtdışında hiç yaşamadan bilir gibi yorum yapamam o yüzden haklı olabilirsiniz ben bilsem bile haklı olabilirsiniz bu evliler neler yapıyor da hiçbir şey olmuyor ben şok oluyorum
Bekarların buluşmak için saat veya zaman sorunu olmaz.Yani olmamalı.İnsan koşarak gider buluşmayaerken bulusalim diyince nasil evli olduğuna yordunuz hic anlamadim.
Ayy evliymiş işteSöyle biz goruntulu konustuk ama aksam 10da anlasmistik yetisemedi guya bir dahaki gun oglen goruntulu konustuk. Onda hadi tamam olabilir diye dusundum ama bulusmayida erkene alinca anladim evli oldugunu ve bulusmayi reddettim, engelledim.
Evet bende oyle dusundum ama harika bir sekilde elinde patladi engelide yediAyy evliymiş iştePislik herif
Bir halt cevirdigine kesin emin oldum şu an.Simdi bir yorum yapardım ama genelleme gibi olmasın diye yapmayacağım. Gereksiz linçle ugrasamayacagim![]()
Aa bunların milleti farketmiyor anlaşılanYurt disinda yasiyorum, ama buradada cookkk var evli zampara. Hem guya polis memuru gecede calisiyomus. Neden aksam 18:00 olmasinki?
ben de anlamadım herkes adama saydırmış tövbe tövbe sldkakdmsmfmderken bulusalim diyince nasil evli olduğuna yordunuz hic anlamadim.
sırf buluşmayı erkene aldı diye sen evlisin diyip engellemek çok tuhaf geldi bana. aşırı saçmalamışsınız
ben de anlamadım herkes adama saydırmış tövbe tövbe sldkakdmsmfmd
Gorusunuze saygi duyuyorum. Siz karsilasirsaniz yalan soyledigini hissettiginiz biriyle bulusursunuz ben almim.sırf buluşmayı erkene aldı diye sen evlisin diyip engellemek çok tuhaf geldi bana. aşırı saçmalamışsınız
ben de anlamadım herkes adama saydırmış tövbe tövbe sldkakdmsmfmd
ben de anlamadım herkes adama saydırmış tövbe tövbe sldkakdmsmfmderken bulusalim diyince nasil evli olduğuna yordunuz hic anlamadim.
e devlet görüntüsü isteseymiş o zaman direkt engellemek ne alakaŞöyle ki adamın çocukları var ,bekar baba olarak tanıtmış kendinj. Akşam saatlerinde musait olmuyormuş birkaç keredir. Kadınla ilk buluşması için saati değiştirmemis sadece kısıtlı bir zamanım var ogle saati buluşalım demis. Yani bir sonraki aksama da ertelenebilirdi daha normal olurdu. Bahanesi de aile buluşması gibi çok kendinden emin olmayan bir açıklama.
Benim direk aklıma evli mi diye gelir miydi sanmıyorum ama kadının gelmis (hissetmistir bence ) ve direk sormuş. Cevapları klasik ne alakası var,kim ben mi minvalinde olmuş.
Açıkçası bu aşamadan sonra e devlet çıktısı görmeden ben de inanmazdım. Is evli esprisi ile başladı anlayacaginiz. Sonra gercekten öyle galibaya döndühepimiz manyak olduk erkekler yüzünden