Ilk bulusmayi daha erken saate almaya calisan erkek

Şöyle ki adamın çocukları var ,bekar baba olarak tanıtmış kendinj. Akşam saatlerinde musait olmuyormuş birkaç keredir. Kadınla ilk buluşması için saati değiştirmemis sadece kısıtlı bir zamanım var ogle saati buluşalım demis. Yani bir sonraki aksama da ertelenebilirdi daha normal olurdu. Bahanesi de aile buluşması gibi çok kendinden emin olmayan bir açıklama.
Benim direk aklıma evli mi diye gelir miydi sanmıyorum ama kadının gelmis (hissetmistir bence ) ve direk sormuş. Cevapları klasik ne alakası var,kim ben mi minvalinde olmuş.
Açıkçası bu aşamadan sonra e devlet çıktısı görmeden ben de inanmazdım. Is evli esprisi ile başladı anlayacaginiz. Sonra gercekten öyle galibaya döndü 🤣 hepimiz manyak olduk erkekler yüzünden
Yani aynen oldu. Ne guzel özetledin 😁 Valla birinin kocasiyla dolasma riskini almaktansa silmeyi tercih ediyorum.

sırf buluşmayı erkene aldı diye sen evlisin diyip engellemek çok tuhaf geldi bana. aşırı saçmalamışsınız

ben de anlamadım herkes adama saydırmış tövbe tövbe sldkakdmsmfmd

e devlet görüntüsü isteseymiş o zaman direkt engellemek ne alaka
Onun cevabı konu sahibinde. Ben adama saydiranlardan olduğum için niye saydirdim olayını açıkladım sadece 😁

Valla direk e devletten bekarlığına dair ss isteyin artık öyle bi devirdeyiz ki gerçekten buna ihtiyaç duyuluyor. Ne güzel eski kimliklerde bekar veya evli ibaresi vardı.. bu güvensizlikte acil tekrar dönülmeli.
Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma e-devletini açtırıp adli sicil,dava Vs var mı diye bakmıştım ahahahaha 😆🤣

İki haftada ciddi olmasaydı hatrım kalırdı 🤣
Tam guvenilir erkek tipi iste, her isini birakip kosmalikkkkk kul köle olmalik adam, adam ciddi ya hadsiz olan benim 🤣 ne sorguluyosun git iste 2 saat adam orani burani ellesin evlencez nasil olsa askimmmmm

Tam guvenilir erkek tipi iste, her isini birakip kosmalikkkkk kul köle olmalik adam, adam ciddi ya hadsiz olan benim 🤣 ne sorguluyosun git iste 2 saat adam orani burani ellesin evlencez nasil olsa askimmmmm
Dur le ellemesin bi yer tamam gitmedik oturduk sakin 🤣

Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma e-devletini açtırıp adli sicil,dava Vs var mı diye bakmıştım ahahahaha 😆🤣
Valla çok iyi yapmışsınız benimki bana yaşını benimle aynı söylemiş 98li ben 7liyim 9 ay falan var arada ama konuşmayacağımı bildiği için 97liyim dedi bak bende e devletine baksaydım bundan 1 sene sonra haberim olmazdı 😆

Bekarların buluşmak için saat veya zaman sorunu olmaz.Yani olmamalı.İnsan koşarak gider buluşmaya 😁Akşam eve gitmem gerek demiş adam.Ondan dolayı şüphe etmiş konu sahibi.E biz de şüphe ettik 😂
alt tarafi internette dm atip tanistigi - siradan bir kadin/ erkek. 30unu gecmis olan biri böyle buluşmaya kosa kosa gitmez, artik doymus - biraz da bıkmıştır. Hani cok hoslandigi bir kadinla ilk defa plan yapsa - daha önce tesaduf tanisip fazla duygular hissettigi kadinla aylar sonra bulussa falan evet. insan heyecanlanir , koşarak gider falan ama iliskinin derinligi şu;
slm
slm. kmsn?
boyle baslamis sonra görüntülü falan konusmuslar.
sen buna heyecanlanir misin?
bu sekilde tanışilan bir iliskide cok heyecanlanip koşan insan bence yokluktadir. 
ha bir de ona buna dm atan adamin mesaj kutusunda daha kimler kimler vardir.
madem öyle heyecan vs cok onemli - adam daha tanimadan kendisine kosarak gelsin istiyor - bu kadar guven sorunu yasiyor neden netten dm atanlarla bulusuyor?
gercek yollarla gercek insanlarla tanissin date'e ciksin daha iyi:)
bu arada benim flort hayatim gayet dolu dolu geçti- cogu ilk bulusmaya da gündüz vakti gittim. Hatta aksamin 8inde çıkmadım neredeyse hic. ne yapacagim aksam 8de? kendime yemek ismarlatip evime mi döneceğim, ilk günden adamın evine mi geçecegim😅

alt tarafi internette dm atip tanistigi - siradan bir kadin/ erkek. 30unu gecmis olan biri böyle buluşmaya kosa kosa gitmez, artik doymus - biraz da bıkmıştır. Hani cok hoslandigi bir kadinla ilk defa plan yapsa - daha önce tesaduf tanisip fazla duygular hissettigi kadinla aylar sonra bulussa falan evet. insan heyecanlanir , koşarak gider falan ama iliskinin derinligi şu;
slm
slm. kmsn?
bu sekilde tanışilan bir iliskide cok heyecanlanip koşan insan bence yokluktadir. 
madem öyle heyecan vs cok onemli - adam daha tanimadan kendisine kosarak gelsin istiyor - bu kadar guven sorunu yasiyor neden netten dm atanlarla bulusuyor?
bu arada benim flort hayatim gayet dolu dolu geçti- cogu ilk bulusmaya da gündüz vakti gittim. Hatta aksamin 8inde çıkmadım neredeyse hic. ne yapacagim aksam 8de? kendime yemek ismarlatip evime mi döneceğim, ilk günden adamın evine mi geçecegim😅
Konu sahibinin ilişkisi hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.Genel bir değerlendirme yaptım.Ben eşimle yaptığım bütün buluşmalarıma koşarak ve kalp çarpıntısıyla giderdim.44 yaşımdaydım.Heyecanın yaşla ilgisi yok diye düşünüyorum.Ayrıca biz eşimle sabahın köründe buluşur o günü devirirdik birlikte.Aile evinde kaldığım için karanlık olmadan eve dönmeye çalışırdım.Yani akşam bulışması bizde de hiç olmadı.Yalnız konu sahibinin anlattığı durum farklı.Adam akşam görüntülü konuşmayı kabul etmemiş bir şeyleri bahane ederek ve ertesi gün de buluşmayı erken saate almak istemiş akşam işim var diyerek.Böyle bir durumda ister istemez adamın evli olduğu fikri uyanmış.

İyiki evliyimm bekar olsam paranoyak olurdumm neyse iyi yapmışsın konu sahibi boyleleriyle geçen zamanlar zaman kaybı oluyor Rabbim isaallah iyi insanlarla karsilasirsin.

Konu sahibinin ilişkisi hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.Genel bir değerlendirme yaptım.Ben eşimle yaptığım bütün buluşmalarıma koşarak ve kalp çarpıntısıyla giderdim.44 yaşımdaydım.Heyecanın yaşla ilgisi yok diye düşünüyorum.Ayrıca biz eşimle sabahın köründe buluşur o günü devirirdik birlikte.Aile evinde kaldığım için karanlık olmadan eve dönmeye çalışırdım.Yani akşam bulışması bizde de hiç olmadı.Yalnız konu sahibinin anlattığı durum farklı.Adam akşam görüntülü konuşmayı kabul etmemiş bir şeyleri bahane ederek ve ertesi gün de buluşmayı erken saate almak istemiş akşam işim var diyerek.Böyle bir durumda ister istemez adamın evli olduğu fikri uyanmış.
senin eşinle hikayeni hatirliyorum. zaten üniversite yillarindan tanidigin hayran oldugun biriymis. alintiladigin mesajda " daha önce tesaduf tanisip fazla duygular hissettigi kadinla aylar sonra bulussa falan evet. insan heyecanlanir , koşarak gider" demistim. sizinkisi ona uyuyor. sevgili olduktan sonra kosmak da normal - sevgilimle aile evim arasinda arabayla 10, yuruyerek 30 dakika var. onda bile biraz daha zaman geçirelim diye beraber gideriz, oradan evine döner. Gecirilen her saniye kiymetlidir.
ama bu noktaya gelmek icin de bir seylerin birikmesi lazim.
ilk günden daha bulusmadigin- etmediğin- huyunu suyunu bilmediğin, ozelliklerini sevmediğin kadina ergen degilsen, yirmilerinin basinda hulyalarda degilsen, abaza degilsen neden heyecanlanasin ki?
bana sacma geldi.
gereksiz bir beklenti. bazi seyler zamanla olur.
ayrica bu kadar supheci birinin internetten sevgili bulup bulışması da normal degil.
ama neyse, engellemis bitmis gitmis.

senin eşinle hikayeni hatirliyorum. zaten üniversite yillarindan tanidigin hayran oldugun biriymis. alintiladigin mesajda " daha önce tesaduf tanisip fazla duygular hissettigi kadinla aylar sonra bulussa falan evet. insan heyecanlanir , koşarak gider" demistim. sizinkisi ona uyuyor. sevgili olduktan sonra kosmak da normal - sevgilimle aile evim arasinda arabayla 10, yuruyerek 30 dakika var. onda bile biraz daha zaman geçirelim diye beraber gideriz, oradan evine döner. Gecirilen her saniye kiymetlidir.
ama bu noktaya gelmek icin de bir seylerin birikmesi lazim.
ilk günden daha bulusmadigin- etmediğin- huyunu suyunu bilmediğin, ozelliklerini sevmediğin kadina ergen degilsen, yirmilerinin basinda hulyalarda degilsen, abaza degilsen neden heyecanlanasin ki?
bana sacma geldi.
gereksiz bir beklenti. bazi seyler zamanla olur.
ayrica bu kadar supheci birinin internetten sevgili bulup bulışması da normal degil.
ama neyse, engellemis bitmis gitmis.
Aynen canım 👍

slm
slm. kmsn?
Ben buna hic katilmiyorum. Netten, kaliteli insanlarla tanistigim cok oldu ama benim onlari istemedigim. Cok fazla sosyallesen biri degilim disarda biriyle tanisma olasiligim cok az. Tanistiklariminda baska sorunlari oluyor. Yani illa disarda tanistin diye adam daha iyi diye bir sey yok malesef. Ayni adamlar disarda kol geziyor. Bu arada DM filan degil. Muslumanlara özel ciddi bir arkadaslik sitesi. Bahsettigim kiside 40 yasinda 2 cocuklu bir adam. Ben bu sekilde ciddi iliski yasadigimda oldu. Ama boyle tipleri ayiklamak gerekiyor iste. Bunu normal tanissaydimda yapardim.

Back
X