- 12 Kasım 2024
- 8
- -13
- 21
- Konu Sahibi babyalp123
Eşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum