Ne yazsam canım sence ben çok beceremiyorum ya çok samimiye kaçıyorum yada çok donuk oluyor..O kadını arayarak kendinde oluşturdun imajı değiştireceğini saniyorsan yanılıyorsun..Güzel bı msj at ama birdaha arama..Kadın çok haklı bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazsam canım sence ben çok beceremiyorum ya çok samimiye kaçıyorum yada çok donuk oluyor..O kadını arayarak kendinde oluşturdun imajı değiştireceğini saniyorsan yanılıyorsun..Güzel bı msj at ama birdaha arama..Kadın çok haklı bence.
Evet canım onun konularına baktım gerçekten benziyor konularımız. Ben inşallah ilerlerim valla çabalıyorum bunun için gerçekten uzman desteği alıyorum yani..Bu üye vardi peaceli birseydi. Onunla çok benziyorsunuz.
O da böyle sakin sakin cevaplar verirdi.
Belli aralıklarla aynı konuyu görüyorduk.sonuz olarak bı arpa boyu ilerlemedi.
Umarım sizde öyle olmazsiniz. Çok takıntılı ve kocanıza bagimlisiniz.aldatmadigindan eminim diyorsunuz ee ne istiyorsunuz o zaman ?
Eminsen sorun ne ?
İş için bi kaç gün şehir dışına çıkıyor diye mi sorun yapiyorsunuz ?
Bu bağımlılık.
İlgisiz mi ?
Ben tam olarak sorunu anlamadım.
Bu konuda da kadın bıkmış artık arama sorma. O aramaz zaten![]()
Evet ama inşallah geçecek..Sürekli sizin konularınız ve sorunlarınız ha birde takıntılarınız..
Olabilir belki canım ama yinede o ablanın benim kötü niyette kötü karakterli biri olmadığımı bilmesi gerekirdi.Eşiniz eve dönsün diye ona ve annesine telaşlandığınızı korktuğunuzu söylemişlerdir muhtemelen, zaten telaş yapmasanız neden arayacaksınız ki? Bir de arayı düzeltmek için eve dönsün diye söylemiştir, siz de yok ben korkmadım, endişelenmedim, öyle birşey demedim diyorsunuz, e bu durumda kadın veya adam yalancı çıkıyor. Hem aramızı düzeltin diye arayıp sonra da ben öyle birşey demedim demek doğru değil. Onlar böyle bir şey söylemişler eşiniz dönsün diye belli ki. Bir daha kimseyi araya sokmayın tavsiyem, çünkü karı koca barışıyor arada kalanlar kötü oluyor, insanlar arayı düzelteyim derken yalancı durumuna düşmüş telefonu açmama sebepleri de budur bana kalırsa.
İyi insan olmak farklı bir konu ama siz belki telefonda korkuyorum dediniz endişelendiniz hatırlamıyorsunuz, ya da onlar eve dönsün diye ikna etmek adına böyle söylediler. Eşiniz dönüp, barıştıktan sonra kendinizi işin içinden sıyırıp ''yoo ben öyle birşey demedim'' derseniz, ortağını ve eşini yalancı duruma düşürürsünüz, sanki adamlar keyfi aramışlar gibi eşinizi, hatta onların da kendi aralarında sorun olmuş olabilir. Bu sebeple özür dileyerek mesaj atabilirsiniz. Sonuçta eşiniz size dönsün diye uğraşmışlar.Olabilir belki canım ama yinede o ablanın benim kötü niyette kötü karakterli biri olmadığımı bilmesi gerekirdi.
Ve sonuçta bende onun eşinin ortağının eşiyim yani bilmiyorum artık hayırlısı olsun..
Bilmiyorum canım çok kararsızım.. Belki ararım bir kere daha sonra ulaşamadım abla sana iyi misin filan yazarım ne bileyim..İyi insan olmak farklı bir konu ama siz belki telefonda korkuyorum dediniz endişelendiniz hatırlamıyorsunuz, ya da onlar eve dönsün diye ikna etmek adına böyle söylediler. Eşiniz dönüp, barıştıktan sonra kendinizi işin içinden sıyırıp ''yoo ben öyle birşey demedim'' derseniz, ortağını ve eşini yalancı duruma düşürürsünüz, sanki adamlar keyfi aramışlar gibi eşinizi, hatta onların da kendi aralarında sorun olmuş olabilir. Bu sebeple özür dileyerek mesaj atabilirsiniz. Sonuçta eşiniz size dönsün diye uğraşmışlar.