bukadar istenmezken evlenmek ne kadar doğru aşk herşeyı yenemıyor iştee kv. deler çok isteyerek aldıkları gelinlere bile dünyayı dar ediyor eşinin bu saçma isteğini kabul etmekten başka bi çaren yok boşuna inatlaşıp kv.denı sevındırmee ayrıca çocuğuna bu ismi vermen senı kvdene sevdirmıycek bunuda bekleme baştan hazırlıklı ol sen ailenınde eşinin ailesınınde evlılığınıze karşı olduğunu bilerek evlenmişsin oyuzden bazı şeylere daha dayanıklı olman gerekıyorr
malasef erkekler evlenınce değişiyorr
azerilerde bu tarz isimler oluyorr
konu sahıbı azaerıymişoda kendı özünü dvm ettırmek istııyor anlaşılanyanlış ama.
hoşuma gitmiyor benim öyle isimler.
böyle ede ede özümüzü kaybedicez
konu sahıbı azaerıymişoda kendı özünü dvm ettırmek istııyor anlaşılan
özümüz gülnaz ismiyle dvm etse ne oluryaa gülnazlar üstüne alınmasın ama yanı güllü daallı isimlerın zamanı geçtii sade isimler daha ıyı
esmiralda azeri ismi değilki
Esmeralda \e-smeral-da, es-mera-lda\ as a girl's name is pronounced ez-mer-AHL-dah. It is of Spanish origin, and the meaning of Esmeralda is "emerald". Variant of Emerald, the prized green gemstone. This jewel name was first used in the 1880s. Name of a character in the Disney cartoon film "The Hunchback of Notre Dame", which was based on Victor Hugo's novel.
Esmeralda has 14 variant forms: Em, Emmie, Emerald, Emerant, Emeraude, Esma, Esmaralda, Esmarelda, Esmaria, Esmie, Esmiralda, Esmiralde, Esmirelda and Ezmeralda.
Read more at Esmeralda | meaning of Esmeralda | name Esmeralda
sen esmeraldanın açıklamasını yapmışsın esmira elmira gülnare gibi bir sürü isim var bunlar türk ismi değil azeri ismi
banane elmiradan gülnareden
ben esmiraldanın ispanyol ismi olduğunu söylüyorum.
bizim isimlere benzemıyor diye yazdım esmeralda değilmi oo pembe dizilerde duyduğumuz esmiralda azeri ismi olmasa bile onların kullandıkları isme yakın
eşim baküde kendi arkarabalarının yanında calışıyordu o yuzde saklayamadık ilk günden bildi herkes görüştügümüzü ne olaylar yaşadık ne olaylar .sonradan kendi işini kurdu ayrıldı onlardan .belki şu kız konusunda haklısın belki eşim ümit vermiştir kıza .ama bişey var tanıştıgımız 3senede 3 kez tr gitmişti herseferindede 10-15gün kalıp geri gelmişti .telfonu emaillerini hep bilirdim gizli saklımız yoktuki aralarında birşey olsaydı anlardım .zaten son zamanlarda herkese söledi evlenmek istiyorum istemege gelin diye .gelmediler umursamadılarCocugun ismi Gülnaz olsada kaynanan seni sevmez, sadece oglum lafini gecirmis gelini ezmis diye sevinir bence. Sevinecegine emin olsam koyver gitsin barisirsiniz huzurlu olursun derdim ama sanmiyorum maalesef.
Bence esin teyzesinin kizi hakkindada sana herseyi anlatmamis olabilir, belliki kiza bayagi bir ümit vermis, cikmislardir belkide?
En azindan tüm aile bekliyormus evlenmelerini, esinde yarim agiz ben istemiyorum deyince kimse inanmamistir.
Birde seni ailesine karsi üc sene boyunca sakladi herhalde, üc sene senle birlikteyken ailesine benim birlikte oldugum bir kiz var diyemedi tabii, onlarda hala teyze kizi gelin etme hayalindelerdi.
Ailelerin rizasini almadan evlendiginiz icin bukadar sorun cikti bence, resmen yangindan mal kacirir gibi evlenmisiniz. Sonradan bukadar üzülüp agliyacagina keske ondan önce kendini sevdirmeye ve tanitmaya calissaydin, biraz esin ailesinin yaninda kalsaydi ve orda oldugu halde teyzesinin kizini istemedigini söyleseydi, sadece sen Sebep olmus gibi gözükmezdin.
Su anda agzinla kus tutsan yaranamazsin zaten, belki torun gelirse degisir hersey, belli olmaz...
bizde cok moda bi isimesmiralda ne ya
pembe dizi karakteri ismi
ha buaradada erkek olsada babasının ismini koyacaktı .cocuklugundan beri söz vermiş ailesine ..dün gece eşimle yne konuştum isim konusunu söz verdim sözümde durucam ben görevimi yapmış olucam ayrıca cokta güzel isim diyoreşinin isim konusunda böyle bişey teklif etmemesi gerekiyor ama etmiş bulundu ve sen kabul etmeyince sorun oluyrsarazı ol ama sende yanına güzel bir sim düşn bende kabul etmedim cok savastım eşim babasının ismini koyacak.benimde tüm yasadıklarıma rağmen ismini söylemem zaten.bende güzzel bi isim düşündüm insallah sağsalim doğsunda bababsının ismi sadece m. seklinde yazılacak :)
gecen anaaaammm diye karnımı sevmeye kalkti tes ters bakınca kesti kızıma anam demegi .hisediyorum annesin cok seviyor .ve bana dun gece dedi merak etme annemi şu kadarcık tanıyorsam gelip gendisi özür dileyecek senid tanıdıkca cok sevecek .annem kız kardeşine mahcup oldu diye böle yapıyor .istemiyormuş gbi fln.kızgınlıgındanistediği ismi koysanda hiçbişey olmuyor..kimse madalya takmıyor.nutulup gidiyor bu fedakarlığın
sende kendi annenin adını birleştir sonuna öyle teklif et eşine?
ayrıca şu varki erkek tarafı ona hiçbizaman naz demez inadına gülnaz derler..bu da insanın içini acıtıyor
gecen anaaaammm diye karnımı sevmeye kalkti tes ters bakınca kesti kızıma anam demegi .hisediyorum annesin cok seviyor .ve bana dun gece dedi merak etme annemi şu kadarcık tanıyorsam gelip gendisi özür dileyecek senid tanıdıkca cok sevecek .annem kız kardeşine mahcup oldu diye böle yapıyor .istemiyormuş gbi fln.kızgınlıgından
esmeralda portekiz bir yazar var onun dünyaca ünlü eserinden alınma bir isim buralarda son zamanlarda daha moda oldu .başka isimde koya biliriz ya illede o olacak diye ısrarcı degilimesmiralda azeri ismi değilki
Esmeralda \e-smeral-da, es-mera-lda\ as a girl's name is pronounced ez-mer-AHL-dah. It is of Spanish origin, and the meaning of Esmeralda is "emerald". Variant of Emerald, the prized green gemstone. This jewel name was first used in the 1880s. Name of a character in the Disney cartoon film "The Hunchback of Notre Dame", which was based on Victor Hugo's novel.
Esmeralda has 14 variant forms: Em, Emmie, Emerald, Emerant, Emeraude, Esma, Esmaralda, Esmarelda, Esmaria, Esmie, Esmiralda, Esmiralde, Esmirelda and Ezmeralda.
Read more at Esmeralda | meaning of Esmeralda | name Esmeralda
büyük ablsmın ismi elmira anlamıda farscadan alınmasen esmeraldanın açıklamasını yapmışsın esmira elmira gülnare gibi bir sürü isim var bunlar türk ismi değil azeri ismi
etrafımdada yabancılarla evlenmiş türk erkekleri var bu evliliklerin çoğu boşanmayla sonuçlanıyor sanırım sizinkiside böyle olacak ,çok cesaretli davranmışsınız , ama maalesf türk erkekleri analarına endeksli yaşarlar sanırım er geç adam sizi boşuyacak
kaynanam kızkardeşine eniştesine mahcup olmus o yüzden böle davranıyormuş fln diyorlar görümcelerim .zamanla herşey düzelir diyorlar .acıkcası bende düzelsin istiyorumeşin sanırım annesine karşı olan duygusal ezikliği çocuğun ismiyle bastırmaya çalışıyor...ben bunu bilir bunu söylerim ilk başta erkekler ailelerine sevdiği kadın için çok kolay rest çekiyor ama zaman ilerleyince yine aileye doğru bi kayma durumu oluyor....sizin karnınız burnunuzdayken bunları yapan kadın nasıl bir anne oluyor onuda anlayamıyorum ama 2 isim koyun madem öyle çocuğa eşinizin tek başına verebileceği bi karar değil bu...iş çocuğun ismine koyulacak hakka gelirse taşıdığınız 9 ayın emzirdiğiniz ayların hesabının altında ezilir eşiniz...