eşimin annesi...

yanlış ama.
hoşuma gitmiyor benim öyle isimler.
böyle ede ede özümüzü kaybedicez

yanlış ama.
hoşuma gitmiyor benim öyle isimler.
böyle ede ede özümüzü kaybedicez
konu sahıbı azaerıymişoda kendı özünü dvm ettırmek istııyor anlaşılan
özümüz gülnaz ismiyle dvm etse ne oluryaa gülnazlar üstüne alınmasın ama yanı güllü daallı isimlerın zamanı geçtii sade isimler daha ıyı

Son düzenleme:

esmiralda azeri ismi değilki

Esmeralda \e-smeral-da, es-mera-lda\ as a girl's name is pronounced ez-mer-AHL-dah. It is of Spanish origin, and the meaning of Esmeralda is "emerald". Variant of Emerald, the prized green gemstone. This jewel name was first used in the 1880s. Name of a character in the Disney cartoon film "The Hunchback of Notre Dame", which was based on Victor Hugo's novel.

Esmeralda has 14 variant forms: Em, Emmie, Emerald, Emerant, Emeraude, Esma, Esmaralda, Esmarelda, Esmaria, Esmie, Esmiralda, Esmiralde, Esmirelda and Ezmeralda.

Read more at Esmeralda | meaning of Esmeralda | name Esmeralda

sen esmeraldanın açıklamasını yapmışsın esmira elmira gülnare gibi bir sürü isim var bunlar türk ismi değil azeri ismi

konuyu okudum, yorumları okumadım,
senin bu evlilikte kendini kötü hissetmeni gerektirecek bişey yok bence, eşin kendi kararını verecek yaşta ve seni tercih etmiş,
herkes herkesle ilişki yaşayıp ayrılıyor, eşinde onla evlenip boşanmadı, nu bu curcuna,
bak keyfine, eşin sana sahip sonuçta,
bebeğiniz hayırlı olsun, gülnaz ismi o kadar kötü değil bence,
hem eşin dediğin gibi onu istemişse çok görme bence,
annesine jest düşünse bile, güzel isim bence o kadar önemseme..

banane elmiradan gülnareden
ben esmiraldanın ispanyol ismi olduğunu söylüyorum.

bizim isimlere benzemıyor diye yazdım esmeralda değilmi oo pembe dizilerde duyduğumuz esmiralda azeri ismi olmasa bile onların kullandıkları isme yakın

bizim isimlere benzemıyor diye yazdım esmeralda değilmi oo pembe dizilerde duyduğumuz esmiralda azeri ismi olmasa bile onların kullandıkları isme yakın

evet pembe diziydi galiba
neyse, benim demek istediğim gülnaz ismi esmiraldadan daha güzel.

en azından naz koyun kızın ismi olsun bitsin. yada nazgül

eşin sanırım annesine karşı olan duygusal ezikliği çocuğun ismiyle bastırmaya çalışıyor...ben bunu bilir bunu söylerim ilk başta erkekler ailelerine sevdiği kadın için çok kolay rest çekiyor ama zaman ilerleyince yine aileye doğru bi kayma durumu oluyor....sizin karnınız burnunuzdayken bunları yapan kadın nasıl bir anne oluyor onuda anlayamıyorum ama 2 isim koyun madem öyle çocuğa eşinizin tek başına verebileceği bi karar değil bu...iş çocuğun ismine koyulacak hakka gelirse taşıdığınız 9 ayın emzirdiğiniz ayların hesabının altında ezilir eşiniz...

eşim baküde kendi arkarabalarının yanında calışıyordu o yuzde saklayamadık ilk günden bildi herkes görüştügümüzü ne olaylar yaşadık ne olaylar .sonradan kendi işini kurdu ayrıldı onlardan .belki şu kız konusunda haklısın belki eşim ümit vermiştir kıza .ama bişey var tanıştıgımız 3senede 3 kez tr gitmişti herseferindede 10-15gün kalıp geri gelmişti .telfonu emaillerini hep bilirdim gizli saklımız yoktuki aralarında birşey olsaydı anlardım .zaten son zamanlarda herkese söledi evlenmek istiyorum istemege gelin diye .gelmediler umursamadılar

ha buaradada erkek olsada babasının ismini koyacaktı .cocuklugundan beri söz vermiş ailesine ..dün gece eşimle yne konuştum isim konusunu söz verdim sözümde durucam ben görevimi yapmış olucam ayrıca cokta güzel isim diyor

gecen anaaaammm diye karnımı sevmeye kalkti tes ters bakınca kesti kızıma anam demegi .hisediyorum annesin cok seviyor .ve bana dun gece dedi merak etme annemi şu kadarcık tanıyorsam gelip gendisi özür dileyecek senid tanıdıkca cok sevecek .annem kız kardeşine mahcup oldu diye böle yapıyor .istemiyormuş gbi fln.kızgınlıgından

tamam esrada koya biliriz isterse berna ilayda fln bunlar bizde olmayan isimler .gülnaz bizdede var .bide gülnaz benim halamın ismı ki onlarda babam rahmetli olduktan sora bizimle hic ilgilenmediler .daha eşimi tanımıyorlar evlendigimi bile bilmiyorlar .sorun aslında kaynanamın ismi olmasında degil sorun o isinde . annemler alıştırıyorlar kendilerini naz diye sesleneceklermiş .onlarda pek fazla bilgileri yok kaynanamla yaşadıklarımdan bilseler kafamın etini yiyecekler ki evlenme demiştik:26:

malesef anasını şu kadarcık tanıyamıyor işde. erkekler bilmez analarının kaynana olunca şeytandan da daha şeytan olabileceğini.
kabul etmek, görmek istemezler bir türlü.
szin durumunuza gelince, belli kız doğunca adı gülnaz olacak. eşinize laf geçiremiyorsunuz siz belli
eh ne diyelim, minik kızın adı hayırlı olsun, ömrü güzel olsun..

esmeralda portekiz bir yazar var onun dünyaca ünlü eserinden alınma bir isim buralarda son zamanlarda daha moda oldu .başka isimde koya biliriz ya illede o olacak diye ısrarcı degilim

etrafımdada yabancılarla evlenmiş türk erkekleri var bu evliliklerin çoğu boşanmayla sonuçlanıyor sanırım sizinkiside böyle olacak ,çok cesaretli davranmışsınız , ama maalesf türk erkekleri analarına endeksli yaşarlar sanırım er geç adam sizi boşuyacak

tövbe deyin

evet bizim erkeklerde vardır öyle anacı tipler, yere batasıcalar, teneşire gelesiceler amaaaa
boşanmak fln, Allah korusun, tövbe deyin, kötüyü çağırmayın. güzel temennilerde bulunalım.

kaynanam kızkardeşine eniştesine mahcup olmus o yüzden böle davranıyormuş fln diyorlar görümcelerim .zamanla herşey düzelir diyorlar .acıkcası bende düzelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…