- 19 Ocak 2013
- 774
- 782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır kahvaltı takımlarınıda çaydanlığıda hiç yıkamadım direk çöpe attım.sadece lavobonun içine ve bulaşık makinasına çamaşır suyu koydum ama sinirle halıyı toplamayı unutmuşum birazda fazla olmuş abartmışım yeni aldığım mutfak halısına sıçramış evime eltim ilk defa gelecek diye çeyizden yeni açıp sermiştim şimdi serilmeyecek derecede kötü rengi bordo kremdi hem damla damla çamaşır suyu olmuş hemde sertleşmiş tüyleri eltim maşallah bir geldi pir geldi hem psikolojimi mahvetti hemde maddi zarara uğrattı eşimle nedeyse bir haftadır konuşmuyoruz hele o mutfakta ogünden sonra hiçbişeyi içime sinerek yapamıyorum bulaşık makinasına tabak yerleştirirken tiksiniyorum hep o eltimin kakalı mendille kirlettiği ellerini mutfak lavobosunda yıkayışı sonra aynı lavoboda tabakları sudan geçirip makinaya dizişi geliyo gözümün önüne eşim enson kendini düzeltmezsen boşanmayı düşünüyorumsenden bile dedi sizde hep bana yüklendiniz ama kim olsa benim yerimde sağlıklı bi psikolojiyle düşünemezdi burda herkes fikrini söylemekte serbest ama neden kimse birazda benim tarafımdan bakmamış olaya ben zaten çok abartılı olduğunu kabul ettim sadece beni bukadar üzen canımı yakan eşimle beni boşanma derecesine getiren insanında birazcık üzülmesi için fikirlerinizi ve desteğinizi istedim keşke birazda beni anlasaydınız
başka bir mesajda da direk söylemedim ima ettim yazmıştınız
fesat içten pazarlıklı kıskanç ve kötü niyetlisiniz
ve bütün bunların sonucunda siz eşinizle bir haftadır konuşmazken eltiniz bi tarafında pireler uçuşarak uyuyor muhtemelen
kimseye muhtaç olmasına gerek kalmayacak güzel bir işi,hiç temizlik titizlik dert etmeyecek gamsız rahat bir yapısı,alacağı yepyeni pırıl pırıl lüks bir evi muhtemelen de sizin 2 yıllık hani eskimiş mahfolmuş eşyalarınızdan daha yeni eşyaları olacak
sizse evinizden eşinizden olacaksınız
yani böyleleri değişmiyor ve tadavi de olmadıgı gibi hep başkalarına temizlik konusunda hava atma derdinde oluyor ve ne yazık ki eşlerinin hayatını mahvediyorlar.
bence kocanız sizi boşamalı