yok ne nişanı .eşinle tanıştığınız da nişanlı mıydı yoksa ortada bişey yokken eşinin ailesi kendi kendilerine birini mi düşünmüşlerdi?
.hem ben aralarında ufak birşey hisetmeim sözlemediki kimseyi onlar kendi aralarında aldılar bu kararı eşim cok sölemiş bu iş olycak .dinletememiş .bilmiyorum yaAyrica 3 yil flort ettik demissiniz
akrabalardan biri de 4 yil diger kizi oyaladin demis
Doru anladiysam sozluyken mi sizinle flort etmis esiniz?Kod:
yok be hemen cocuk yapmamızın sebebini soledim .evlendik cocuk yaptıkOyle bos bos dolanirken cocuk yapalim da bari oyalanalim diye mi cocuk yaptiniz? Ilginc...
Esiniz sizi korusa da ailesinden vazgecmez ,
belki de annesinin ismini koyarsa sizi affedip kabullenecegini dusunuyordur..
Siz esinizle gorusurken sozlu oldugunu bilmiyor muydunuz?
hem bikere o ismi hic sevmem kac zamandır kendime alıştırma yapıyorum hala alışamadım .eşimin babaanesininde ismı gülnaz annesininde .eşime başka isim koyalım diyorum kavga cıkıyor küsüyor benden .senin için nelere katlandım bi ismi cok görüyörsu diyor .susuyorum napayım haklı ama neden o ismi istedigini tam olarak çözemedim.sabr et deyip duruyo sordugumdaBence esinin boyle bir duruma, tek basina karar vermezsi haksizlik. O cocugu tek basina yapmiyor, benim cocugum olcakdi o cadi annasinin ismini koyacak? vallah kiyameti koparirdim:)
sen canim akili ol, zeki ol, kocanla yinede arani asma. Zadece yanliz bu karari veremeyecegini soyle. Ortak bir isim bulup beraber vermeniz gerekiyor. Ha eyer hic bir sey duymak istemiyorsa, ozaman kura cekin. Gunaz ve senin istedigin bir isimi bir kagida yazip, katlayin sonra beyfendi bir kagit secsin, ve cikan isim cocuga verilsin.
Ne olursa, olsun kalbini hos tutmaya calis, kaynanani ne kadar kafana takarsan o kadar sorunlar cikar, yani kayin validanin 'K'si bile aklindan gecirme. Cunku kayin valideler okadar tehlikelidir. Ne savun, ne kotule:) susup, otur, eyer oglu gorusmuyorsa bir bildigi vardir.
Kocanla ve cocugunla mutlu olmaya calis.
hem bikere o ismi hic sevmem kac zamandır kendime alıştırma yapıyorum hala alışamadım .eşimin babaanesininde ismı gülnaz annesininde .eşime başka isim koyalım diyorum kavga cıkıyor küsüyor benden .senin için nelere katlandım bi ismi cok görüyörsu diyor .susuyorum napayım haklı ama neden o ismi istedigini tam olarak çözemedim.sabr et deyip duruyo sordugumda
ne istersen yaparım ama isim konusunda orda dur diyor iki isim koymak istiyorum bizim kanunlarda öle bişey yokEşini çok taktir ettim senin yanında olduğu için...
Kimi erkek anasının eteğinden ayrılmaz sülük gibi yapışır.
Ama seninki haklının yanındaymış ne güzel maşallah.
Allah bozmasın.
İsim meselesine gelince bana beddua eden kim olursa olsun ASLA onun adını vermezdim.
Eşini ikna etmelisin bu konuda bence.
eşim iyi tarafları var ama cokta inatcıdır NAZ diye sesleniriz diyor buseferdeValla ne yalan soyleyeyim, benimde hic hosuma gitmedi gulnaz ismibence sen kocana bir teklif et su kurayi, yada iyi bir konusma yapmalisin( sevimli ve tatli olmayi unutma )
kanune koyamıyorum devlet izin vermiyor2 isim koy onun hakkıysa senınde hakkın
eşim iyi tarafları var ama cokta inatcıdır NAZ diye sesleniriz diyor buseferde
kanune koyamıyorum devlet izin vermiyor