9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

valla bir erkege yumruk atmak cesaret ister :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:ne kaaaa kuvvetlıymişsin :KK14:

bir kadın bir erkeğe yumruk atarsa devamı gelmez mi?sen bi kere vurursan sonra bi dalıyorlar kafa göz oldu mu böyle:KK37:
böyle bir erkeği değil camın önünde,koltukta bile beklemem herşey tek taraflı olmamalı kimbilir nerden çıkacak:KK14:

bu olayın bir yerinde bir anormallik var sanki ama çözemedim kafamda oturtamadığım yerler var:44:

bir kadın bir erkeğe yumruk atarsa devamı gelmez mi?sen bi kere vurursan sonra bi dalıyorlar kafa göz oldu mu böyle:KK37:
böyle bir erkeği değil camın önünde,koltukta bile beklemem herşey tek taraflı olmamalı kimbilir nerden çıkacak:KK14:
Kadını orda bugazliyor, herhalde kendisini buraksin diye yumruk atmış! Ben olsaydım o yumruğu cok af edersiniz ta.agina indirirdim:KK17: adam kadının bugasini sıkıyormuş, ne yani ohh, ohh ellerine saglık diye tahtalı köyemi yollasaydı kadını :KK9: İckiliymiş birde:KK19:

marea kimse seni anlamamış ve dinlememiş.oşver herkezi ve odamı güçlü bi kadınsın belli silkelen ve kendine gel artık yoluna bak sen KADINSIN !

aman Allah ım ne ilişkiler var.siz 9 günlük evliyken kafa göz yumruk yumruğa birbirinize girmişsiniz şimdi camın önünde onu bekliyorsunuz:KK53:

Son düzenleme:
yok canım 83 doğumluyum ve görüldüğü gibi safım biraz :KK9:

40 lı yaşlarda sanan ilk sen değilsin merak etme :)

...............

konu sahibi eşinin mezuniyet konusu kafalarda soru işareti oluşturdu.bu günlerde de çok sahte konu sahte üye olayı olunca hepimiz şüphelendik.o yüzden tepki göstermene gerek yok.

Kadesa, bu sene ''en abla'' oyum kesin senin, kaçarı yok :KK9::KK9::KK9:
Gencecik yaşında kırklık muamelesi görüyorsan, bu sıfatı da hakediyorsun
yani :KK9::KK9::KK19::KK19:

Konu sahibi, acaba eşinizin sizin adınıza çevreden para toplaması ile
ilgili bir önlem almayı düşünüyor musunuz? Bence bu konu oldukça
hassas...

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben suanda bir cogunuz gibi bilgisayar basindan yazmiyorum. Forumu telefonumdan girip actim. O yuzden yazdigim mrtinlerdeki yanlisliklari tam olarak fark edemedim. Camin onunde oturuyor olmam his katmak veya ezogelinlikle alakasi yok. Evet gercekten hic kalkmadan camin onunde bekledim. Universite konusuna gelince esim universitede kanyin islrtiyorkrn kiz unide okuyormus. Bana anlatilan bu belki olayin ic yuzu daha farklidir ben bu konulari cok sonra ogrenip vakif oldum neredeyse 6 ay once ogrendim ailesi bu sure icerisinde elinden geleni yapmis. Burada konu cam onunde oturmak vrya unide hamile birakmak degil kimsenin basina boyle bir sey gelmedini istemrm ancak dalga gecer gibi konu dokuluor yok fake falan yazmanizda hos degil. Ben 1 aydir isime bile gidemiyorum. Uzaktan atip tutmak elbette kolay ben bir derdim var diyrrek sizlerle paylasip akil almak istedimama bazilarinizin acimasizca yaptigi rlestiriler acikcasi uzdu asla ayril bosan parani yemis gibi yorumlariniza sozum yok ancak fake dojuluor camii vs gibi yorumlariniz pek kabul edilebilir degil. Ben ilkokul mezunu oldugunu bile temmuz ayinds ogrebdim soylermisiniz hanginiz size uni mezunuyum veya lise mezunuyum diyen kisinin diplomasini istersiniz ben sevdikten sonra gozum bunlari bike gormedi. Hatslarin farkinda oldugum halde benim icin gecti lsnrt olasi bir adami sevdim. Ve o lanet olasi adam yuzunden 1 aydir ne isine gidiyorum nede bormal bir ruh halim kaldi sizden ricam basinuza boyle bir seyin geldigini dusunerek yorum yapmanizdir.

cnm su sölediginden sunu anlıyorum.siz evlenmeden önce sana yalan söleyen bi adam. dogrumu anladım acaba? sana üniv mezunuyum demiş gibi anladım.
öleyse yalan büyüğü küçüğü yoktur arkadasım.sanada yalanlar sölemiş. nedense bende bosuna bekledigini düşünenlerdenim.
üstelik senin adına sirketlerden para topluyorsa sen bu adamı beklemek yerine bi an önce bu duruma el koymalısın.
burnuma hiç ii kokular gelmiyo.

ayrıca beklemeyle olmaz gördünüz 1 gün 2 gün neyse 9 gün olmuş.bence eşininizin yaşadığı yere gidin artık nereyi tahmin ediyorsanız.onunla son kez bile olsa konuşmayı deneyin.gerekirse araya tanıdklardan ve sizi seven insanlardan yardım alın.şimdi cicim ayında olup neşeyle beraber zaman geçirmeniz gerekn zamandasınız.
bana kalırsa siz baskın taraf olup dominantlık yaparak eşinizi bunaltmışsınız.bunuda ben ünv mezunu o ise ilkokul lafınızdan anladım.
bence sizin istemeyen ailesinin elinden sizden saklanan eşinizi biraz zor alırsınız ama seviyorsanız deneyin tüm kapıları zorlayın.

Son düzenleme:
böyle evlilik mi olur baştan sona herşey saçma olayın neresinden tutsanız elinizde kalıyor:KK31:

Kadını orda bugazliyor, herhalde kendisini buraksin diye yumruk atmış! Ben olsaydım o yumruğu cok af edersiniz ta.agina indirirdim:KK17: adam kadının bugasini sıkıyormuş, ne yani ohh, ohh ellerine saglık diye tahtalı köyemi yollasaydı kadını :KK9: İckiliymiş birde:KK19:

kadını tahtalı köye yollasaydı manasında söylemedim,düşünsene sen bir erkeğe yumruk atacaksın o da sessiz kalacak hiç bir erkek yumruk yiyip de sessiz kalmaz devamını erkek milleti getiriyo manasında söyledim, yinede konu sahibi hakkında hayırlısı olsun güzel günler göreceksen olsun ne bileyim 9 günlük evlilik canım cicimle geçer genellikle ama sizinki çok farklı geçmiş.

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.

e hani ünv de okurken ilk eşiyle tanışmıştı, burda da ilkokul mezunu demişsin?

içkici yalanci sahtekar firsatçi bi adamdan koca olmaz
hele baba hiç olmaz
sen yap bo$anma dilekçeni, 1 yil sureci ba$lasin bi an once
içkiliyken seni bogmak istemi$ sende kendini savunmu$sun
aglamayi birak ve yoluna bak , anla$ilan biraz saf sin ama bu i$e devam edersen salak liga teerfi edeceksin ..

Ne kadar meraklıyız başkalarının açığını aramaya..
Konu sahte olsa ne yazar ki? Biz güzel ve doğru tavsiyelerimizi bıraktıktan sonra.
Bu konu sahibi yalancıysa aynı dertten muzdarip belki başka birine yardımcı olur buraya söylediklerimiz?
Toplum olarak neden bu kadar kavgacı ve şüpheci olduk ben anlamıyorum..
Neyse..

Sana gelince arkadaşım, bekleme artık kendin için bir şeyler yap.
İlk yapacağın şey de bir uzmana, danışmana gidip psikolojini düzeltmek için yardım almak ve çabalamak olsun.
Evet çok zor duygular yaşıyorsundur şuan da kendi içinde ama beklemek seni daha da dibe sokmaktan ve kahretmekten öte geçmez..
Ve en önemlisi karısını seven adam onu böyle perişan bir halde bırakmaz..
Ne olursa olsun bence seni hak etmiyor.

Bırak, gideni bekleme artık, zaten gelse de bu yaşananlardan sonra için soğuyacak..
Şimdi kendine dön ve bak.
Mutlaka bir doktora git ve yardım al...
Rabbim selamet ve huzur versin yüreğine..

bu evlendiğin adam, adam gibi adam değilmiş çok sorumsuz tavırlar ve hayatlar yaşamış neyine aşık oldun anlamadım ?! alkolik,sahtekar, kızı hamile bırakıp evliliği yürütemeyen
halen huysuz bence tez evvel boşa git ,kötü ahlakını sen mi düzelteceksin ?gençliğini heba etmeye değmez

Her ne yaşanmışsa, eksik veya fazla konu sahte veya gerçek böyle veya buna benzer yaşanan bir kavganın ardından cam önü cam arkası cam dibi, beklemenin bir manası yoktur.
Adamın cebinden parası ve anahtarıyla birlikte gururuda alınmıştır. Yüzüne bir darbe artısıyla.
Sizin gururunuzda zaten ilk kez onun sizin boğazınızı sıkmasıyla kırılmıştı gerçi . Ortada gurur diye birşey kalmamış.
Ailesinin önüne geçip sizinle nikah kıyması ve belkide ailesinin sizin bilmediğiniz daha bir çok sorunlarını arkasında bırakıp sizinle evlenmesi onu bu çıkmaza sokmuş olabilir.
Kendini sizin sevginizle boğuşurken ayrıca ailesinden kaçışla ve sizin artılarınızla bir eziklikte yaşamış olup hal böyleyken kendini içkiye verip irade dışı hareketlerde bulunmuş ,yaptığı şeyden pişmanlık duymuş olabilir.
Ve ya beklediği hayal ettiği evliliğin bu olmadığını beklediği mutluluğu yakalayamamasından kendini kötü hissetmiştr.
Yol gözlemeyin, acınızı çekin , ağlayın içinizi kanatın ama beklemeyin.
Bu nikahtan, bu ayrılıştan geri dönüş vb gibi bir hayır gelirse siz allahın sevgili kulu olarak literatüre geçeceksiniz.

X