9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

kadını tahtalı köye yollasaydı manasında söylemedim,düşünsene sen bir erkeğe yumruk atacaksın o da sessiz kalacak hiç bir erkek yumruk yiyip de sessiz kalmaz devamını erkek milleti getiriyo manasında söyledim, yinede konu sahibi hakkında hayırlısı olsun güzel günler göreceksen olsun ne bileyim 9 günlük evlilik canım cicimle geçer genellikle ama sizinki çok farklı geçmiş.

yumruk yese bile karısına fiske vurmayacak adamla evlenmektir asıl meziyet.
var öyle erkekler yok sanmamak lazım.

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

ne camiisi ayol camın önü diyo:KK1:

kizlar ben konu sahibini haksiz bulmadim

kacga etmisler biraz abartmis da kizcagizi da peygamber sanmayin birikmis demek ki

bir aydir seni aramayan sormayan adami bekleme derim ben

ama boyle ayrilmak da kotu :KK19::KK19::KK19:

o borc istedigi kisiler araciligi ile ulasabilirsen konusursun

ama bu adamdan koca olurmu bilemedim nasil armaz sen oldun mu kaldin mi hic mi merak etmez??

Konu sahibini bende anliyorum yilarin birikintisi ama , ickici sorumsuz adamda size hayir gelmez, gelmiyecegide belli bak aramamis ne zamandir:KK43:

Çok fantastik bir konu,okudukça gülmekten öldüm:KK1::KK1::KK1:

Bir yanda hem üniversite mezunu hem ilkokul mezunu bir eş:KK53: Bir yanda 10 sene önce doğan bir torun ve dininde namazında olan fakat belki büyü yaptıran bir kaynana:KK53:

Konu sahibinin gördüğü tuhaf bir rüya:KK53: Kadesa adlı üye saolsun en çok onun yorumuna güldüm,cami önünde neden bekliyorsun sorusu:KK1::KK1::KK1:Allah da seni güldürsün Kadesa.

Alkolik,şiddete meyilli,dolandırıcılığa yatkın,karısından yumruk yiyen bir eş:KK53:

En çok o yumruğu nasıl attığını düşündüm konu sahibinin,nedense tam burnunun ortasına geçirmiş gibi geldi:44:

Bence bu işi Yalçın Abi çözmeli.:KK53::KK14:

Son düzenleme:
Çok fantastik bir konu,okudukça gülmekten öldüm:KK1::KK1::KK1:

Bir yanda hem üniversite mezunu hem ilkokul mezunu bir eş:KK53: Bir yanda 10 sene önce doğan bir torun ve dininde namazında olan fakat belki büyü yaptıran bir kaynana:KK53:

Konu sahibinin gördüğü tuhaf bir rüya:KK53: Kadesa adlı üye saolsun en çok onun yorumuna güldüm,cami önünde neden bekliyorsun sorusu:KK1::KK1::KK1:Allah da seni güldürsün Kadesa.

Alkolik,şiddete meyilli,dolandırıcılığa yatkın,karısından yumruk yiyen bir eş:KK53:

En çok o yumruğu nasıl attığını düşündüm konu sahibinin,nedense tam burnunun ortasına geçirmiş gibi geldi:44:

Bence bu işi Yalçın Abi çözmeli.:KK53::KK14:

bence de valla anca o çözer bu işi artık :KK1:...nerden tutsam dökülüyo:KK53:

üniversite okurken bir kızı hamile bırakıp evlenmiş diyor sonrada nasıl ilkokul mezunu oluyor bu eş

1aene önce üniv. birini hamile bırakıyo ama ilk okul mezunu. kk nin kadınlarını ölçüp biçme konusu açılmış yine pehhhh ne kitabına uygun sahte konuları açığa çıkardılar burdaki hatunlar böyle bıngıldaktan uydurulan konulara sadece gülmek için bakıyolar sayın kendini üniversite mezunu diye tanıtıp egosunu tatmin etmeye çalışan kişi.

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.

O ilkokul mezunu diyorsun konuda üniversitede okurken tanıştığı kızı hamile bıraktı diyorsun sen bizimle dalga mı geçiyon bacım?

10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. .

Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda.

Bu ye yaaaahhh!!

İlkokul mezunu olup alsında üniversite mezunu olan bu ana erkek kararkterimiz,üniversitede okurken bir kızı hamile bırakıp,çocuğu annesine paslarken,
aynı zamanda başka kızla ilkokul mezunu olarak evlenip 9 günlük evliyken CAMİ önünde bekletmiş..
Özetle konu bu..

Ve olaylar gelişir...

Bence Mesude Erarslan'dan iyi...
Gideri var... :KK34:
Az çaba,az uyku olur bu iş...

daha da yazilmaz bu konuya!!!

ekinim elifim sevgili psikoloğum benim gözlerimi açmamda yardımcı oldun umarım diğer arkadaşlar da gözlerini bir an önce gözlerini açarlar..kimse değişmez değiştiremezsiniz,değişmesi için ancak çok istemesi ve emek sarfetmesi gerekir ki bu da kısa bir dönem olıcak sonrasında yine özüne dönecektir...

Unıversıte mezunusun amma velakın guzel kardesım bır ılkokul mezununa asıksın! O senı tınlamıyo ama sen beklıyorsun su makam mevkı olayını as artık.
Insanlık dıploma ıle olmuyor. Ogune kdr hıc yasamadıgın bır olaysa bır buyu olayı olmus olabılır.normalde bole agresıf bırı degılsen tabı. Hakıkaten gecmıse care yok ama cok agır seyler yapmıssın.ve belkıde adam yıllardır senın yanında ezılıyor.
Bence yollarınızı ayırın sureklı ıcıyor dıyorsun... Annesının yanına sıgındı ıse hayır bekleme sen ondan

Hahahahha:KK70:anaam herkez bızı keklemeye calısıyor.. Su sıra yedıklerımede dıkkat edıyordum ha..bı gercek senaryo okuyalım artık yok yengem geldı ozur dıledı. Carıyeydı sustu mankendı.:KK70:

bir kadın bir erkeğe yumruk atarsa devamı gelmez mi?sen bi kere vurursan sonra bi dalıyorlar kafa göz oldu mu böyle:KK37:
böyle bir erkeği değil camın önünde,koltukta bile beklemem herşey tek taraflı olmamalı kimbilir nerden çıkacak:KK14:
konuyla alakasi yok ama sedef ihlasin hali yikama makinasini almissin memnun kaldin mi acaba

Okuyunca uzuldum

Ancak yazdiginiz cevaplarda

Kova erkegi sayfasinda

Erkek arkadasinizla olan

Sorunu yazmissiniz ne alaka

Anlayamiyorum sizin gibileri

bence konu sahıbı arkadas su anlayamadıgımız yerlere bı acıklık getırsın en basından anlattıklarıyla gecmıste kova burcunayazdıgı cevaplar tutarsız

bu ye yaaaahhh!!

Ilkokul mezunu olup alsında üniversite mezunu olan bu ana erkek kararkterimiz,üniversitede okurken bir kızı hamile bırakıp,çocuğu annesine paslarken,
aynı zamanda başka kızla ilkokul mezunu olarak evlenip 9 günlük evliyken cami önünde bekletmiş..
özetle konu bu..

Ve olaylar gelişir...

Bence mesude erarslan'dan iyi...
Gideri var... :KK34:
Az çaba,az uyku olur bu iş...

gece gece kopardın benı yaa hala guluyorum

X