eşimin annesi...

mesela ruslarla evleniyorlar bu kadınlar yatakta iyi ama yemekte ve örf ve adette iyi değil zamanla anlıyor erkek, kuş beyinli olduklarından , tabi birde erkeğin parası bitince çoğu yabancı kadın tekmeyi basıyor ama türk kadın her zorluğa göğüs geriyor zorlada olsa evlilik sürüyor ,yabancı canının kıymetini çok daha iyi biliyor , tabi bunları zamanla öğreniyor kuş beyinli erkekler , bunun bedelinide ödüyor , ben şahsen anası istemeyene evlenmek için varmam ,çok tehlikeli eninde sonunda anası oğlunun aklını çeliyor ,sizinkiside böyle olmuş

malesef anasını şu kadarcık tanıyamıyor işde. erkekler bilmez analarının kaynana olunca şeytandan da daha şeytan olabileceğini.
kabul etmek, görmek istemezler bir türlü.
szin durumunuza gelince, belli kız doğunca adı gülnaz olacak. eşinize laf geçiremiyorsunuz siz belli :KK19:
eh ne diyelim, minik kızın adı hayırlı olsun, ömrü güzel olsun..
istersem hertürlü söz gecire bilirim zorla .eşim benden asılı ben eşimden degil yeri geldiginde .sadece ben evde kocamında lafı gecsın istiyorum .oyüzden yola getirmek istiyorum zaten asla olmaz desem gidip başka isimde yazdıra bilirim kanunede benim sözüm geciyor .hem herdedigime başüstüne demesini istemiyorum onunda karaları olması lazım .amacım talı dille yola getirmek

iki isim koyun. normalde kendin koy ismini derdima ama sizin durum farklı. eşiniz kendini suçlu hissediyor belli ki telefi arıyor.

mesela gülnaz koysanız bile. "Naz" diyin sadece siz, öyle kullanın adını.

yada gülnaz'ın yanına başka isim koyun onu söyleyin siz. hem eşiniz yumuşamış olur, hemde siz istediğiniz ismi söylersiniz.

etrafımdada yabancılarla evlenmiş türk erkekleri var bu evliliklerin çoğu boşanmayla sonuçlanıyor sanırım sizinkiside böyle olacak ,çok cesaretli davranmışsınız , ama maalesf türk erkekleri analarına endeksli yaşarlar sanırım er geç adam sizi boşuyacak
teşekkür ederim .bu nedense sizin gönül isteginize benzetdim .galiba türk erkeginin yabancı kadınla evlenmesine karşısınız .allahım ayırmasın gerisi boş...

Doğacak bebeğin ismini koymak onu 9 ay karnında taşıyan bi sürü acı çekip dünyaya getiren ve ölene kadar gözünün içine bakacak annenin hakkıdır naz güzelde gül çok sıradan nazı kabul edip yanına başka bi isim bulsanız olmaz mı?

teşekkür ederim .bu nedense sizin gönül isteginize benzetdim .galiba türk erkeginin yabancı kadınla evlenmesine karşısınız .allahım ayırmasın gerisi boş...

sürebilir adamın parasızlığına katlanırsanız ,anasınıda karalamazsanız yani çok politik olmalısınız

açık ve net söylim kadın bana ve karnımdaki mahsumlara beddua edecek ve benim kocam halen ona para göndermeye devam edecek hiç kusura bakmasın kimse ben buna izin vermem şimdi birçok kişi diyebilir annesi napsın mahdurmu etsin diye ama kadın gelinin gururunu incitiyor beddua ediyor görüşmek istemiyor tanımadan kötü kadın damgası vuruyor, bide her ay oğlum bana para göndersin diye bekliyor pess...

iki isme izin yoksa. ben yerinde olsam kızıma 'gülnaz' değil 'Naz' diye hitap ederdim

Doğacak bebeğin ismini koymak onu 9 ay karnında taşıyan bi sürü acı çekip dünyaya getiren ve ölene kadar gözünün içine bakacak annenin hakkıdır naz güzelde gül çok sıradan nazı kabul edip yanına başka bi isim bulsanız olmaz mı?
nazın yanında mesela hangi isim olur aklımada gelmiyor

yabancı derken, siz yabancı mısınız ki... yahu azeriler ne zaman yabancı oldular :)

Bence eşinizle konusun,bir şekilde ikna edebilirsiniz gibi geliyor zira sizin arkanızda durmaya calısan biri gibi geldi bana...
hakikaten ya Gülnaz ne cidden...

Naz ın yanına bi sürü isim buluruz biz sana benim yeğenim var sude naz yani naz ikinci isim gibi ayrı birleşikte yazdırabilirsin başka beğendiğin bi isim yok mu yanına naz ekle
ecem naz gibi beğendiğini başa koy ister ayrı yazdır yada uyuyorsa baştaki isme birleşik yazdır ikimizinde dediği olsun de eşine

sürebilir adamın parasızlığına katlanırsanız ,anasınıda karalamazsanız yani çok politik olmalısınız
benim eşimin para sıkıntısı yok cok şükür hele hele benim hic yok .annesinede bugune kadar gülden agır laf demedim dememde eşimde allahda şahit buna .eşimin ailesiyle yaptıgım telefon görüşmeleride msn görüşmelerinde ses kaydı var ben kimseye saygıda kusur etmedim .gecenlerde küçük görümcem geldi 1ay kaldı gitdi gezdık tozduk eglendik bende cok sevdi anneside beni tanıdıkca sevecegini biliyorum .sorun sadece isim bide eşimin annesiyle konuşmaması .benden biliyorlar

mesela ruslarla evleniyorlar bu kadınlar yatakta iyi ama yemekte ve örf ve adette iyi değil zamanla anlıyor erkek, kuş beyinli olduklarından , tabi birde erkeğin parası bitince çoğu yabancı kadın tekmeyi basıyor ama türk kadın her zorluğa göğüs geriyor zorlada olsa evlilik sürüyor ,yabancı canının kıymetini çok daha iyi biliyor , tabi bunları zamanla öğreniyor kuş beyinli erkekler , bunun bedelinide ödüyor , ben şahsen anası istemeyene evlenmek için varmam ,çok tehlikeli eninde sonunda anası oğlunun aklını çeliyor ,sizinkiside böyle olmuş
mesela biz rus degiliz alhamdurillah !!!!

açık ve net söylim kadın bana ve karnımdaki mahsumlara beddua edecek ve benim kocam halen ona para göndermeye devam edecek hiç kusura bakmasın kimse ben buna izin vermem şimdi birçok kişi diyebilir annesi napsın mahdurmu etsin diye ama kadın gelinin gururunu incitiyor beddua ediyor görüşmek istemiyor tanımadan kötü kadın damgası vuruyor, bide her ay oğlum bana para göndersin diye bekliyor pess...

evlimisiz bilmiyorum ama çok haklısnız.

şuda var ki evlenince anneleri daha kıymete biniyor. işte bu saydıklarınızı anlasalar zaten yapmazlar, ama anlamıyorlar.. kadınlar ne kadar anlatsa da boş kalıyor bu durumda.

Naz ın yanına bi sürü isim buluruz biz sana benim yeğenim var sude naz yani naz ikinci isim gibi ayrı birleşikte yazdırabilirsin başka beğendiğin bi isim yok mu yanına naz ekle
ecem naz gibi beğendiğini başa koy ister ayrı yazdır yada uyuyorsa baştaki isme birleşik yazdır ikimizinde dediği olsun de eşine
ozaman bana isim onerin nazın yanında duracak .belki ikna ederim eşimi:KK34:

evlimisiz bilmiyorum ama çok haklısnız.

şuda var ki evlenince anneleri daha kıymete biniyor. işte bu saydıklarınızı anlasalar zaten yapmazlar, ama anlamıyorlar.. kadınlar ne kadar anlatsa da boş kalıyor bu durumda.
elimisiniz bilmiyorum derken....

benim akrabalar eş dost şımdiden naz demege başladılar bile:KK34:

oh bu güzel işte. hatta ilerde Türkiyeye gelirsseniz, gidersin ayrıca Naz ismide eklettirirsin. okulda falan da herkez naz der. gülnazda arada kaynar.

sonradan ekletme olur mu bilemiyorum tabii :)

Azerice güzel bi isim yok mu benim bildiğim farklı milletlerden olunca eşlerden iki tarafındanda isim konuluyor

X